tankis Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Взето от друг форум. Играта я знам от форума на ScT и много ми хареса. biggrin.gif Правила: * Не трябва да поствате снимки по широки от 400px, съветвам ви да качвате снимките в imageshack.us/ gepime.com и да използвате формата Thumbnail for forums (1). * На снимката ТРЯБВА ръкописно да е написан user/nick-a ви. * Редактиране/модване с програми от сорта на Photoshop не е разрешено. wink.gif * Ако някой RQ не бъде изпълнен до 24 часа, може да се пусне нов. * Гледайте да няма повтарящи се RQ-и. * Offtopic-a не е забранен, просто не се увличайте много. wink.gif Започвам аз : RQ: Любимата ви книга Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Започни да играеш тук... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Aз даже не мога да разбера каква е целта на играта. Само правилата които трябва да се спазват са написани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Aз даже не мога да разбера каква е целта на играта. Само правилата които трябва да се спазват са написани. zna4i kvoto iska toq pred teb trqbva da e s napisan tvoq nick....snima6 go i go ka4va6 . az pone tva razbrah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 играта ''намери ми'' е по яка тази е много сложна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.