FuRyFoX Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Ето разгледайте малко За какви луди фенове става въпрос !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Ето разгледайте малко За какви луди фенове става въпрос !!! Лелеле! Смях се със сълзи! * Ако се бият Батман и Дарт Вейдър, победител ще е Бойко Борисов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 * Бойко Борисов не носи часовник. Защото ТОЙ решава колко е часът. е тва ме разби ... много се смях на сичките Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 АХахаххахаха когато прочетох т'ва "Ако опитате да потърсите "Бойко Борисов" в Google, няма да стане. Защото Google знае, че не ти намираш Бойко Борисов, а той теб... " написах в гугъла "Бойко Борисов" И стана някъв бъг и ми блокира firefoxa Няква луда случайност На втория път ми зареди обаче Мноо е весело т'ва...Евала на папата евала на президента евала на Бойко Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 сайта е уникален но вече беше даден в някаква друга тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.