Pechenata Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Епа, тея пък. Ми и мен не ме кефи. Супер тъпо е предаването. Ай елате да ми кажете да не пиша тука. Тва предаване е някъв български вариант на ДЪРЗОСТ И КРАСОТА. Сядаш всяка вечер и гледаш живота на някви 16 българи. Следиш интригата.. Елеее па бб2- беше направо "Далас". Тоя епизод е същата работа. Бременни, свалячи, траверси. П.п- Иначе - да, ще го гледам, когато мога, защото вътре в къщата имам близък познат. инджой Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Ето клипа където Вяра и Надежда си сменят местата http://rapidshare.de/files/33856614/vqra-n...P_htr_.avi.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Гледам, че има хора дето единствено плуят и нищо обективно не казват. Ясно е, че бб3 е простотия и това е политиката на Нова ТВ за развиването на предаването... Ако смятате, че е простотия не е нужно да се повтаряте с хиляда поста и само да спамите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Гледам, че има хора дето единствено плуят и нищо обективно не казват. Ясно е, че бб3 е простотия и това е политиката на Нова ТВ за развиването на предаването... Ако смятате, че е простотия не е нужно да се повтаряте с хиляда поста и само да спамите... А ето един човек който наистина има ъкъл ... ББ винаги си е било тъпотия и ще си е :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotion Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 @ Krank Интернет предоставя възможността на всякакви охлюви да се правят на мъже. На живо голяма част от тях са на един шамар живот и затова те се вихрят тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Кастинга обесмисля смисъла на предаването. Когато хвърлят чоп, и изберат 16 ( 18 ) случайни хора, би било в пъти по-интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 @ Krank Интернет предоставя възможността на всякакви охлюви да се правят на мъже. На живо голяма част от тях са на един шамар живот и затова те се вихрят тук. Адски си прав ЛОШ.Много ми е яко да си избивам комплексите тук а по-яко е и че срещам колеги охлюви..с големи ШАМАРИ.Пожали жалките хилави копелета...хубаво че са налице големите страшни гъзари като теб да всяват респект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refuse Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Аве става супер як купон кфо се оплаквате.Неска имам РД аиде чистете ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 ЧРД А довечера ще е интересно ... Панайот и Отшелника са се скарали защото не е искал да си сложи микрофона : "Ще взема една бръскачка и ще ти обръсна брадата ! " ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 и също май панайотчо се е взел в ръце и е опънал дамара на паломка абе защо дават уж пряко по нова + ,а като стане нещо интересно и спират да го е въпросът беше реторичен Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 а ве хора някои може ли да ми каже от каде да си свалям епизодите на биг брадър 3 или от каде да го гледам онлаин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 За да може да гледаш и вечерното издание по Нова бе, Фродо Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Наградата от 500000 лева вече е под 400000 само за 3 дни Победителят накрая май ще трябва да доплаща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Хахаха Отшелникът засмука 5000 левчета и се отказа да си тръгне от къщата "Истината е някъде там" ... в парите Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Вчера в голямата уста една от гостенките каза нещо, в което все повече почвам да вярвам, а именно че отшелникът е поставено лице, който да прави предаването по-интересно и според мен има няколко факта, които подкрепят това: първо - вчера, когато оная каза това, дуков се паникьоса и веднага смени темата и започна да я напада, и след това веднага пуснаха рекламите през които вероятно са си говорили с нея и тя повече не намекна това. второ - голямата награда. Продуцентите са решили да кажат, че голямата награда е 500000 ей така заради рекламата и за да превъзхожда наградата на сървайвър, но са направили и наказания по 5000 и чрез отшелника, ще намалят наградата в нормални граници, така с един куршум три заека- медиен шум, поддържане на дисциплината, по-малка награда, защото за 5 дни наградата намаля със 150000 лева, няма как през следващите 75 дни да намалее с още толкова. трето - Как този човек ще е отшелник, както ни го представят сценаристите, а в реалния живот се занимава с бизнес. Четвърто-защо бб се съгласи да му даде 5000 за да остане следващите 15 дни, което автоматически значи, че той няма да може да бъде номиниран и изгонен каквото и да се прави в следващите 15 дни, а това с искането му за излизане е било просто част от сценария. пето-защо мислите, че сценаристите са честни и не биха вкарали поставен човек без хората да знаят, след като основната цел на телевизията е парите, а колкото по-интересно го направят толкоз повече кинти, още повече , че вече имат реален конкурент и са готови с всякакви средства да получат по-висок рейтинг. шесто - гостенката в бб, каза, че познава отшелника от 15 години и заедно били ходили по нощни клубове и бордеи из Варна, което напълно противоречи със сценария, че този човек не е лягал с жена от 10 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 напротив ще може да бъде номиниран и ще бъде,а после и изгонен.бб каза,че по собствено желание няма да може да напусне къщата.а тва,че е поставено лице ни най малко не го вярвам,просто човека е психично болен фанатик,който трябва да бъде лекуван Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Хах, тая вечер големи филми Палома що ли не ме учуди с тая бройка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 кво е станало ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refuse Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Оле Оле аз съм за Трезначките ако ми паднат прото ша ги скъсам от секс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Оле Оле аз съм за Трезначките ако ми паднат прото ша ги скъсам от секс Дам , то може би само за това единствено стават Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Оле Оле аз съм за Трезначките мен нещо не ми харесват как говорят иначе наистина са доста хубави Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Toя Боби ще ги разконспирира всичките. Първо Пеньо, сега и близначките. Ама тези близначки са много щури. И трите не могат да се различат. И с този секси дрезгав глас. Направо да ги изпапкаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahP Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 и мен ма кефат тея тризначки . Ама погледни в сиата на БигБрадър за да видиш дали нямат разлика ( тая наи-малката е доста пълничка). В началото смятах да не го гледам т'ва предаване ама ся ми стана интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Toя Боби ще ги разконспирира всичките. Първо Пеньо, сега и близначките. Ама тези близначки са много щури. И трите не могат да се различат. И с този секси дрезгав глас. Направо да ги изпапкаш. Имат разлика, и трите имат отличителни черти. Засега ми харесва Надежда, но не съм имал достатъчно наблюдения над Любов. Иначе ме кефи как говорят, някакво супер бързо и емоционално Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 а ве хора някои може ли да ми каже от каде да си свалям епизодите на биг брадър 3 или от каде да го гледам онлаин http://freebb.gotin.com/ Безплатен БигБрадър 3 стрийм. Сваля се една програма и се вкарва урл на стриймващоя сървър. Програмката е от типа пиър-ту-пиър, така че докато е пусната, освен че гледате, и вие стриймвате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.