Jump to content
BulForum.com

Gothic III

Nel'Ghulas

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply
Е то това предполагам е заради видеото ти. Не ми се вярва да е заради рама.

videoto mi e 256mg ram geforce 6600

ina4e do igrata kakto si4ki drugi serii si e mnogo interesna

videoto mi e 256mg ram geforce 6600

ina4e do igrata kakto si4ki drugi serii si e mnogo interesna

Нещо ме отказа да я свалям ... (как може на low баси ... да не ти е от процесора ? :P )

Нещо ме отказа да я свалям ... (как може на low баси ... да не ти е от процесора ? :P )

eeeee stiga le 3 gzh mi e :) mi svali q ne e 4ak tolkova golqma

Minimum reqs (meaning: don't bother with less):

P4 2,0 GHz (or Athlon XP 2000+)

1 GByte RAM

Geforce FX 5900/Radeon 9600 with 128 MByte

Full details with 1024x768 resolution:

3-GHz-CPU

1,5 GByte RAM

Geforce 7800 GT/Radeon X1800 XT 256 MByte Video-RAM or more

Аз сега свалям играта. Предполагам ,че до вечерта ще постна тука ,за да изкажа мнението. Ама дано да не е като последната част ,защото на мен лично изобщо не ми хареса.

Дали има шанс да тръгне без да насича на 512MB RAM???

Много добър въпрос. Няма да е лошо някой да отговори, защото и мен ме интересува :D

и мен ме интересува ама май никой няма да отговори...

почвам да тегля и утре ша знам ;)

Не, не и пак не... И да ви тръгне няма да усетите нищо от играта...

Аз също я дърпам сега... да видим новата машинка как ще се справи... :P

Ще почерпя бе... мини през магазина :)

Досега изтествани Prey, Condemned, Prince of Persia - The two thrones, Call of Juarez.... всичко на 1024х768 на макс детайли с АА и АИ, където има, без никакъв лаг :) Довечера ще видим как ще се държи на Gothic III...

P.S. Не е истина колко е красива Lineage II като и пуснеш всичко на макс и не ти лагва... :)

Az si q svalix. I dobre 4e 6te si kupuvam nov comp za koleda za6toto igrata vurvi mnogo gadno na ma6inata mi a tq e: Amd atlon 3200+ 1gig ram 6800gt 256mb. Igraq igrata na low sus nqkoi opcii na medium ama pak zasi4a na opredeleni mesta. Ako imate po malko ot 1gig ram ne siq svalqite nqma smisal. Kolkoto do istoriqta moga da kaja 4e e interesna kakto i questovete. S moqta ma6ina igraq oblivion ne high v sravneniq s oblivion grafikata na tazi igra e malko po zle no pak ako imate dostata4no mo6tna ma6ina mojete da i se nasladite naistina. Li4i si 4e razrabot4icite na igrata ne sa se trudili mnogo da optimizirat engina.

Edit: Za da si uveli4ite freimovete ot options si naglasete resource cache da e na high men mi oveli4i freimovete s dosta probvaite.

Nal.Ghulas probvai da si updeitne6 draiverite ako si go napravil i o6te gi ima6 tezi problemi sigurno si e ot igrata. Az na nqkoi mesta moga da vijdam slanceto prez stenite kakto i imam o6te nqkolko gadni bug4eta. Prosto nqma smisal da se igrae igrata istoriqta e dobra no bitkite sa mnogo sku4ni i glupavi, da ne govorim 4e nikakuv trud ne sa vlojili da optimizirat igrata za drugi ma6ina osven ma6inite ot sorta na "NASA" :).

