danio Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Какво мислите?Дали продължението ще е яко?Излиза след три месеца някъде, незнам точно кога.Трейлъра беше як и може да го дръпнете от тук http://www.arenabg.com/details.php?id=47357 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Какво мислите?Дали продължението ще е яко?Излиза след три месеца някъде, незнам точно кога.Трейлъра беше як и може да го дръпнете от тук http://www.arenabg.com/details.php?id=47357 Аз отдавна го гледах трейлъра и ми се струва че филма ша е много як.То може да си напраят много продължения-някой ми беше казвал,че преди FBI да разбере кфо става в тфа градче тоя изверг бил избил 55-56 семейства.Обаче определенo Тексаско Клане ми е един от любимите хоръри и ша се гледа на кино Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Аз отдавна го гледах трейлъра и ми се струва че филма ша е много як.То може да си напраят много продължения-някой ми беше казвал,че преди FBI да разбере кфо става в тфа градче тоя изверг бил избил 55-56 семейства.Обаче определенo Тексаско Клане ми е един от любимите хоръри и ша се гледа на кино Незнам кое толкова ти хареса, но на мен ми се стори супер тапотия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Незнам кое толкова ти хареса, но на мен ми се стори супер тапотия! Ми хареса ми тфа че самия филм е направен по истински случей-като Титаник.Не като See No Evil или Stay Alive.Самата мисъл че тоя извратеняк е бродил може би с месеци/години из Америка прави филма добър.Нещо като "Една Българка" на Вазов където съобщава мястото и времето в което се развива действието-прави го достоверно.В тоя филм роля за достоверността играят точно онези 5-10 минути в края на филма Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Тhe Baba Iliica's Chainsaw Massacre! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Тhe Baba Iliica's Chainsaw Massacre! :D Баба Илийца зима кола и с него намушква четника и после се развращава с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Баба Илийца зима кола и с него намушква четника и после се развращава с него Извинявайте ама не може да трагнеш да сравняваш Баба Илийца с някви американски глупости! А и нали знаете 4е американците винаги си ги преувеличават нещата, така че сигурно е имало такова нещо, но едва ли е било като измишльотините на режиьора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Every Legend... ...Has A Beginning Струва ми се,че втората част ще е по-добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Every Legend......Has A Beginning Струва ми се,че втората част ще е по-добра Реално това ще бъде пета част на поредицата, ако не броим римейка Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 6te go 4akam s netarpenia 1 -4ast mi haresa Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Реално това ще бъде пета част на поредицата, ако не броим римейка А кои са останалите части ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Part I - Оригиналът на това, което всички наричате Първа част Part II Part III Part IV Римейкът от преди 3 години И прикуълът, който се очаква тази година Мисля, че вече е по-ясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Part I - Оригиналът на това, което всички наричате Първа частPart II Part III Part IV От тези четири части само първата е качена в локала. Дано да качат и другите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.