Jump to content
BulForum.com

Big Brother 3

Teddy-King

Recommended Posts

много съм горд че този път не съм гледал дори и 5 минути от ози бълво4 хахахахахаха въпртеки 4е и майка ми и баща ми го гледат.

чух само 4е шели да опитат непоро4но за4атие на гей пред поп. не знам ахаххахахахахаххаа

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Е защо не коментирате вчерашния "концерт"?!

За втори път го гледам тоя BB3, но определено от доста време не се бях смял така на TV предаване... :Д

къф концерт е имало вчера?

ами всички грачеха някви хитченца,това им беше мисията-да пеят, и журито им викаше,че са супер :lol:

аре траверса мариола да си ходи :sick

те вече се чудят кво да измисялт за да стане по-интиресну предаването им :blink:

Какво е станало ... защото аз като видях , че ги изгониха и смених канала ... :) ?

Вкарват ги обратно в една от тайните стаи. Ще са там една седмица. През тази седмица ще изпълняват мисия "Партизани". ББ няма да им дава нито храна, нито дрехи - те ще си ги набавят сами като влизат тайно в къщата и вземат от храната и дрехите на другите :)

Ако след края на мисията никой от съквартирантите не се е усетил, мисията им се счита за спечелена и те отново се връщат в къщата :)

P.S: Някой да знае къде е Teddy-King!? Телфонът му е изключен, а като гледам не е влизал от 2 месеца :bgrin:

Май остава само Панайот вътре. Мариолка се е отказала и я даваха преди малко в Голямата уста. :)

Не знам какво им се кефите на тия тризначки-като размазани жаби са....А травестита Пепи само мен ли дразни?Тази година предаването го гледам сравнително рядко,но ми се струва,че напоследък стана доста по-интересно :) Със сигурност е по-добро от Survivor ;)

Не знам какво им се кефите на тия тризначки-като размазани жаби са....А травестита Пепи само мен ли дразни?Тази година предаването го гледам сравнително рядко,но ми се струва,че напоследък стана доста по-интересно :) Със сигурност е по-добро от Survivor ;)

Дам тризначките са адски глупави,а траверса...без коментар! :D

Пацо днеска къв смях ми вкара с тая мисия! :laughing: Как им сви баничките и ония не се усетиха! :laughing: :laughing: :laughing:

....А травестита Пепи само мен ли дразни?;)

ако трябва да съм честен рядко може да се намери човек който да ме дразни само като го гледам а тоя пенио ми е толковаааа противен че просто няма на къде :angry1

Пепи е супер пич!

Какво му е пичовското? Не че имам предубеждения, защото в началото ми беше симпатичен. Сега просто мисля, че е долна гадина. С всички тия интриги, които върти ми е толкова гнусен..... А пък с тва очудване, когато го определеят като най-грозен... В крайна сметка какво е очаквал тоя изрод? Да го мислят за красавец ли?

Какво му е пичовското? Не че имам предубеждения, защото в началото ми беше симпатичен. Сега просто мисля, че е долна гадина. С всички тия интриги, които върти ми е толкова гнусен..... А пък с тва очудване, когато го определеят като най-грозен... В крайна сметка какво е очаквал тоя изрод? Да го мислят за красавец ли?

Да да да да! НАпълно те подкрепям. Е бати самочувствието майна..убиден бил че е най-грозен.."Е ПА ДА НЕ Е УБАВ!"

Посветих подписа си на него!

Някой може ли да ми каже защо Панайот е с Пеньо в тайната стая? Какво е станало, че е там?

@ I`GOT`THE`POWER: Махни тая снимка от подписа си, че като я гледам и ми се повръща :sick

Някой може ли да ми каже защо Панайот е с Пеньо в тайната стая? Какво е станало, че е там?

Това е новата мисия за Пенчо :) Ако издържи до понеделник в стаята с Пацко ББ ще му плати операцията на носа още във вторник .

Това е новата мисия за Пенчо :) Ако издържи до понеделник в стаята с Пацко ББ ще му плати операцията на носа още във вторник .

Хора пак ще го приебЪт много яко, амо поне няма да ме е яд! Тея от ББ3 са го вкарали за да си правят гавра ли с него:confused

А тази вечер ли ще дават дали е успял?? И кога ще се номинират??

Хааххахахаах ей тва предававне е мноо яко! :D Може да са травестити и гейове ама има много смях... :lol:

Пацко , Пацко ... :) Back in action ! :pirate Двойно повече надъхан и отмъстителен .

Обаче казано честно се радвам за Пеньо . Може да е такъв или онакъв , но поне си го заслужава . И на него да се случи нещо хубаво .

Снощи се спуках от смях. Тоя Пацо ме разсипа и пак отиде да отмъщава на к*рвите и педалите. :D

Абе тоя с тея гащи две седмици ще се вмирише :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...