__smirnoff__ Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 от около 2 седмици нямам звук незнам кво стана, гледах филм и звука изведнъж спря. Никъде няма звук, само че като усилвам и намалям пак си се чува нормалното съскане и пискане на звуковата карта (все пк е вградена), но звук няма. Също така преди няколко дни спря да ми работи скрола на мишката Някои имал ли е подобни проблеми? И дали евентуално ще се оправи по някакъв начин без преинсталация на уиндоус, тъй като сега нямам нито време, нито желание да преинсталирвам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 значи на мен ми спря мишката и трябваше да си купя нова но за звука мога да те упътя ако имаш ТВ-аут иначе нз и аз имах подобен проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 мога да те упътя ако имаш ТВ-аут иначе нз и аз имах подобен проблем Това пък какво общо има Провери дали не се е Mute-нал някой канал Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 4, 2006 Author Share Posted July 4, 2006 мишката си е перфектна, работи без проблем на другия комп. А за муте-то - проверих сигурно 15000 пъти, няма нищо на муте, дори и драйвери преинсталиах и пак не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 мишката си е перфектна, работи без проблем на другия комп. А за муте-то - проверих сигурно 15000 пъти, няма нищо на муте, дори и драйвери преинсталиах и пак не става Ще ти се стори дебилско, но при мен става.От време на време ми изчезва звука и му схванах цаката(поне при мен).Наклони компа надясно и го остави 1 мин в "легнало положение".Също така виж дали дъното си го хванал с болтчета стабилно, защото при мен не са всички болтове и може би заради това прави тези проблеми, но поне са рядко. Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Ще ти се стори дебилско, но при мен става.От време на време ми изчезва звука и му схванах цаката(поне при мен).Наклони компа надясно и го остави 1 мин в "легнало положение".Също така виж дали дъното си го хванал с болтчета стабилно, защото при мен не са всички болтове и може би заради това прави тези проблеми, но поне са рядко.Успех. LOL, е при тоя пост щях да падна от смях, ми те хората някои неща им тръгват и като им вкарат някой друг, шут бре момко Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 ааа никви шутове, компютърчето още си е в гаранция, поради тази причина отпада варианта с развинтените болтове на дъното аз се чудя дали има някакъв шанс да е от бурите, по времето на всичките разни гръмотевици си работеше, да не е нещо токов удар? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Ще ти се стори дебилско, но при мен става.От време на време ми изчезва звука и му схванах цаката(поне при мен).Наклони компа надясно и го остави 1 мин в "легнало положение".Също така виж дали дъното си го хванал с болтчета стабилно, защото при мен не са всички болтове и може би заради това прави тези проблеми, но поне са рядко.Успех. best post ever 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 best post ever 10/10 аз казах, че е дебилско Общо взето исках да разбера дали дъното му е добре закрепено, защото моето не беше Друго, което се сещам, е прекален клок на процесора?__smirnoff__, да си си клоквал процесора наскоро? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 6, 2006 Author Share Posted July 6, 2006 аа никъв клок, аз не ги разбирам тея неща сега съм си обикновен юзър и не съм барал нищичко по компа Edit: Preinstall na windows i vsi4ko e OK. Mersi na vsi4ki za savetite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.