samkijot Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 с коя програма мога да махна излишните angles? vobblanker не поддържа ILV Cell, а с pgcedit ми дава грешка. Title 4 и Title 5 обикновено са едно и също нещо. на мен ми трябва да "изхвърля" едното, за да мога да го докарам до dvd5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 DvdRemakePro - с нея винаги махам излишните неща преди да прекодирам. има я в датата, е-муле. Ако не успееш да я намериш, ще ти я пратя на мейла - 1 мб е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 DvdRemakePro - с нея винаги махам излишните неща преди да прекодирам.има я в датата, е-муле. Ако не успееш да я намериш, ще ти я пратя на мейла - 1 мб е. аз я имам. даже съм оправял прецакана структура с нея. сега ще видя ... мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Трета версия е с значително по-багати възможностти от двойката. Моят съвет е да работиш именно с нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 Трета версия е с значително по-багати възможностти от двойката. Моят съвет е да работиш именно с нея. .. ами аз съм с 3.1.4. само дето не махнах това, което исках(а може и да не може), но не ми се занимава повторно ... а и много натоварва компа при обработката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 няма да отварям нова тема, затова ще пиша в тази. случайно на някой да му се е случвало play бутона да не стартира филма, а да започва от последното място, където сте били преди да се върнете в менюто ... и как се оправя това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggo Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Ако става дума за ДВД значи трябва да натиснеш два пъти бътона Stop, за да спре изцяло филма, като го натиснеш само един път Stop запомня докаде е стигнал филма. Един вид го поставя на палза докато ти се ровиш в менютата и с Play продължава от там кадето си го спрял. Поне при моето е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 Ако става дума за ДВД значи трябва да натиснеш два пъти бътона Stop, за да спре изцяло филма, като го натиснеш само един път Stop запомня докаде е стигнал филма. Един вид го поставя на палза докато ти се ровиш в менютата и с Play продължава от там кадето си го спрял. Поне при моето е така. нямах това в предвид. както и да е, оправих се - с dvdremake pro .... наистина доста добра програма, ама т'ва гълтане на ресурси ставаше въпрос, че след въпросния cell, до който води връзката имаше команда resume (не съм сигурен дали на оригинала беше така или просто при премахването на pgc масива нещо е станало). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.