harmonika Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Трябва ми да отворя една кутия, прилича на тези на кабелните оператори, но е с глух ключ, подобен на гидоре и е секретен. Нещо от сорта на секретните ключове за ел. таблата ама не точно. Така като гледам е 7мм. Та някой има ли представа къде може да се намери подобен ключ или трябва да вода ключар с мене да взима отпечатък и да ми прави по поръчка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Трябва ми да отворя една кутия, прилича на тези на кабелните оператори, но е с глух ключ, подобен на гидоре и е секретен. Нещо от сорта на секретните ключове за ел. таблата ама не точно. Така като гледам е 7мм. Та някой има ли представа къде може да се намери подобен ключ или трябва да вода ключар с мене да взима отпечатък и да ми прави по поръчка? Amed dai snimka da vidim za kakvo stava vupros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted July 6, 2006 Author Share Posted July 6, 2006 Amed dai snimka da vidim za kakvo stava vupros. Амед, не мога да дам снимка щото е в София върпросната кутия. А аз мога да направя отпечатък и да ми направят ключ по поръчка, но идеята ми е да като се прибера да имам готов ключ, не тепърва да трябва да си правя такъв. Значи става въпрос за кутия, изглеждаща едно към едно с тези на кабелните оператори. Та ако някой знае къде продават такива кутии да провера дали няма да ми продадат такъв ключ нека пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.