Nal.Ghulas probvai da si updeitne6 draiverite ako si go napravil i o6te gi ima6 tezi problemi sigurno si e ot igrata. Az na nqkoi mesta moga da vijdam slanceto prez stenite kakto i imam o6te nqkolko gadni bug4eta. Prosto nqma smisal da se igrae igrata istoriqta e dobra no bitkite sa mnogo sku4ni i glupavi, da ne govorim 4e nikakuv trud ne sa vlojili da optimizirat igrata za drugi ma6ina osven ma6inite ot sorta na "NASA" :).

mersi opravi se :)

Помагайте, зарибих се яко и много ми харесва играта. Графиката е уникална:-))) Проблема е че сложих пач 1.08 и след това се сетих да видя за крак:( Някой ако може да ми ипомогне с линкче или файлче:-)))

да си хвърля щайгата или да залича играта от харда ? направо съм бесен :angry1 . то бива -бива ама сума пари съм вложил в компа си и накрая да не върви . Готиката е игра № 1 , влюбен съм в двойката и с нетърпение чаках 3 . на 2.66 CELERON 1600PRO-256\128-GALAXY 1GB PQI не ще да откъне. графиката ми я дава под всякаква критика, с-у стени и скали видеото направо полудява - трепка . лагва.... да преинстална уина ? и това на минимум .... тъкмо потривах доволно ръце ,че ще имам какво да играя през зимата.

goth2 мн му се радвах докато го играех .. верно че баше адски трудно ама беше забавно ....

Тая новата още не съм я пробвал ама май ще пропусна... иска мн време .. ли поне преди двойката беше така, а точно сега аз нямам такива екстри :).Иначе кво да ви кажа ... една сутрин ставам и пусакм ТВто гледам еврокома геймъри шоу.Наскоро беше това, демонстрират гот3.Те винаги пускат игрите на макс детайли.И въпреки че не ми се мисли с какви машини работят, пак лагеше здраво.Сериозно ... играта си е циклене, бих го сравнил с някое ММОРПГ като л2 например :), с тази разлика че сте сами и едиствено вие можете да се насладите на безкрайните зареждания по картата :) .. и .. не е препоръчително да се умира, че после пак отива половин ден за зареждане.

Това са ми впечатленията от демонстрацията по геймъри шоу :)

здраве

Аз я играя макар на моменти да ми къса нервите... Слагайте пач 1.08 задължително, след това в опциите на детайлите има една опция post processing или нещо такова. Изключете я. При мен стана поносимо. Суап файла на уина ви да е само на един от дяловете му и то на такъв, на който няма операционна система. Направете туик на сървисите на уина. И така вече ще можете да поиграете що годе добре. Да не забравя shadow от детайлите задължително изключени. http://forum.worldofplayers.de/forum/showthread.php?t=162707

basi prostata igra otsqkade ubivam orkite v nachaloto i govora tam s oniq oligari i mi pishe Very good! Next you should talk to your old buddy lester walk out of the village and blq blq blq i otivam pri toq Lester cakam na nego uj da govora onq vika ne me zanimavai sq kvi sa tiq prostotii ne znam...

Чети какво се иска от теб да направиш. Вече забравих, но имаше задача и след като я изпълниш отиваш при Лестър. Демек ако не си изпълнил куиста няма да ти даде възможност да говориш с него... Иначе в началото има едни орки, които като ги бутнеш на земята те не умират, а след време си възстановяват кръвта. Задържаш десен бутон на мишката и натискаш левия и ги довършваш както са на земята...

А някой да знае как се оправя проблема с черните квадрати в графиката? Вече си я изтрих, но ако има начин да играя пак ще я сваля, макар че с NWN2 не знам кога ще я почна пак...

А някой да знае как се оправя проблема с черните квадрати в графиката? Вече си я изтрих, но ако има начин да играя пак ще я сваля, макар че с NWN2 не знам кога ще я почна пак...

i drugi hora sa imali toq problem maikata sa mu driverite slagash po novi driveri i si gotov btw kvo iska da naprava za toq lester li e kav e tam ne znam nqkoi da kazva che igrata donqkade e qka ma ot druga strana tupa

За жалост проблемите с графиката си ги има заради самата игра. Драйвери и т.н. не помагата, дори да си с най-новите... Играта си е доста бъгава:-))). Ето едно линкче за почитателите на света на готик:-))) има доста подсказки: http://forum.jowood.com/forumdisplay.php?f=491

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...