Xtr3mZzZ Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Хора това ми трябва до 10 Юли много са ми важни тези неща моля ви се помогнете: Тарся материал за тези неща ето ги Първобитно изкуство Изкуство на древния изток Антично изкуство Тарся тези качества към тях.. Oписание на това какво се открояват тези видове изкуства от останалите: Nай-известни художници от тези епохи: С какво им се открояват стиловете: Отличителни белези: Благодаря.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xtr3mZzZ Posted July 6, 2006 Author Share Posted July 6, 2006 Никои ли неможе да ми помогне много са ми важни за Изпита са ми моля ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Хора това ми трябва до 10 Юли много са ми важни тези неща моля ви се помогнете:Тарся материал за тези неща ето ги Първобитно изкуство Изкуство на древния изток Антично изкуство Тарся тези качества към тях.. Oписание на това какво се открояват тези видове изкуства от останалите: Nай-известни художници от тези епохи: С какво им се открояват стиловете: Отличителни белези: Благодаря.. Всичко знаех за първобитното изкуство, да са в кухата лейка положа, всичко - и различните стилове, и най-известните художвици от епохата, и отличителните белези - всичко! Ама, пусто да остане, бая време мина от онова време до сега, та съм ги позабравил... ми така де, то един акъл и за зиме и за лете - за къде по-напред... Ма ако са сетя - непременно ще ти кажа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xtr3mZzZ Posted July 8, 2006 Author Share Posted July 8, 2006 Моля ви се имам 2 дни за 2 дни трябва да ги намерааааааааааааааааааааа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Моля ви се имам 2 дни за 2 дни трябва да ги намерааааааааааааааааааааа... Пробваи с Уикипедия или нещо такова беше има доста инфо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xtr3mZzZ Posted July 8, 2006 Author Share Posted July 8, 2006 Линкче ако може ще си златен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Wikipedia дано да намериш каквото търсиш успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xtr3mZzZ Posted July 12, 2006 Author Share Posted July 12, 2006 ~Close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 ~Close намери ли си го? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.