Lotion Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Ето какъв ми е проблема. Искам да свалям нещо, примерно филм и съм го оставил но той ще се точи примерно 6 часа а през това време чат пат ми трябва нета за по 5-10 минути и е много неудобно да спирам и пускам свалянето. Имам нужда от програма, която да поддържа приоритети. Примерно когато тя сваля - това да е най-ниския приоритет и в момента в който има заявка от браузъра тя да дава нета на него. Ако някои има идея да си каже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Защо не пробваш със Flashget.Незнам дали има приоритети но ако искаш можеш да даваш пауза на това , което теглиш после пак да го пускаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Всеки даунлоад мениджър има такава функция. Излишен въпрос. Направи си труда да поразучиш програмите които използваш - не боли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.