Jump to content
BulForum.com

Ай писна ми!!!!!!!!!!!&#33

tankis

Recommended Posts

Аве не ви ли омръзна да ми прецаквате подписа всеки път?!?!?!? Ок, над 100 пиксела е -добре... ок

СЯ ША КАЖЕТЕ ДА НЕ ГЛЕДАМ В НА ДРУГИЯ ПАНИЦАТА- НЯМА!!!!!!! ТЕЯ ПРАВИЛА СА ЗА ВСИЧКИ, А САМО МЕН САНКЦИОНИРАТЕ!

Не знам, защо само моите подписи забелязвате, ама искате ли да ви дам примери, които са 100+ пиксела височина.

Ай!

Аве не ви ли омръзна да ми прецаквате подписа всеки път?!?!?!? Ок, над 100 пиксела е -добре... ок

СЯ ША КАЖЕТЕ ДА НЕ ГЛЕДАМ В НА ДРУГИЯ ПАНИЦАТА- НЯМА!!!!!!! ТЕЯ ПРАВИЛА СА ЗА ВСИЧКИ, А САМО МЕН САНКЦИОНИРАТЕ!

Не знам, защо само моите подписи забелязвате, ама искате ли да ви дам примери, които са 100+ пиксела височина.

Ай!

Брато и аз одеве това видях...само че реших да изразя негодувание в подписа..заеби..от умрял писмо да чакаш

Ами и аз така.Колкото и пъти да си слагам подписа те или ми го махат или ми го правят много малък.Апък съм виждал някои с много големи подписи.

Явно някой си е припознал гаджето в подписа ти и е изревнувал. :)

И моите глупости в подписа ми бяха изтрити... за добро или зло, това да ми е проблема, обаче напоследък виждам подписи като за световното- яки, шарени, ярки и... безмислени. Напомнят ми едни други форуми, където най- важното е подписът, а не поста. Затова не е лошо човек да се замисли (или да преброи до еди- колко си), преди да вкара някоя шарения в подписа си. Не визирам tankis в случая.

И ако се замисли човек- това ли (подписът) е най- важното в тоя живот...?

И моите глупости в подписа ми бяха изтрити... за добро или зло, това да ми е проблема, обаче напоследък виждам подписи като за световното- яки, шарени, ярки и... безмислени. Напомнят ми едни други форуми, където най- важното е подписът, а не поста. Затова не е лошо човек да се замисли (или да преброи до еди- колко си), преди да вкара някоя шарения в подписа си. Не визирам tankis в случая.

И ако се замисли човек- това ли (подписът) е най- важното в тоя живот...?

Не , че е най-важното , просто танкис иска да има някаква картинка в подписа си , и когато му я махнат се ядосва...

tankis , dud' споко , аз след 3-4 път спрях да им се нервя ;)

тея ограничения нямат никъв смисъл...който не иска да гледа подписи и аватари да си ги махне от опциите

тея ограничения нямат никъв смисъл...който не иска да гледа подписи и аватари да си ги махне от опциите

напротив имат, щото ако няма утре някой ще си турне некой wallpaper 1280x1024, щото го кефи. друг е въпросът, че наистина супер мноо дразнят с тва too big или check rules :(

Ай!

kva e ideqta da slaga6 linkove kam profilite na 20 4oveka

mi moe nqkoi da ne iska ? ti pital li si vsi4ki saglasni li sa

mi ako nqma limit 100 piksela to az napravo wallpaper moga da sloja kakto edno vreme sum chuval 4e edin pi4 slojil 10mb kartinka za podpis super qko

ako vidite podpis po golem ot pozvolenoto reportvaite

tankis ti specialno trqbva da shvane6 4e nito tva be6e mqstoto na temata nito imeto e podhodq6to ei za tva nai malkoto moga da ti lepna 20 warn primerno i posle pak az 6a sam ti kriv

estestveno ne bih si pozvolil da go napravq za6toto 6te e sme6no vupreki 4e go ima v pravilata i temata ti v nikakav slu4ai nqma6e ni6to ob6to s foruma za poddurjka na evrokom ama ako durji6 mnogo 6te ti kaja "prav si za si4ko si4ko e perfektno"

razbiram 4e si4ki moderatori sme gre6ni i go priemam i go priznavam

ai

kva e ideqta da slaga6 linkove kam profilite na 20 4oveka

mi moe nqkoi da ne iska ? ti pital li si vsi4ki saglasni li sa

mi ako nqma limit 100 piksela to az napravo wallpaper moga da sloja kakto edno vreme sum chuval 4e edin pi4 slojil 10mb kartinka za podpis super qko

ako vidite podpis po golem ot pozvolenoto reportvaite

tankis ti specialno trqbva da shvane6 4e nito tva be6e mqstoto na temata nito imeto e podhodq6to ei za tva nai malkoto moga da ti lepna 20 warn primerno i posle pak az 6a sam ti kriv

