slav4o Posted November 17, 2003 Share Posted November 17, 2003 Pi4ove kajete dali tezi programi koito sa za optimizaciq na internet vryzkata i povi6avane na trafika rabotqt, v smisyl dali vyob6te vyr6at nqkakva rabota i ima li smisyl ot tqh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 18, 2003 Share Posted November 18, 2003 Edva li ,nai mnogo da ti ****** kompa Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 18, 2003 Share Posted November 18, 2003 To4no taka, ne si slagai takava. Kakvo mogat da i optimizirat na vrazkata?! Ako ti e 4KB/s i da se naserat ne moje da ti a napravat 5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 Верно си е, аз лично от всички малки програмнки за оптимизация на нещо-си ползвам единствено Ad-Muncher че ми спира боклуците и т'ва си е живо спестяване на трафик и другото е само за инфо но ме кефи - Du Meter, понеже даунлоуда си го виждаш навсякъде колко е, но ъплоуда - не Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 ave imashe edna programa deto biah dovolen Internet tweak mislia 4e be6e Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 da be tva kato edin download akseletor ot data.bg ne si spomnqm kak se kazvashe ama golemi hvalbi za nego edvali ne uskorqva downloada s nad 50% procenta obache imalo mnogo kofti spionska programa kadeto ne mojela d se mahne s nisto osven s format c: i az kakvo napravih na malkiq hard instalirah win98 i sled tova a setih se ka se kazvashe nesto ot roda na kontiki mai beshe v data.bg go ima i sega puskamm az da svalqm i kvo kolkoto mi e vruzkata nisto poveche samo hvalbite mu golemi taka che ne se nadqvaite na tezi uskoriteli na web i download kato iskate po golemi skorosti prekarvate po goqma tarifa i tva e i za web preporuchvam hem da spestite malko trafik po specialno mejdunaroden hem da si uskorite naistina s malko vruzkata vi tva e add muncher po predniq post beshe pisano za nego stoto banerite koito ste spre realno ste uskorqt vruzkata vi i to osezatelno bez raznite mu tam internet optimizatori i uskoriteli naskoro imah edin takav na kompa si otivam da go deliitvam nedava edvm go deinstalirah a puk zad tezi programi nai chesto se kriqt spionski software i troqnski kone i dr. podobni virusi . edin suvett ot men ako iskate da si uskorite ili po tochno optimizirate vruzkata po dobre polzvaite systemmehanick malko po upravq tam nqkoi nastroiki ot nego naistina ima malko polza ama tq ne e da ti napravi ot 30 na 50 kb/s a prosto optimizira ako windowsa ne go e napravil sam ste ti pomogne da dostignesh realna skorost koqto ti puskat ot cmts-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Za kvo uskorqvane govorite kato imate limit na samiq mode. snake dokolkoto znam v samiq modem se slaga limit na speed-a ti a ne v cmts-a. taka 4e kolkoto i da se napuvate nqma da uspeete da vdignete speed-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Za kvo uskorqvane govorite kato imate limit na samiq mode. snake dokolkoto znam v samiq modem se slaga limit na speed-a ti a ne v cmts-a. taka 4e kolkoto i da se napuvate nqma da uspeete da vdignete speed-a. Абе не-точно в самия модем, ами от провайдера ти гледат МАС-адреса на модема, уникалния, и съобразно тарифата ти те режат от към трафик. Само FlashGet-а ме кефи как ги лъже на моменти и скача периодично малко над ограничението :ph34r: но то това е почти нищо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Flash Get nishto ne prai , Drupnete si Internet Download Manager (v wareza go ima daje s crack) da vidite za kuv boost staaa vupros.az triaaa s 60 a durpam s 65 i poe4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Flash Get nishto ne prai , Drupnete si Internet Download Manager (v wareza go ima daje s crack) da vidite za kuv boost staaa vupros.az triaaa s 60 a durpam s 65 i poe4e Xaaxaxa , da ne bi da si misli6 4e svalq s tolkova Na moq download manager mi izpisva 4e svalqm s 5-6 pri uslovie 4e moga da svalqm s max - 4 Tova deto ti go izpisva managera si e izmislica ot nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Absolutno pravilno. Vseki d-load manager po svoi nachin iz4islqwa skorostta, a ponqkoga pravqt i 'kompromis' s ka4estvoto na iz4islenie v polza na po-golemite 4isla. Tova kakvo ti pokazva vaobshte ne moje da e merilo. Getright pone na men mi se struva 4e naj-realno pokazva skorostite. Ako vzemem za primer d-load menidjara na IE, dokato vie izbirate dali da se zapi6e ili izpylni faila i vavejdate kade da se zapi6e faila, IE e po4nal da go tegli, i posle vijdate v nachaloto primerno 2 pyti po-visoka skorost, koiato vliza v normalni granici okolo kraia na d-loada. Togava za kakvo govorim tuka?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Momcheta ne si cheshete ezicite, skorosta e takava za kakvoto ste si platili nishto poveche ne davat ot evrocom tova che ti pokazva 65kb/s ne e realno Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 vie vse mnogo znaite. Ima li togava downloader , koito pokazva realno, moje bi get right (deto e super zle). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Moje bi download accelerator .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Download accelerator e takava izpikavka. Verno hubav e dizain ala bala. siurno e po-dobur za dial up useri. Az kato go polzvah edin put trugvam da resume edin film koito be6e 86% i tzak... kvo stana po4na ot 0% , poludiah Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Ne 4e go polzvam ,no dokato go polzvah nqmah nikakvi griji s nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 ne kazvam 4e e losh , ama nali ti kaah kvo mi naprai ,a togava biah s dial up Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 vie vse mnogo znaite. Ima li togava downloader , koito pokazva realno, moje bi get right (deto e super zle). Getright bil super zle, hah Ako pri teb ne e trygnal, ne znachi 4e ne go biva, za men toi e naj-dobria! I kvo, 6te mi kajesh DAP da pozlvam, basi bozata, probval sym go i ne sym dovolen ot nego, ako na teb ti se 6te da viarvash 4e teglish s 150% vrazka, tvoi problem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 25, 2003 Share Posted November 25, 2003 Az sega polzvam LeechGet,mnogo sam si dovolen ot nego za6oto hva6a vsi4ki linkove koito po princip s DAP-a mi se svalqha ot IE managera Tova e i pri4inata da ne sam s DAP,ne za6oto e lo6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.