wlado Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 много съм горд че този път не съм гледал дори и 5 минути от ози бълво4 хахахахахаха въпртеки 4е и майка ми и баща ми го гледат. чух само 4е шели да опитат непоро4но за4атие на гей пред поп. не знам ахаххахахахахаххаа Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Е защо не коментирате вчерашния "концерт"?! За втори път го гледам тоя BB3, но определено от доста време не се бях смял така на TV предаване... :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 къф концерт е имало вчера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 къф концерт е имало вчера? ами всички грачеха някви хитченца,това им беше мисията-да пеят, и журито им викаше,че са супер аре траверса мариола да си ходи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Изгониха Мариола и Панайот ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Изгониха Мариола и Панайот ... Но не за дълго... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Но не за дълго... те вече се чудят кво да измисялт за да стане по-интиресну предаването им Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Е ся определено е интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 те вече се чудят кво да измисялт за да стане по-интиресну предаването им Какво е станало ... защото аз като видях , че ги изгониха и смених канала ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Вкарват ги обратно в една от тайните стаи. Ще са там една седмица. През тази седмица ще изпълняват мисия "Партизани". ББ няма да им дава нито храна, нито дрехи - те ще си ги набавят сами като влизат тайно в къщата и вземат от храната и дрехите на другите Ако след края на мисията никой от съквартирантите не се е усетил, мисията им се счита за спечелена и те отново се връщат в къщата P.S: Някой да знае къде е Teddy-King!? Телфонът му е изключен, а като гледам не е влизал от 2 месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Май остава само Панайот вътре. Мариолка се е отказала и я даваха преди малко в Голямата уста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Не знам какво им се кефите на тия тризначки-като размазани жаби са....А травестита Пепи само мен ли дразни?Тази година предаването го гледам сравнително рядко,но ми се струва,че напоследък стана доста по-интересно Със сигурност е по-добро от Survivor Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Не знам какво им се кефите на тия тризначки-като размазани жаби са....А травестита Пепи само мен ли дразни?Тази година предаването го гледам сравнително рядко,но ми се струва,че напоследък стана доста по-интересно Със сигурност е по-добро от Survivor Дам тризначките са адски глупави,а траверса...без коментар! Пацо днеска къв смях ми вкара с тая мисия! Как им сви баничките и ония не се усетиха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 ....А травестита Пепи само мен ли дразни? ако трябва да съм честен рядко може да се намери човек който да ме дразни само като го гледам а тоя пенио ми е толковаааа противен че просто няма на къде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Пепи е супер пич! Какво му е пичовското? Не че имам предубеждения, защото в началото ми беше симпатичен. Сега просто мисля, че е долна гадина. С всички тия интриги, които върти ми е толкова гнусен..... А пък с тва очудване, когато го определеят като най-грозен... В крайна сметка какво е очаквал тоя изрод? Да го мислят за красавец ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Какво му е пичовското? Не че имам предубеждения, защото в началото ми беше симпатичен. Сега просто мисля, че е долна гадина. С всички тия интриги, които върти ми е толкова гнусен..... А пък с тва очудване, когато го определеят като най-грозен... В крайна сметка какво е очаквал тоя изрод? Да го мислят за красавец ли? Да да да да! НАпълно те подкрепям. Е бати самочувствието майна..убиден бил че е най-грозен.."Е ПА ДА НЕ Е УБАВ!" Посветих подписа си на него! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Някой може ли да ми каже защо Панайот е с Пеньо в тайната стая? Какво е станало, че е там? @ I`GOT`THE`POWER: Махни тая снимка от подписа си, че като я гледам и ми се повръща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Някой може ли да ми каже защо Панайот е с Пеньо в тайната стая? Какво е станало, че е там? Това е новата мисия за Пенчо Ако издържи до понеделник в стаята с Пацко ББ ще му плати операцията на носа още във вторник . Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Това е новата мисия за Пенчо Ако издържи до понеделник в стаята с Пацко ББ ще му плати операцията на носа още във вторник . Хора пак ще го приебЪт много яко, амо поне няма да ме е яд! Тея от ББ3 са го вкарали за да си правят гавра ли с него А тази вечер ли ще дават дали е успял?? И кога ще се номинират?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Хааххахахаах ей тва предававне е мноо яко! Може да са травестити и гейове ама има много смях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 toq panaiot tolkova prost da e i tolkova 6ou da mi prai ne e istina bati seira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Пацко , Пацко ... Back in action ! Двойно повече надъхан и отмъстителен . Обаче казано честно се радвам за Пеньо . Може да е такъв или онакъв , но поне си го заслужава . И на него да се случи нещо хубаво . Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 пацо е пич!ся ша им сипе да хапнат топла супа Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 e da we i az se radvam za penio sq 4ovek e me4ta si mu e bravo 4e si e izstrada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Снощи се спуках от смях. Тоя Пацо ме разсипа и пак отиде да отмъщава на к*рвите и педалите. Абе тоя с тея гащи две седмици ще се вмирише Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.