ValeO Posted November 18, 2003 Share Posted November 18, 2003 Kva mi e ideqta? durpam *.avi primerno i sled kato go pusna mi dava zvuk no s 4eren ekran. govorq za avi klip4e a ne film nqkoi moje li da mi razre6i problema? Vzemete predvit 4e samo nqkoi ne mi vurvqt! ot men ili ot file-a e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 19, 2003 Share Posted November 19, 2003 Proveri s koi kodec e filma i sled tova vij nali go ima6 instalnat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeO Posted November 19, 2003 Author Share Posted November 19, 2003 kak se proverqva? ot desen buton; properties;summary; video compression li? ako e taka na klipa na mariq - obich na zaem primerno mi pokazva divx. predstavq6 li si da go nqmam instalnat ? (ne 4e ne se radvam 4e takiva klipove ne mi vurvqt ama ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeO Posted November 19, 2003 Author Share Posted November 19, 2003 da ne govorim 4e ima i takiva koito v na4aloto trugvat i sled tva zabivat ili pridrujeni ot suob6tenieto windows error s isbor mejdu send error ili don't send, ili prosto taka si zabivat i muzikata si produljava. Kato filma termitnator 3 naprimer: dali spored teb ima 4ovek na koito mu vurvi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 20, 2003 Share Posted November 20, 2003 da ne govorim 4e ima i takiva koito v na4aloto trugvat i sled tva zabivat ili pridrujeni ot suob6tenieto windows error s isbor mejdu send error ili don't send, ili prosto taka si zabivat i muzikata si produljava. Kato filma termitnator 3 naprimer: dali spored teb ima 4ovek na koito mu vurvi? Ami tva mi namirisva na skapan Windows .....mai Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeO Posted November 20, 2003 Author Share Posted November 20, 2003 10x. edva li e ot tova no mi napomni 4e skoro ne sam go pravil i ve4e e vreme za format c:/u/s/q i pak vsi4ko na novo. Ako se seti6 ne6to drugo 6te te pomolq da mi go kaje6 dokato ne sam si vzel win xp ot nqkade 6toto sled tova 6te e kusno . 10x 10x 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 20, 2003 Share Posted November 20, 2003 mi to hubavo, ama kakvi codeci polzvash? Moje te da ti prawqt nomerata vinagi... Pri men terminator 3 varvi bez problem. Ako si s Win98 toi e dosta nestabilen v sravnenie s XP taka che mini na XP, moje da imash po-malko problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 20, 2003 Share Posted November 20, 2003 10x. edva li e ot tova no mi napomni 4e skoro ne sam go pravil i ve4e e vreme za format c:/u/s/q i pak vsi4ko na novo. Ako se seti6 ne6to drugo 6te te pomolq da mi go kaje6 dokato ne sam si vzel win xp ot nqkade 6toto sled tova 6te e kusno .10x 10x 10x Spored men ne mu se 4udi mnogo.Ska4ai na edno XP slagai sviasni kodeci i si gledai Terminator 3,4,5..9 i t.n. kakto i vsi4ki drugi *.avi;*.mpg;*.mpeg i t.n. bez problem Uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 20, 2003 Share Posted November 20, 2003 10x. edva li e ot tova no mi napomni 4e skoro ne sam go pravil i ve4e e vreme za format c:/u/s/q i pak vsi4ko na novo. Ako se seti6 ne6to drugo 6te te pomolq da mi go kaje6 dokato ne sam si vzel win xp ot nqkade 6toto sled tova 6te e kusno .10x 10x 10x Spored men ne mu se 4udi mnogo.Ska4ai na edno XP slagai sviasni kodeci i si gledai Terminator 3,4,5..9 i t.n. kakto i vsi4ki drugi *.avi;*.mpg;*.mpeg i t.n. bez problem Uspeh @nassko abe chovek ti koga shte miriasash sys tvoeto XP??? @ValeO problema ti e vyv kodecite. I pri men beshe taka.V nachaloto zapochva a posle zvukyt prodyljava a videoto go niama ili e cheren ekrana.Slogih si drugi kodeci i neshtata zaspaha"slojih e silna duma zashtoto zapochnah da gi preinstalvam i gi namazah edin vyrhu drug bez red" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.