russsi Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Много добро MMORPG. Beta test-a му беше отворен на 15 юни и доколкото погледнах от скрийновете ще е мнгоо интересно. Можете да се регистрирате и да си изтеглите клиента. Доколкото вижда и след betata ще е безплатно и на мен доста ми допада. Погледнете сайта, разгледайте скрийновете и само ще се убедите. Аз сега я свалям и мога да ви дам един съвет. Сваляйте я или от Download.com или от Deicide site, защото от другите доставчици сваля с по няколко kb\s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Със тази графика трябва да има gameplay като на Ultima Online иначе няма да бъде голям хит... В момента има много велики ММОРПГ-та и се очаквам много заглавия най-вече от NCSoft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted July 7, 2006 Author Share Posted July 7, 2006 Ultima Online не знам дали някога ще може да бъде настигната и дали някой ще може да вложи нейния gameplay в някоя игра, но сега по темата. Играта не е толкова лоша. Пробвайте я. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Ultima Online не знам дали някога ще може да бъде настигната и дали някой ще може да вложи нейния gameplay в някоя игра, но сега по темата. Играта не е толкова лоша. Пробвайте я. Тук съм 100% съгласен с теб Ultima е единствена няма друга като нея няма и да има. Абе в момента имам доста работа тук там някой свободен ден може да я дръпна, но се съмнявам да ми хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Хехе wallpaper-четата си ги бива ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Хехе wallpaper-четата си ги бива ! и мен ма зарибиха пейпърите и сега я свалям.като пробвам ще пиша как е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the man Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 dobre svalqm q i ishte q probrvam pishete si nika za da razpoznaq pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 абе не е лоша но нищо особено.верно е подобна на ultima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 абе не е лоша но нищо особено.верно е подобна на ultima Нищо общо с Ultimа освен, че и двете са MMORPG-ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 ами аз я изтрих почти веднага но графиката е подобна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 ами аз я изтрих почти веднага но графиката е подобна Нищо общо и в графиката Deicide e 3rd person Ultima не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Нищо общо и в графиката Deicide e 3rd person Ultima не. Прилича ми на Линеаге2 ... по графика (нищо , че е много по-зле в това отношение) и по интърфейс малко , а и геамплейя наподобява ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KROK4O Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Прилича ми на Линеаге2 ... по графика (нищо , че е много по-зле в това отношение) и по интърфейс малко , а и геамплейя наподобява ! Пич ти играл ли си някога Л2 че говориш глупости ..... Нищо общо със Л2 няма тая игра..... и графиката е БЕЗ КОМЕНТАР ТЕРТРИС-а ми има по-яка графика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Пич ти играл ли си някога Л2 че говориш глупости ..... Нищо общо със Л2 няма тая игра..... и графиката е БЕЗ КОМЕНТАР ТЕРТРИС-а ми има по-яка графика Lil Stenly имаше предвид, че и тя като Л2 е 3rd person Stenly поправи ме ако греша. по графика (нищо , че е много по-зле в това отношение) и по интърфейс малко ,а и геамплейя наподобява ! Но за геймплей не съм съгласен. Иначе интърфейс-а е нещо между Silkroad и Gate to Heavens, ама повече на GTH наподобява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Lil Stenly имаше предвид, че и тя като Л2 е 3rd person Stenly поправи ме ако греша. Но за геймплей не съм съгласен. Иначе интърфейс-а е нещо между Silkroad и Gate to Heavens, ама повече на GTH наподобява. Аве не точно , но те тея мо-та кадето излизат сега ся някакви "манги" ... такива смесени , т.е. нищо ново по тая игрица (хмз защо не направят нещо по-различно , ами само взимат от други игри и после се получава няква посредствена) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.