Jump to content
BulForum.com

Ай писна ми!!!!!!!!!!!&#33

tankis

Recommended Posts

Нещо смени подписа, а мазник?! Такива келешчета много ме дразнят като теб! Аре ако искате ма уарнвайте, че ми писна!!!!!!

Затваряйте темата

Ауе тъпанар нещастен.Мазник ша викаш на някой друг ма не и на мен.Махнах само тфа с 20% уарн.Нещо друго да съм сменил.Смотаняк загубен.Като осъзна къф мизерник си и аре-Затваряйте ми темата.Ти пикам на темата смешна.От къде знаеш къф съм аз бе тъпанар нещастен.Келешче ша викаш на баща ти смотаняк задръстен.Както казах кфо си тръгнал да са оплакваш"ооо изтриха ми подписа ооо писна ми.Ооо бати тъпия форум" и незнам си кфо.Някой кара ли та на сила да пишеш тука бе идиот смотан.Подписа ми е по малък с 10 пиксела щото махнах тфа с уарна.И при положение че за 1200 поста нямах уарн не виждам що да не си го сложа и в подписа.

Ауе тъпанар нещастен.Мазник ша викаш на някой друг ма не и на мен.Махнах само тфа с 20% уарн.Нещо друго да съм сменил.Смотаняк загубен.Като осъзна къф мизерник си и аре-Затваряйте ми темата.Ти пикам на темата смешна.От къде знаеш къф съм аз бе тъпанар нещастен.Келешче ша викаш на баща ти смотаняк задръстен.Както казах кфо си тръгнал да са оплакваш"ооо изтриха ми подписа ооо писна ми.Ооо бати тъпия форум" и незнам си кфо.Някой кара ли та на сила да пишеш тука бе идиот смотан.Подписа ми е по малък с 10 пиксела щото махнах тфа с уарна.И при положение че за 1200 поста нямах уарн не виждам що да не си го сложа и в подписа.

Хм малко си противоречиш немислиш ли ? А и този тон А ?

QUOTE(UzITo @ Jul 5 2006, 17:48)

На мен ми е интересно какво ви пречеше на повечето подписа му беше изредил линкове към профилите на някой съфорумци

Аз съ чувствам засегнат че го нямаше моя профил .tankis-e сърда ти са да знайш .А точно в тоя момент през главата ми минава следното-как може толкова да съм са схванал .

П.П.Баси как съм му объркал ника на човека.Вместо tankis аз съм го напрайл tankist

Взето от тук пост 1896.

asd викам да се успокоиш и да спреш да избиваш комплекси малко грозно изглежда отстрани.

Хм малко си противоречиш немислиш ли ? А и този тон А ?

Взето от тук пост 1896.

asd викам да се успокоиш и да спреш да избиваш комплекси малко грозно изглежда отстрани.

Абе мен закфо тряа да ма намесва където и да било.asd както си четеше мирно темата и си гледаше там и си приемаше сичко на базик изведнъж asd вижда неговия профил замесен в цялата работа.Закфо тряа да ма обижда който и да било.Естествено че ша му отвърна няма да му кажа аре жив и здрав.На asd подписа му си е съвсем в норма и тфа че пича там решил да си слага разни профили мен кфо ма боли.Наистина няам нищо против да ми сложи там подписа в колекцията си ама от къде на къде ша вика на мен,модератор и още няколко човека тъпанари.Ми сори пич ма KILLER-a ти обясни закфо са ти махнали подписите.Веднъж даже та защитих ма като толкова са оплакваш ходи в форума на датата.Ся овърмана кат ми сложи 20% заради един базик кфо да тръгна да отваеям теми колко ми е гадно.Аре повече няа са обяснявам на никой щото изглежда сички в тая тема сте "много сърдитички"

Леле, забравил съм да я затворя. Ама че работа, ако я бях затворил някой щеше да се размине с уорна ама сега няма как. Неспазване на точка първа и втора се наказва с уорн. Айде затворена вече.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...