bd1 Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Инсталнах си играта Transport Giant (2004) инсталирам я, краквам я обаче като пробвам да я пусна и нищо не излиза. След това видях че има ъпдати инсталирах ги както пише вкарах и другия крак и след това като се опитах да я подкарам и ми излиза тоя надпис : Daemon Tools is installed but locked! Please unlock Deamon Tools and restart Application Чесно казано това нещо не ми се беше появявало преди 1 година когато за първи път я бях инсталнал. Сега си нямам представа как се отключва тоя Даемон тоолс и моля за хелп Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Или в някой от ъпдейтите са сложили нещо, което засича такива емулатори и не ще да тръгне или го заключва - тогава тярбва да си сложиш програмка, която скрива, че има инсталиран ДТ. Другия вариант е за играта да трябва да се включат някои от емулацийте, а ти да не сиго направил. Тогава от настройките на ДТ си ги пусни и виж да ли ще стане. На едно място в интернет имаше, че някои игри преименуват deamon.dll файла и явно правят някви мизерии. Пробвай с програма за криене на ДТ. Имам една в нас, о не и помня името. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 Sega probvah s Anti-Blaxx oba4e problema ostava......Mai 6e trqbva ot stariq komp da zapi6a starite bin file-4eta i da vida dali 6te stane Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Преди да ползваш Anti-blaxx преинсталирай DT. Защото е възможно да ти е преименуван файл. Преинсталираш, тогава пускаш atni-blaxx и едва тогава играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.