liquid Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Сенките също са доста по-дорби. Сега се сетих и за друг момент. Бях минимизирал играта в таскбара за известно време и когато я отворих PC-то директно се рестартира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Аз като я минимализирам и после не мога да се върна на нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Врътнах я, малко кофти номера са ни спогодили разработчиците в края, оставяйки ни да се лутаме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Memory Block 2 сейв да може да качи някой?Преинсталнах РС-то и не ми се минават всичките обучения пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted June 7, 2009 Author Share Posted June 7, 2009 Ето Представянето на втората част доколкото разбрах са се поучили от грешките си от първата и във втората ще има много по голямо разнообразие както на оръжия така и на мисии 100 от тях са задължителни а 100 странични които човек си ги търси сам !!! E3 09: Exclusive Developer Walkthrough Demo Preview Edit: Sorry ма незнаех че има тема за 2-ката Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 bump-ни правилната тема ;п Link to comment Share on other sites More sharing options...
Void_KD Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Определено интересна игричка, заслужава да се играе. Но не бих казал че е по мой-вкус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 от къде се активира за да се показват субтитрите в играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 защо понякога като стартирам играта, тя се визуализира в windows-ки прозорец? това на няколко пъти го забелязвам да става при windows 7 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Bxzd3_iSnyw каква е комбинацията(клавиатура и мишка), за да се направи такъв удрар със скритото острие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Bxzd3_iSnyw каква е комбинацията(клавиатура и мишка), за да се направи такъв удрар със скритото острие? минаваш на скритото острие, по време на битка задържаш на блок (десен бутон), изчакваш някой да се засили да те удря и точно в момента на удара (когато започваш да блокираш) - натискаш атака... Звучи сложно, но е въпрос на усет за точният момент. Тези удари със скритото острие винаги са смъртоносни, докато примерно с меча или ножа - може и да убиеш противника (при това доста зрелищно), но може и само да го подсечеш и събориш (не знам защо се получава така). В играта има сумати комбота и не всички от тях можеш да ги научиш на тренировъчната площадка - примерно, когато преследваш някого задържаш на спринт, стигаш на определена дистанция от него и натискаш в бърза последователност скок и атака (става само със скритото острие), получава се нещо много красиво (ама няма да кажа какво)... П.с. По принцип обаче, повечето умения трябва да се отключат първо, контраатаката е едно от тях..., разбиването на блокът на противника е друго такова (с него пък какви комбота се правят...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 минаваш на скритото острие, по време на битка задържаш на блок (десен бутон), изчакваш някой да се засили да те удря и точно в момента на удара (когато започваш да блокираш) - натискаш атака... и аз така прочетох някъде, но блок с острието не мога да направя ... или то не се прави, а просто се държи натиснат десния бутон ако не успееш да уцелиш момента, просто теб те удрят т.е. острието не може да блокира меч на врага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 и аз така прочетох някъде, но блок с острието не мога да направя ... или то не се прави, а просто се държи натиснат десния бутон ако не успееш да уцелиш момента, просто теб те удрят т.е. острието не може да блокира меч на врага. Със скритото острие може да се прави блок, по същият начин както и с всяко от другите ти оръжия! Авно ти бъркаш нещо..., май !? И двете части на играта ги изиграх предимно с това оръжие, казвам предимно защото във втората ми се налагаше да използвам и пистолета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Със скритото острие може да се прави блок, по същият начин както и с всяко от другите ти оръжия! Авно ти бъркаш нещо..., май !? И двете части на играта ги изиграх предимно с това оръжие, казвам предимно защото във втората ми се налагаше да използвам и пистолета... да не би да се отключва след някоя от мисиите, тъй като аз съм все още в началото - май втора или трета мисия ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 То си е в традицията на играта - с развитието на сюжета да добиваш и нови оръжия, умения и т.н. Докато накрая става едно състезание за най-оригинално убийство Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 а бе, играта е хубава, ама тея мисии стават много еднообразни ... иначе наистина начина, по който извършваш убийствата е по-разчупен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.