estestveno ne bih si pozvolil da go napravq za6toto 6te e sme6no vupreki 4e go ima v pravilata i temata ti v nikakav slu4ai nqma6e ni6to ob6to s foruma za poddurjka na evrokom ama ako durji6 mnogo 6te ti kaja "prav si za si4ko si4ko e perfektno"

ai

Не , че искам да се заяждам ама като е имало 20 линка към профили каде е разликата дали сам няма да прегледаш профила на дадения член ? И как искате да бъде хубав форума след като трябва да взимаме пример от модераторите pri polojenie 4e vse pak mojeshe da ne pishesh na shliokovica , а на един хубав Български роден език.

П.С. Нищо лично не , че го защиватам да тован е е мястото нито името на темата е правилно.

Щом подписа ВИ е бил над ограничението е логично да бъде изтрит.Като забележите,че някой има подпис над ограничението съобщете на модерите.Боли ма ХУ*,че негодувате.

Ский ся. Тия подписи 10 мб, 100 мб никога няма да ги сложа. 1.во щото не съм дебил, 2ро не искам да ми зарежда 10 часа за тоя подпис + още 10 за другите.

А и това с линковете към профилите трябва да искам РАЗРЕШЕНИЕ ахахахах. Ми то човек не може ли да си види профила ахахах... Ми сложете му пароли, а ?

<офф>

виж тва е хубаво че ти го признаваш проблема е че САМО ти го признаваш

</офф>

наистина не е лошо да има ограничения...

А по въпроса за разрешението да сложиш линк към профили tankis разрешавам ти :)

2ро не искам да ми зарежда 10 часа за тоя подпис + още 10 за другите.

Из настройките на браузера ти трябва да има една отметка "load pictures for the original website only"

Админи, вие се доказвате като дебили, щото само на мен ми обръщате внимание.

НЯМАМ НИЩО ЛОШО КЪМ ИЗБРОЕНИТО, ПРОСТО ДАВАМ ПРИМЕР, ЧЕ МИ ПИСНА ОТ ИДИОТИ!

http://www.evrocom.info/invision/index.php?showuser=7963

http://www.evrocom.info/invision/index.php?showuser=7685

http://www.evrocom.info/invision/index.php?showuser=8843 - но комент

Даже и модератор - > http://www.evrocom.info/invision/index.php?showuser=87

Да изброявам ли още?!

Админи, вие се доказвате като дебили, щото само на мен ми обръщате внимание.

НЯМАМ НИЩО ЛОШО КЪМ ИЗБРОЕНИТО, ПРОСТО ДАВАМ ПРИМЕР, ЧЕ МИ ПИСНА ОТ ИДИОТИ!

http://www.evrocom.info/invision/index.php?showuser=7963

http://www.evrocom.info/invision/index.php?showuser=7685

http://www.evrocom.info/invision/index.php?showuser=8843 - но комент

Даже и модератор - > http://www.evrocom.info/invision/index.php?showuser=87

Да изброявам ли още?!

Кфо искаш пък ти от моя профил бе дебил.Ако повтарям на някой аватара да ми пише едно ЛС да го смена.Нещо против подписа ли имаш.Щом админите не са ми напрайли забележка начи сичко си е в нормата.С кфо ти преча аз.С тая тъпа тема идиота си ти не другите.Секи има право да си слага къфто си иска подпис.И на мен веднъж ми го махнаха макар че питах KILLER-a и не са сърда.Кфо си са развикал тука че чак и теми пуска Ай писна ми!!!Ми кат ти е писнало недей пиши във форума.Някой случайно да та кара на сила :blink: :angry1

Нещо смени подписа, а мазник?! Такива келешчета много ме дразнят като теб! Аре ако искате ма уарнвайте, че ми писна!!!!!!

Затваряйте темата

Такааам. Има правило в правилата, че подписа НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ВИСОЧИНА ПО-ГОЛЯМА ОТ 100 ПИКСЕЛА Всеки който му е изтрит подписа е нарушил това правило. Малоумната картина със Зидан, която много хора си лепнаха за подпис е с височина 150 пискела. Сега няма нужда от съвети и акъли какво да правим и какво да не правим. Нещата са безкрайно прости. Има правила в този форум и или ги спазвате или бивате наказани. Танкис наруши няколко правила. Първо наруши правилото за подписа и аз му го коригирах. Второ обърна се изключително нагло и грубо към модераторския екип, нещо което се наказва не с уорн, а със бан. За да няма неясноти, кариерата му в този форум приключи. Темата се затваря защото е излишна и безсмислена. Правилата няма да се променят по отношение на подписите, поради не една и две причини. Излишно е да се коментират от хора които не са наясно с администрирането и модерирането на форум като този.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...