Jump to content
BulForum.com

Big Brother 3

Teddy-King

Recommended Posts

Верно Любка е малко по-пълничка. То и наскоро гледах една друга тяхна обща снимка от вън и там имаха малко разлики, обаче ББ така ги е доизпипал, че не мога да ги оправя. До колкото разбрах две от тях са с перуки в момента. :)

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply
http://freebb.gotin.com/

Безплатен БигБрадър 3 стрийм. Сваля се една програма и се вкарва урл на стриймващоя сървър. Програмката е от типа пиър-ту-пиър, така че докато е пусната, освен че гледате, и вие стриймвате.

Е за кво ти е тва като има НОВА+.

Пък и по НОВА+ е с 5-6 минути по-напред от стрийма :D

Ами аз като нямам кабелна как да гледам Нова+ :) . За това на мен ще ми свърши идеална работа

НОВА+ имаш ти. Аз на измекяри грешни пари за кабелна не давам.

И кво гледате само три канала??? :blink:

Канал 1,бТВ и Нова ??? :confused

ми да аз от повече от гидина нямам кабелна :)

А иначе тризначките найстина са много яки :) ,но не вярвам да са с перуки :huh:

Гледайте ББ довечера от 22.00 и ще видите как Панайот лиска чаша вода (може и да не е вода) в лицето на Отшелника :) Започват да се псуват и ....

И как Панайотчо се натиска в леглото с една от близначките :)

Не съм фен на ББ но днес гледах 30 мин и СВАЛЯМ ШАПКА на Ники Кънчев за думите просто това , което каза за законите и другите работи ако някой се замисли или вслуша ще е много вярно .

Номинации няма ли да има?

Снощи исках уж да го гледам, ноо моя милост се е разболяла.

И по цял ден спи. :blink:

И легнах уж в 8 "викам си ай ще поспя един час".

Да-да. Отворих очите в 22:26 и гледах някъв поп как говореше, че библията била любов.

Абе,смених канала, щото много се бяха развикали.

Какво стана с Пеньо? Разбраха ли, че той е травестит и как реагираха? :D

Да 5 човека го разкриха, оня селянина от гълъбово и тоя с голата глава, не се сещам как се казваше, почнаха да се подиграват с него. Днес ще дават реакциите на всички

Ники Кънчев е пълен нещастник.. и всички сценаристи и продуценти. Такава гавра с човек не бях виждал до сега!

:excl: абсолютно

Тоя Панайот е най-тъпия сваляч на света. :lol: Аз си признавам, че не съм от тея "свалячи", ама ще ме е супер срам да говоря такива глупости на някоя мацка. В погледа и се чете " Тоя е бахти олигофрена", и най-интересното е, че му се връзват. Ужас...."Ама дай идна цИлуфчица, безобидна. Айди де...к'о ш ти стани?" :blink:

Тоя Панайот е най-тъпия сваляч на света. :lol: Аз си признавам, че не съм от тея "свалячи", ама ще ме е супер срам да говоря такива глупости на някоя мацка. В погледа и се чете " Тоя е бахти олигофрена", и най-интересното е, че му се връзват. Ужас...."Ама дай идна цИлуфчица, безобидна. Айди де...к'о ш ти стани?" :blink:

Да абсолютен бек..зарибявал бил..като петокласник е..(да ме извиняят малките) :D. А Пеньо маже..много е силен..ще го номинирам за :). А тия 3те са бом-боккк oнази бабка по-правилно говори от тях..нз за кво го гледам тва предаване..ама ддз разсмива ме :rolleyes:

:D

Накефиха ме как полудяха вчера всичките като ги видяха.

Някои се разцирикаха, други останаха стъписани.. :D

И аз пак питам, като малоумните майна.. :woot

кога ще има номинации?

Искам да изгонят вече някой.

Например оная бременната- няма място вътре!

п.п-Абе аз незнаех, че сестрата на Ивайла всъщност е нейна близначка, даже никога не я бях виждала.

Но пък в лицето много си приличат (което е нормално де :zzz )

мисълта ми беше, хем някви различни облекло, прическа.

Същевременно ебаси. :blink:

Бакалова

снощи за пръв път гледах предаването и чесно казано още съм учуден как е възможно да изберат толкова прости хора да влязът вътре като казвам прости най-напред визирам ония пацо ли как му викаха и 3те близначки ебати селяните са тия 4-мата и под прости нямам предвид диалекта им който също е ужасен

Бакалова

снощи за пръв път гледах предаването и чесно казано още съм учуден как е възможно да изберат толкова прости хора да влязът вътре като казвам прости най-напред визирам ония пацо ли как му викаха и 3те близначки ебати селяните са тия 4-мата и под прости нямам предвид диалекта им който също е ужасен

ти не си видял и най-големия селянин(нка) в бб3.Има една с черна коса която е бати и селската кифла.Всяка трета дума и е въййййй :blink: мисли се за много голяма,но първо трябва да се погледне в огледалото и да отиде на логопед :)

Вчера имах съмнителното удоволствие да гледам предаването,и въпросното лице Панайот ме разби,когато отправи следната оферта към Лиляна:

'Ако ! :lol: загореиш! много,ще те излижа приятелски!Няма да искам нищо друго'......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...