Jump to content
BulForum.com

Deicide Online

russsi

Recommended Posts

Много добро MMORPG. Beta test-a му беше отворен на 15 юни и доколкото погледнах от скрийновете ще е мнгоо интересно. Можете да се регистрирате и да си изтеглите клиента. Доколкото вижда и след betata ще е безплатно и на мен доста ми допада. Погледнете сайта, разгледайте скрийновете и само ще се убедите. Аз сега я свалям и мога да ви дам един съвет. Сваляйте я или от Download.com или от Deicide site, защото от другите доставчици сваля с по няколко kb\s

Със тази графика трябва да има gameplay като на Ultima Online иначе няма да бъде голям хит... :mellow:

В момента има много велики ММОРПГ-та и се очаквам много заглавия най-вече от NCSoft.

Ultima Online не знам дали някога ще може да бъде настигната и дали някой ще може да вложи нейния gameplay в някоя игра, но сега по темата. Играта не е толкова лоша. Пробвайте я.

Ultima Online не знам дали някога ще може да бъде настигната и дали някой ще може да вложи нейния gameplay в някоя игра, но сега по темата. Играта не е толкова лоша. Пробвайте я.

Тук съм 100% съгласен с теб Ultima е единствена няма друга като нея няма и да има. :)

Абе в момента имам доста работа тук там някой свободен ден може да я дръпна, но се съмнявам да ми хареса. :notify:

абе не е лоша но нищо особено.верно е подобна на ultima

Нищо общо с Ultimа освен, че и двете са MMORPG-ta.

ами аз я изтрих почти веднага но графиката е подобна

Нищо общо и в графиката Deicide e 3rd person Ultima не. :)

Нищо общо и в графиката Deicide e 3rd person Ultima не. :)

Прилича ми на Линеаге2 ... по графика (нищо , че е много по-зле в това отношение) и по интърфейс малко , а и геамплейя наподобява !

Прилича ми на Линеаге2 ... по графика (нищо , че е много по-зле в това отношение) и по интърфейс малко , а и геамплейя наподобява !

Пич ти играл ли си някога Л2 че говориш глупости ..... Нищо общо със Л2 няма тая игра..... и графиката е БЕЗ КОМЕНТАР ТЕРТРИС-а ми има по-яка графика

Пич ти играл ли си някога Л2 че говориш глупости ..... Нищо общо със Л2 няма тая игра..... и графиката е БЕЗ КОМЕНТАР ТЕРТРИС-а ми има по-яка графика

Lil Stenly имаше предвид, че и тя като Л2 е 3rd person Stenly поправи ме ако греша. ;)

по графика (нищо , че е много по-зле в това отношение) и по интърфейс малко ,

а и геамплейя наподобява !

Но за геймплей не съм съгласен. :huh:

Иначе интърфейс-а е нещо между Silkroad и Gate to Heavens, ама повече на GTH наподобява. :blush:

Lil Stenly имаше предвид, че и тя като Л2 е 3rd person Stenly поправи ме ако греша. ;)

Но за геймплей не съм съгласен. :huh:

Иначе интърфейс-а е нещо между Silkroad и Gate to Heavens, ама повече на GTH наподобява. :blush:

Аве не точно , но те тея мо-та кадето излизат сега ся някакви "манги" ... такива смесени , т.е. нищо ново по тая игрица (хмз защо не направят нещо по-различно , ами само взимат от други игри и после се получава няква посредствена) . :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...