Jump to content
BulForum.com

Странен проблем с компа

Recommended Posts

Тъй като продадох старото ми дъно Асус сложих временно един Асрок с 945 чипсет.Почвам да преинсталирам Уиндоус и забелязвам че компа забива.С 300 зора успях да мина първата част от инсталацията на уиндоус и като почна втората или уин-а зарежзда безкрайно или дава син екран или ресва или ако тръгне и като изпише Installing Devices дава грешка и се ресва.Нито съм клоквал нито нищо.Сега напоследък зе да отказва и да тръгва.Конфигурацията е

Asrock 775Xfire

Pentium D 930

2x1GB OCZ DDR2 800Mhz

500W fortron

Radeon X1900XTX.Да добавя че паметта я пуснах на друг комп 1 нощ на мемтест не даде грешки

може да звучи мноооооооооого нелогично, но на мен един път уиндолса ми забиваше по време на инсталация точно при инсталинг девайсес заради НЕ ДОБРЕ вкарана мишка в ps2 порт-а! Може да си провериш мишката и кейборка как са вкарани..

Баракуда 200ГБ сата.Не мисля че е в него защото забива и в биос понякога и не пали вече :wacko:

Баракуда 200ГБ сата.Не мисля че е в него защото забива и в биос понякога и не пали вече :wacko:

Е, то и от харда е възможно да забива още в BIOS..

Сигурно е излишно да те съветвам да пробваш с изключен хард, флопи, саунд, маунд, ланки и т.н., целия страничен хардуер, да буутнеш, съответно инсталираш.. Вероятно все пак някоя връзка някъде дава фира.

Хардът SATA-II ли е , или просто SATA?

Естествено че съм пробвал само с най-важните неща.Сега пробвах и с една 40ка Макстор пак забива.Харда и обикновенна САТА.Проблема мисля че го установих.Някой от контактните писти на рам-а са прегорели на единия стик+захранването.Смених тези части и сичко е ок.Остана да зема ново захранване и рам :cry

/оффтопик

Тъй като продадох старото ми дъно Асус ...
...Някой от контактните писти на рам-а са прегорели на единия стик+захранването...

мале, ти с гръм ли си го продал тва дъно?

/оффтопик

Мне то тва стана вчера а дъното го нема от малко преди да почнат бурите :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...