Jump to content
BulForum.com

Big Brother 3

Teddy-King

Recommended Posts

Епа, тея пък. :D

Ми и мен не ме кефи. Супер тъпо е предаването.

Ай елате да ми кажете да не пиша тука. :bgrin: :D :D

Тва предаване е някъв български вариант на ДЪРЗОСТ И КРАСОТА.

Сядаш всяка вечер и гледаш живота на някви 16 българи.

Следиш интригата..

Елеее па бб2- беше направо "Далас".

Тоя епизод е същата работа.

Бременни, свалячи, траверси.

П.п- Иначе - да, ще го гледам, когато мога, защото вътре в къщата имам близък познат.

инджой :woot

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Гледам, че има хора дето единствено плуят и нищо обективно не казват. Ясно е, че бб3 е простотия и това е политиката на Нова ТВ за развиването на предаването...

Ако смятате, че е простотия не е нужно да се повтаряте с хиляда поста и само да спамите...

Гледам, че има хора дето единствено плуят и нищо обективно не казват. Ясно е, че бб3 е простотия и това е политиката на Нова ТВ за развиването на предаването...

Ако смятате, че е простотия не е нужно да се повтаряте с хиляда поста и само да спамите...

А ето един човек който наистина има ъкъл ... :) ББ винаги си е било тъпотия и ще си е :-) :punk

@ Krank

Интернет предоставя възможността на всякакви охлюви да се правят на мъже. На живо голяма част от тях са на един шамар живот и затова те се вихрят тук.

@ Krank

Интернет предоставя възможността на всякакви охлюви да се правят на мъже. На живо голяма част от тях са на един шамар живот и затова те се вихрят тук.

Адски си прав ЛОШ.Много ми е яко да си избивам комплексите тук а по-яко е и че срещам колеги охлюви..с големи ШАМАРИ.Пожали жалките хилави копелета...хубаво че са налице големите страшни гъзари като теб да всяват респект.

ЧРД :)

А довечера ще е интересно ... Панайот и Отшелника са се скарали защото не е искал да си сложи микрофона : "Ще взема една бръскачка и ще ти обръсна брадата ! " ...

и също май панайотчо се е взел в ръце и е опънал дамара на паломка

абе защо дават уж пряко по нова + ,а като стане нещо интересно и спират да го е :angry:

въпросът беше реторичен

Хахаха Отшелникът засмука 5000 левчета и се отказа да си тръгне от къщата :) "Истината е някъде там" ... в парите :)

Вчера в голямата уста една от гостенките каза нещо, в което все повече почвам да вярвам, а именно че отшелникът е поставено лице, който да прави предаването по-интересно и според мен има няколко факта, които подкрепят това: първо - вчера, когато оная каза това, дуков се паникьоса и веднага смени темата и започна да я напада, и след това веднага пуснаха рекламите през които вероятно са си говорили с нея и тя повече не намекна това. второ - голямата награда. Продуцентите са решили да кажат, че голямата награда е 500000 ей така заради рекламата и за да превъзхожда наградата на сървайвър, но са направили и наказания по 5000 и чрез отшелника, ще намалят наградата в нормални граници, така с един куршум три заека- медиен шум, поддържане на дисциплината, по-малка награда, защото за 5 дни наградата намаля със 150000 лева, няма как през следващите 75 дни да намалее с още толкова. трето - Как този човек ще е отшелник, както ни го представят сценаристите, а в реалния живот се занимава с бизнес. Четвърто-защо бб се съгласи да му даде 5000 за да остане следващите 15 дни, което автоматически значи, че той няма да може да бъде номиниран и изгонен каквото и да се прави в следващите 15 дни, а това с искането му за излизане е било просто част от сценария. пето-защо мислите, че сценаристите са честни и не биха вкарали поставен човек без хората да знаят, след като основната цел на телевизията е парите, а колкото по-интересно го направят толкоз повече кинти, още повече , че вече имат реален конкурент и са готови с всякакви средства да получат по-висок рейтинг. шесто - гостенката в бб, каза, че познава отшелника от 15 години и заедно били ходили по нощни клубове и бордеи из Варна, което напълно противоречи със сценария, че този човек не е лягал с жена от 10 години.

напротив ще може да бъде номиниран и ще бъде,а после и изгонен.бб каза,че по собствено желание няма да може да напусне къщата.а тва,че е поставено лице ни най малко не го вярвам,просто човека е психично болен фанатик,който трябва да бъде лекуван

Оле Оле аз съм за Трезначките :wub: ако ми паднат прото ша ги скъсам от секс :hump:

Дам , то може би само за това единствено стават :)

Toя Боби ще ги разконспирира всичките. :D Първо Пеньо, сега и близначките. Ама тези близначки са много щури. И трите не могат да се различат. И с този секси дрезгав глас. Направо да ги изпапкаш. :)

и мен ма кефат тея тризначки :) . Ама погледни в сиата на БигБрадър за да видиш дали нямат разлика ( тая наи-малката е доста пълничка).

В началото смятах да не го гледам т'ва предаване ама ся ми стана интересно :lol:

Toя Боби ще ги разконспирира всичките. :D Първо Пеньо, сега и близначките. Ама тези близначки са много щури. И трите не могат да се различат. И с този секси дрезгав глас. Направо да ги изпапкаш. :)

Имат разлика, и трите имат отличителни черти. Засега ми харесва Надежда, но не съм имал достатъчно наблюдения над Любов. Иначе ме кефи как говорят, някакво супер бързо и емоционално :laughing: :laughing: :laughing:

а ве хора някои може ли да ми каже от каде да си свалям епизодите на биг брадър 3 или от каде да го гледам онлаин :confused

http://freebb.gotin.com/

Безплатен БигБрадър 3 стрийм. Сваля се една програма и се вкарва урл на стриймващоя сървър. Програмката е от типа пиър-ту-пиър, така че докато е пусната, освен че гледате, и вие стриймвате.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...