RaZoR Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Изведнъж както си слушах музика и лявата колона на лаптопа спря.Помислих си ,че е изгоряла ,но НЕ.Работи си под ХП ,но под линукса не баца.Проверих Alsa mixer-и щуротии кво ли не и тва е... не иска да тръгне пак.Картата е Crystal Clear. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frost Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Пробвай с alsaconf, може да стане нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted July 3, 2006 Author Share Posted July 3, 2006 Пробвах го още снощи.Ефект- 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 ако имаш други колонки сложи ги и пробваи ако стане значи е от колоните и ще трябва да сменяш Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Ето какво са посъветвали някой с подобен проблем: * Me: "Hi, I have a problem with my left speaker, no sound is coming out of it." * Tech Support: "Have you adjusted the balance in the volume properties?" * Me: "Yes, it's definitely not that, and it's not a sound card or connection problem either. Could you just send me some new speakers? It's still under warranty." * Tech Support: "Errrm, ok, I want you to go to DOS and type 'format c:' and then restore your hard disk from the master CD." * Me: (click) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted July 4, 2006 Author Share Posted July 4, 2006 Ето какво са посъветвали някой с подобен проблем: * Me: "Hi, I have a problem with my left speaker, no sound is coming out of it." * Tech Support: "Have you adjusted the balance in the volume properties?" * Me: "Yes, it's definitely not that, and it's not a sound card or connection problem either. Could you just send me some new speakers? It's still under warranty." * Tech Support: "Errrm, ok, I want you to go to DOS and type 'format c:' and then restore your hard disk from the master CD." * Me: (click) Този вариант и аз го знам ,но не ме устройва.Пробвах и с външни колконки същата работа..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Този вариант и аз го знам ,но не ме устройва.Пробвах и с външни колконки същата работа..... Хм, много интересен проблем имаш Какво е дистрото ? И още нещо с какво по-точно слушаше музика като стана това (xmms, amarok ... или) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frost Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Пробвай да смениш саунд сървъра с някой друг(OSS например) а може и да е нещо от плейъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted July 6, 2006 Author Share Posted July 6, 2006 Слушах с xmms,а дистрото е Сусе 9.1 Имам едно много яко чувство как дисковете на Slackware 10.2 се засилват към CD-ROM-а. EDIT 2:Сега забелязах ,че като сложа слушалки и съвсем леко се чува през лявата..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Е тогава пробваи някакъв Equlizer да видиш нещо да не е разместено там от дясната да се чува по силно или нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted July 7, 2006 Author Share Posted July 7, 2006 Е тогава пробваи някакъв Equlizer да видиш нещо да не е разместено там от дясната да се чува по силно или нещо такова Е кво да му пробвам на еквалайзера.Направен си е на метъл и баланса на колоните е оправен не виждам какво общо има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted July 9, 2006 Author Share Posted July 9, 2006 Проблема изчезна след преинсталация.Реших да го подновя сусето докато ми се свалят дисковете на слака и воала звук и от двете колонки при това много качествен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 На мен все пак ми е интересно и имам въпрос: "Изведнъж както си слушах музика и лявата колона на лаптопа спря" Какво направи, че да спре? Какво правеше през това време? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted August 4, 2006 Author Share Posted August 4, 2006 Лежахме на леглото с приятелката ми и слушахме Metallica - Wherever I May Roam.Просто отидох да добавя още песни и забелязах ,че едната колона не свири вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.