Exploit Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 ХХАха Тоя Гаро го познавам ахах иначе вътре са пълни откачалки всичките..Това че е най-лудия ББ който ще са давали до ся Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Сега го гледам по НОВА+ Аве каква е тая бременната ве майна незнам но в този сезон май наистина ще има бая смях има и много вампири вътре ( как ли са ги избра ли ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotion Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 За разлика от повечето хора тук мен ме изкефи много началото на ББ3. Даже повечето хора са ми симпатични а на някой направо съм си фен. Този Пламен ме дразни супер много с това, че си налага вярата по супер безцеремонен начин. Аз също подозирам, че с него ще са свързани някакви от разкритията тъй като очевидно крие много. На въпроса "Колко е най-дългата Ви връзка?" е отговорил "Следващият въпрос"! Иначе другият вярващ е готин - той е супер открит и с това ме печели. Мацката от Пловдив ми се стори добра, в смисъл поне е красива. Гея от Пловдив говореше умни неща а пък и му се радвам на смелостта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Мацката от пЛд е К*рва...остава и да не си го разбрал добре лапа явно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotion Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Мацката от пЛд е К*рва...остава и да не си го разбрал добре лапа явно.. Именно! Защо смяташ, че имам нещо против курви? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Айде да пуснат субтитри, нищо не им се разбира, тва да не е предаване за диалектите, особено оная русата от благоевград Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Някой да е гледал снощи Нова+? Имало е някаква игра между Панайот и Палома Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Айде да пуснат субтитри, нищо не им се разбира, тва да не е предаване за диалектите, особено оная русата от благоевград И как по-точно да им пуснат субтитри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refuse Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 а бе брат тея вяра,палома,дяна стават само за плющене павката ще ги оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Той Павката снощи е пускал ръце на Пеньо, не знам кой ще оправя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Той Павката снощи е пускал ръце на Пеньо, не знам кой ще оправя... Ахахахахахха баси и тъпака! Най-якото ще е ако тоя Пафката бръкне в гащите на "Пепи" и види изненадата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Леле представям си как ще ги имитарат на "Господари на Ефира".Тая баба Виолета сигурно бая ще прилича на Митю Пищова.Или пък травестита ще бъде най-смешен Със зъбите АхАхА Просто нямам думи как могат да вкарат такива тъпаци(има и свестни разбира се) No Comment !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Ахахахахахха баси и тъпака! Най-якото ще е ако тоя Пафката бръкне в гащите на "Пепи" и види изненадата... Не знам какво са правили, ама май вече са разбрали че е мъж. Преди малко си включих Нова+ и Пенчо недоволстваше нещо пред камерите от отношението на Биг брадър, а в другата стая си казваха да спрат да говорят за някаква си тема. Иначе този Пеньо, снощи като го представяха и като слизаше по стълбите, в сянка много прилича на Мерилин Менсън. До последно се убеждавах, че не е той. Бе всички там са изруди големи, със сигурност ще пада голямо шоу. Само тази дето влезе първа (Дияна) не ме кефи нещо, защото ми прилича по характер на една позната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 S toq Big Brother totalno sa ylqha.Vqrno,4e sa celqli da e razli4en ama 4ak nqkfi pederasi-peiovci i 140 kilogramovi lelki Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Не знам за вас,но мен най-много ме кефи Отшелника! Тоя пич въобще не го слуша главата Иначе тоя Брадър е пълна тъпотия и най-много да гледам само Бай Брадър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 А дали може да се дръпне нещо от интернет и да се гледа? Миналите пъти имаше поне представянето им... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 хахахахаха с тея наказания дали накрая няма да стане, така че съквартирантите да трябва да дават пари на бай брадър Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 хахахахаха с тея наказания дали накрая няма да стане, така че съквартирантите да трябва да дават пари на бай брадър И на мен ми намирисва на такова . Ми така де предишните бай брадари помните ли колко разговори минаха без микрофони... или пък колко мизерия беше в къщата, те чупиха, мърляха и сякакви работи който са забранени в на бай брадър кошарата... Все пак там са за да се състезават в играта а не да си живеят охолно и безгрижно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Veno Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Гълъбово РУЛЕЗ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Лелее големия брат този път са се постарали да ни е интересно. Особенно това с близначките е супер яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Олеее тоя Панайот как се натискаше с траверса не е истина...Срам и позор! После като усети,че е мъж ще му стане весело! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toniy Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Лелее големия брат този път са се постарали да ни е интересно. Особенно това с близначките е супер яко Какви близначки, те са тризначки Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 да тризначки са Вяра Надежда Любов.... сигурно 2 седмици ще ги карат да се въртят Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Какви близначки, те са тризначки Лол това вярно ли е? От къде го разбра дай инфо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 ей ги тризначките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.