Jump to content
BulForum.com

Big Brother 3

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

"Ти да не би да си момче" аскета Пламен "Това беше тъп въпрос аз сам момиче" отвърна момчето

Евала на тоя Пламен--само той ме кефи

Тц-тц-тц ... все повече се залага на простотията като начин за развлечение :cry Събрали какви ли не идиоти и шоу ще правят , ми то по-добре да бяха вкарали убиец , крадец , побойник можеше и по-интересно да се получи .

Единия можел да откъсне топките и да си ги размята в ръцете (Панайот) , на другия му дай само да плющи , на едната и дай само пари , друга пък е курвичка и какви ли още не ...

Затъпяваме или казано по-точно => Карат ни да затъпеем !

Няма да е лошо някой да го сложи в 1 пост :)

А знае ли някой от кога почва да се излъчва, в смисъл сега предава ли и горе-долу между кои програми е?

Ех, не разбрахме кой ще е късметлията, който ще има неповторимото удоволствие да дели леглото си със 122килограмовата баба от Брусарци :lol: :lol: :lol:

Евала на сценаристите. Заложили са доста конфликтни линии още от самото начало. Определено ще разчитат най-вече на скандалите, които да повишават зрителския интерес към предаването.

най-якият телефон в момента далеч не е Нокия,а я виж тук и пак си помисли...цените на тези телефони започват от 4000 евро.

"най-якия телефон" тука всеки си има вкус, НО този телефон няма нищо повече от смс и bluetooth тоест един обикновен телефон на огромна цена и мн мн мн грозен на външен вид :) нямам думи просто....

Към Бай Брадър 3 - по просто не можеше да бъде. Това е върха на простотията и идиотщината.

Виждаме един бивш травестит, който сега е самотен гей - или казано по- просто - "чист пе****с"

Или такива издънки като една от Благоевград където не може да каже едно изречение...

Други които се имат за побойници и такива... - всеки от тях е просто... - по- тъпи не можеше да бъде, ама може ли човек да е сигурен....

Само едно ми е най-интересно в цялата тази простащина. И това не е нито един от героите, не е нито една задача, никакви интриги не ме интересуват. Точно най-интересното за мен е за колко време ще изцапат белия килим до голямата маса! - Това говори достатъчно за цялото "шоу". Тук малките лапета ще си харесат някой или повече хора за идол(и) и после защо западаме като нация - то репликите от рода "Аз ние убича да ръбота" и подобни говорят достатъчно, но да не се притесняваме - по света се заражда трета световна война на християнство срещу мисюлманство(не знам как се пише тази дума :P )

Последни думи: Да гледа който иска, само да не гласува със СМС и да не се вживява много в тази простащина - иначе още един нормален човек при измета на обществото.

А знае ли някой от кога почва да се излъчва, в смисъл сега предава ли и горе-долу между кои програми е?

На мястото на "Картуун Нетуърк" , която беше сменена с онази руската "Детски Мир" или нещо такова :)

На мястото на "Картуун Нетуърк" , която беше сменена с онази руската "Детски Мир" или нещо такова :)

10х много намерих го :) Работи!

Не знам за другите ама според мен ще е интересно. Как успяха да ги намерят всичките тези, много ми е чудно. Явно кастинга е протичал според изискванията да се похвалят с някой побой и да говорят на меко. :) The' scorpion може да е доволен само че не са го избрали. Явно тези дефекти му липсват. ;)

А и тези глоби където ще им налагат, май са решили да ги превъзпитават. То така като ги гледам, маймуни ще обучат по-лесно. :D

това ще е голям изврат !

междодругото от сайта се гледа доста добре на живо :) само дето тряа се плаща

а който е на БТК може да гледа без пари

Да гледа който иска, само да не гласува със СМС и да не се вживява много в тази простащина - иначе още един нормален човек при измета на обществото.

i told u i was hardcore... :dry:

Мисля, че гласуването с sms е единствения шанс да не оставите пред цял народ (или поне пред гледащите) да спечели един от тия несимпатични типажи, от които толкова ви е гнус. А и аз лично изпитвам симпатии към двама играчи още отсега и не виждам причина, ако някой от тях бъде номиниран да не пусна едно sms-че, за да пробвам да го задържа в играта.

Биг Брадър е игра за пари, също и в голяма степен игра за шоу, но за мен е още и игра за пример и ценности. Аз се отъждествявам с/подкрепям/симпатизирам на човек от там, аз гласувам за него, не само заради самия него, а и за да наложа чрез него на публиката неща, които вярвам, че са правилни.

Буагаахахахаа ПЕНЮ искам ахахах не не ще се размажа..Пеньо кърти мифки...ще ме извиняяте ама е тотален изрод :) А иначе имаше смс --> Бин Ладен ще изперка и ще направи жертвоприношение със траверса :D :D

Още само като видях поведението на някои участници(особено на тая танцьорката от Никарагуа) и си помислих, че всичко в това шоу е нагласено като във филм.То така беше и в миналия сезон де, ама сигурно сега още по-големи интриги ще измислят.А тая дебелата закво са я вкарали...само да и се смеят хората и те печелят от това, но явно и тя е толкова проста, че не може да се усети.

приемам залози че ПЕНЬО ще спечели :)

коефицент 1 000 000

мин.залог 5лв :Р

според мен от всички участници се открояват такива които могат да спечелят,а други нямат дори мизерен шанс за това...трябваше да изберат по равностойни

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...