Lil Scrappy Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Pirates of the Caribbean: The Legend Of Jack Sparrow *Full Game Download *Homepages: Link *Publisher: Bethesda Softworks *Genre: Historic Action Adventure *Release Date: June.28.2006 *Trailers, Game-Play: Link Download *Also On: PS2 and PC GameSpot Score: PC Version: 6.2 PS2 Version: 6.2 .............................................................. Screenshot: IGN, GameSpot Играта вече е има и за ПС но като гледам оценката май няма да е нещо сериозно и ще е пропусна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 igrata e svalih v4era ve4erta ot torrentbytes i e mnogo hubava pone na mene mnogo mi haresa oba4e nqkoi znae li kak da ubiq purviq boss Jacoby ? mela go sas bombi4ki a mn malko mu zimat i oniq urungeli m iznasqt i toi m strelq Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Samo s "bombi4ki" mojesh da go pre4ukash... prosto ne se zanimavai s drugite, hvarlqsh bomba bqgash, hvarlqsh bomba bqgash...ei taka se trepi toq "car". Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Emi az sq po4vam da q darpam igrata pak dano da e dobra P.P.Izvinqam se 4e pi6a na 6liokavica ma ne6y mi sa bagna Flex-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 сега я представят по Геимъри шоу ЕК България моя грешка нещо не съм чул Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Ами дръпнах я-изглежда добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Аре дръпнах я играта и утре ша е поиграя,че ся ми съ сми Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Moje li mi kajete ot de da q drapna 4e v lokala q nqma pak i zamynde-to i arenabg.com nqma seed nikav pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Хора аз се зарибих по играта Карибски пирати накрая на света. И пуцам вкъщи като луд. Обаче стигнах до едно ниво, което се казва Mailstorm и там ми разпорват шортите. Нищо не мога да направя, трябва да намеря някакви сандъци, обаче нито успявам да ги видя и веднага ме разпорват. Някой ако го е минал това ниво, нека да сподели как го е направил, че почвам да полудявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Тъпа конзолна игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Играта,не е лоша за по-малките фенове .Обаче е глупаво да се играе играта преди да си гледал филма,защото в играта е по филма и малко се губи смисъла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 На мен някой ще ми каже ли как да мина това ниво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Аз я врътнах за имa-няма 2 часа и нещо... Еми значи на Маелстром не търсиш сандъци ве човек... Първо си на черната перла с Елизабет, после на Холандеца долу, качваш се на Холандеца на горната палуба, после пак на Перлата на горната палуба и кат ги избиеш на 4-те места се дуелираш с Davy Jones убиваш го и играта свършва ;]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Аз я врътнах за имa-няма 2 часа и нещо... Еми значи на Маелстром не търсиш сандъци ве човек... Първо си на черната перла с Елизабет, после на Холандеца долу, качваш се на Холандеца на горната палуба, после пак на Перлата на горната палуба и кат ги избиеш на 4-те места се дуелираш с Davy Jones убиваш го и играта свършва ;]. Е как играта свършва, като ми казва completion 34%? Като се кача на холандеца, как се връщам обратно на черната перла? Не ми се появява удивителна в жълто кръгче? Плюс това оня дето се бие долу само го убиват? Трябва да го пазя ли, какво да го правя него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Е как играта свършва, като ми казва completion 34%? Като се кача на холандеца, как се връщам обратно на черната перла? Не ми се появява удивителна в жълто кръгче? Плюс това оня дето се бие долу само го убиват? Трябва да го пазя ли, какво да го правя него? Свършва Storyline-а... После има други екстри... Значи стой и го пази има едно таймерче, отиди при него и се бий докато не те викнат в друга част на кораба. Таймерчето изчезва когато си на точното място . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Свършва Storyline-а... После има други екстри... Значи стой и го пази има едно таймерче, отиди при него и се бий докато не те викнат в друга част на кораба. Таймерчето изчезва когато си на точното място . По кой начин да разбера, че ме викат на другата част на кораба? Нищо не ми излиза? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.