asd Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Мисля да се пускам на GGbit Net,но много се колебая.Някой казват че връзката много се разпадала,но пък сички кой приятели,които са на GGbit са доволни и нямат проблеми .Затова се чуда кфо е ващо мнение по този въпрос . П.П.Ся дано не си отнеса някой warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Абе не се ли научихте, че няма по-добро! Това е въпрос на нужда. Две различни услуги; ти си избираш тази, която ти е необходима на тебе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Null Vote - това колко време ще го дъвчите. Нещата са измислени отдавна: - ако искате бърз достъп до локалния сървър (и помежду ви) и Internet, колкото да се каже че има: избирате LAN - GGbit Net - ако искате Internet, а локалния сървър не е с приоритет за вас: Evrocom Net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Null Vote - това колко време ще го дъвчите. Нещата са измислени отдавна: - ако искате бърз достъп до локалния сървър (и помежду ви) и Internet, колкото да се каже че има: избирате LAN - GGbit Net - ако искате Internet, а локалния сървър не е с приоритет за вас: Evrocom Net. На евроком външния не е кой знае колко по-голям от този на ггбит, говоря за тарифите от 18 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 На евроком външния не е кой знае колко по-голям от този на ггбит, говоря за тарифите от 18 лева Добре.. нека добавим тогава факта че се използва LAN технология във WAN среда - което носи всички негативи след себе си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Аз съм от първите абонати на ГГБит в Тракия вече близо 2 години и нещо и от 4-5 месеца в офиса. Големи прекъсвания не съм имал с изключение на миналото лято по наводненията, когато нямах нет ден и половина и миналата седмица пак по бурите, когато нямах събота и неделя. Нета им е стабилен и съм доволен. Случва се някой път при включване на абонати или някаква профилактика на съоръженията да нямам нет 10-20 минути, но когато е профилактика нямам и кабелна, следователно няма да има и еврокомски нет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.