redmadman Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Да и аз чакам 300 а този филм ще го коментирамкогато го изгледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 почнах да го гледам,но качеството е кофти,а пък и филма е тъмен и нищо са не види... иначе си е стандартен филм с ефекти и без много смисъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Сигурно ако бях под 16 години щеше да ми хареса повече.... Не успя да ми задържи вниманието...дори и в лошото качество на картината успях да видя кофти дубли, лоша (нелогична) игра на второстепенните актьори, излишна патетика на места, сюжетът като цяло си е доста изтъркан....ей такива работи... Офтопик: За филма не знам, но тази част от поста на DEADMAN WITHIN по-горе в темата много ми хареса: Айде стига сме си противоречили ,че много offtopic ще се събере.Само да не ни баннат. Това последното го казва на KILLERINCHO. Представям си как Килъра си лепва бан сам на себе си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Никога не се знае колкото до сюжета все пак нали трябва да се придържат към комикса Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADMAN WITHIN Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Офтопик: За филма не знам, но тази част от поста на DEADMAN WITHIN по-горе в темата много ми хареса: Това последното го казва на KILLERINCHO. Представям си как Килъра си лепва бан сам на себе си. Де да знам,може би и модераторите тряя да се банват един друг .Кто гледам на доста хора филмът не им е харесал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolai Nenov Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 4esnu kazano o4akvah naistina ne6to po dobro no nastina nicolas cage ne e za tazi rolq scenariq e dosta izturkan i ako be6e animaciq mai 6te6e da mi xaresa poe4e anime(RLZ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Абе филма е доста добър, но имах мноо по-големи очаквания мамка му ! Дано следващия филм който очаквам с голямо нетърпение да не ме разочарова!!!- Спайдър мен 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Аз пък нямах големи очаквания, за това ми хареса ... доста даже. Историята и ефектите са добре, става Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Нещо не ми хареса много. Чопъра и Ева къртят Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Абе филма е добър.Добри ефекти,добър актьор,добър филм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Филма го гледах завчера в кино арена в София ефектите са на ниво филма също не е лош но много набързо станаха нещата очаквах да е най малко 2 часа а те за 1ч:40м ми се разви цялото действие но като дойде с добро качество на ДВД бих го гледал пак Оценка: 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elfcheto Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Въпреки че не харесвам Nicholas Cage като актьор този път е оцелил филма.Много ми хареса модерния кон на предния презрачен ездач ха ха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.