Nel'Ghulas Posted February 2, 2007 Author Share Posted February 2, 2007 niakoi razbral li e ne6to za niakaf nov patch za gothic 3 4e adski tejka na novia komp i laga KAT LUDO !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorko Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Gothic III *DownLoad: Link *Homepage: Link *Publisher: Piranha Bytes *Genre: Role-Play *Release Date: September 2006 *Trailers,Game-play: Link ----------------------------------------------------------------------- Ако не сте играли миналите части ето : *Link Gothic I (2001) *Link Gothic II : Gold Edition (2005) ----------------------------------------------------------------------- Screenshots: IGN, GameSpot Игра подобна на "The Elder Scrolls IV: Oblivion". Изглежда обешаваща. Незнам вие ще кажите а ве да жи питам с кво се отваря rzr фаил???? щото в търсачката мия дава на такива филове и несмея да я дръпна.....акоможе малко помощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Да възродя малко темата за една великолепна игра... http://www.rpgcodex.net/content.php?id=137 Ето защо трябва да я предпочетем пред Oblivion...за който разбира Ангийски де... Ако някой има проблем с производитеността и бъгавоста на играта да обажда, открих няколко пача и tweak-а с което нещата стават поносими... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Elu - подай ги тия пачова, основната причина да не пипам Готика са точно бъговете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Elu - подай ги тия пачова, основната причина да не пипам Готика са точно бъговете. 1. Eто един Tweak, в рийдмито всичко е описано, съвсем елементарно заместване на няколко файла http://www.bgshare.com/317797/New G3 Tweak.rar 2. Официален пач 1.12 http://www.worldofgothic.com/dl/?go=dlfile&fileid=118 3. Community пач 1.52 http://www.worldofgothic.com/dl/?go=dlfile&fileid=128, няма нужда от крак...просто се стартира ново ехе И така успях да я подкарам, на средни детайли...с малкото памет която имам 1,28БГ пп По лакома игра откъм рам няма да намерите никъде...минимум 2ГБ за да върви без дразнещите накъсвания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Аз съм на 2 гб! Идеално! Мерси за линковете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Мен на мойта машина си ми върви без проблем. Дори с първите пачове дето бяха. Доколкото помня на High даже. А пък не е нещо особено компа (вече) Друядрен с 2 ГБ рам и 7300 видео карта. Играта съвсем не е толкова бъгава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Някой може ли да помогне,къде да намеря така наречения трейнър за да си качвам точките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Някой може ли да помогне,къде да намеря така наречения трейнър за да си качвам точките? За кои точки става въпрост. LP, ако е за тях не знам да има друг начин освен да вдигап левел Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 За кои точки става въпрост. LP, ако е за тях не знам да има друг начин освен да вдигап левел Не,имах предвид,като вдигна левел и получа ЛП,от къде мога да научавам скилове,аз намерих там в лагера на бунтовниците някви ама там научих само 1-те скилове.Та имам предвид в всеки град си има хора от където да уча скилове или...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Не,имах предвид,като вдигна левел и получа ЛП,от къде мога да научавам скилове,аз намерих там в лагера на бунтовниците някви ама там научих само 1-те скилове.Та имам предвид в всеки град си има хора от където да уча скилове или...? Цаката е да говориш със всеки персонах, който си има име...във основните скилове и основните статс са най-разпространение и могат от всеки 3ти/4ти човек да се научат. Останалото просто вървиш и говориш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Не,имах предвид,като вдигна левел и получа ЛП,от къде мога да научавам скилове,аз намерих там в лагера на бунтовниците някви ама там научих само 1-те скилове.Та имам предвид в всеки град си има хора от където да уча скилове или...? http://guides.gamepressure.com/gothic3/guide.asp?ID=1958 - кои скилове от кой можеш да научиш и къде. А и като цяло walkthrough. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 рових,рових,рових и гледам в замундата,оп Gothic 3 forsaken gods,ама после чета аз коментарите и потребителита на конкретния сайт така я плюят,че чак по монитора си личаха слюнките . и се чудя сега,к'во и има толкова на тая игра?! Иначе си мислих,че ще е яка ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.