Jump to content
BulForum.com

Lord of the Ring : Two Towers

san4o-pans

Recommended Posts

Самият филм е удължен с над 40 минути. Това ще рече, че в тази версия са добавени сцени, които липсват в онази, която си гледал (ако си де) преди около година.

Рипа на филма е много добър - с всичките му екстри и наистина е доста зарибяващ.

san4o-pans: гледай го - няма да съжаляваш, освен, че са добавени нови сцени, са и преработени и някой стари.

Neznam ama na men ne mi haresa nito purvata nito vtorata chast na filma!!! :angry:

Tova e moje bi zashtoto predi da gi gledam prochetoh knigata i predstavata mi izobshto za celia sviat na trilogiata se razlichava totalno ot tozi predstaven vav film-a

Neznam ama na men ne mi haresa nito purvata nito vtorata chast na filma!!! :angry:

Tova e moje bi zashtoto predi da gi gledam prochetoh knigata i predstavata mi izobshto za celia sviat na trilogiata se razlichava totalno ot tozi predstaven vav film-a

масаракш, що не станеш режисьор да гледаме твоето виждане...

аз съм много голям фен на книгата и то от доста време

но не мога да разбера защо много от феновете гледат толкова ограничено на филма? може би са си ограничени?

колко време само съм чакал да видя тези неща направени...

и постоянно чувам "-Това не е така! Това не е унака!" масаракш кво искате бе... четете по 10 пъти една и съща книга и гледате дали филма е направен точно по книгата...

абе има и други книги

гледайте филма като нещо ново, като нещо.. ...

абе кво са занимавам, ай...

LifeFeel: Според мен, а аз смятам себе си за ултра фен на Властелина, Питър Джаксън перфектно преразказа книгата на Толкин - на екрана. А това си е наистина много тежка задача. С удължените версии на първа и втора част, той се приближи максимално до книгата - и смятам, че той направи тези удължени версии на филмите, не само заради "финикийците", но най - вече заради най - ревностните почитатели на Дж. Р. Р. Толкин, които остро го критикуваха за филма при неговата поява в киносалоните.

Причина за недоволството на фенове може да се окаже и превода на различните издания печатани в България. Новото издание на "БАРД" - аз смятам за не чак толкова добро - като превод и редакция. Попадало ми е старо издание на Властелина, от което бях наистина очарован.

хайде да чакаме Колелото на времето

което като филм ще трябва да е: досега 10 книги поне 800-900 часа :-))

като имаме за Валстелина над 9 часа (в тези версии май доста повече)

LifeFeel: Недей да говориш (пишеш) така, че ще вземе някой латиноамерикански псевдо-режисьор да ти прочете поста и тогава - ще вземе да ОКЕПАЗИ брилянтните книги и да разбие сърцата на нашите баби със някое съпунено фентъзи. Таман са си свикнали с Дързост и Простота!!! :P

(Оффтопик)

karaman: И какво ти ще обереш хубавите (доходни) професии, а ние - пекари на "Весели Курабийки" или производители на "Пудра Захар" от Латинска Америка!!!! ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...