Jump to content
BulForum.com

Big Brother 3

Teddy-King

Recommended Posts

супер нагласена работа.как яките пички ще ги изгонят първи?може да са тъпи и ограничени ама народа иска зрелище демек цици и дупи.бб режисира всичко,добре че до ся не съм пускал смсчета да им пълня гушките.този сезон не знам как са ги избирали,сигурно по тъпотия,ама ако можеше никой да не спечели,бб да земе парите и да каже че не ги заслужават и ще ги дадат на следващите съквартиранти :lol:

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Е че тая пръчка няма дупе и цици ли? Ако така гледаш - много логично си е тя да спечели. Защото това е идеала на средностатистическия български мъЖ:

- да е руса

- да е цицеста

- да е тъпа

- да готви

- да чисти

Само дето много говорят тричките, ама то това се лекува - като ги вземе някой да ги претрепва по три пъти на ден ще забравят просто да кудкудякат и ще си отварят устата само когато ги питат или когато трябва да лапат месото...

Е че тая пръчка няма дупе и цици ли? Ако така гледаш - много логично си е тя да спечели. Защото това е идеала на средностатистическия български мъЖ:

- да е руса

- да е цицеста

- да е тъпа

- да готви

- да чисти

Само дето много говорят тричките, ама то това се лекува - като ги вземе някой да ги претрепва по три пъти на ден ще забравят просто да кудкудякат и ще си отварят устата само когато ги питат или когато трябва да лапат месото...

Що пък да ги бий ? ( Не , че боя вреди на тия бая тупалки трябва да хвърлиш докато тебе почне да те боли ) Като не са трите или двете на едно и са много кротки или поне не куткудякът толкова много .

Както казаха по горе Триглавия змей спечели :punk

woox - няма горна граница в IQ теста - така че не ми разправяй колко било максимално възможното отчитане... това ти твърдение (че има горна граница) ми казва до колко си запознат с IQ теста... замълчи просто.

Aз не съм твърдял, че съм много запознат с теста. Просто на единия тест ми изпратиха детайлен анализ на отговорите ми и максимума беше 160. Затова и казвам. Не съм си измислил цифрата просто ей така. Решавах един тест който беше много много по-сложен. Той беше за хора с IQ над 130, но 2 пъти ми даде грешка тогава когато трябваше да ми покаже резултатите. Предполагам, че там резултатите са над 160.

дааа,това между пацата и тая дияна го забелязах като ги даваха всичките там седнали.пацата просто е голям и не прощава на никоя,даже на никой :lol:

Шшшшш :sayjin вчера напрао щях да се побъркам майна :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 Как може тая пача да вземе шибаната награда! :angry1 :angry1 :angry1 Още не мога да се съвзема!По хубаво баба Вила да ги бе взела няааше да ме е яд... Бива ли такова нещо ???? :angry1 :angry1 Преди ки финали имаше а ся... супер смешен...т.е не го гледах до край...само гледах най-лудите моменти на бабата и кат дадоха оная шибана пуйка руса смених канала... Гласа на "Биг Брадър" беше някак доста мрачен...все едно и той се ядосва че простата овца е взела мангизите!А публиката как я освиркваше само... Мноооо ме е ядддд :angry1 :angry1 :angry1

Нека играта се преиграе!!!!!!! :tongue :angry1 :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

А тая дето смуче джуката на Пацата е Диана!

Още подобни снимки има ли ? Или там когато Пацо заля Пеньо :)
Ааа верно ли ве? Т'ва съм го изпуснал, дайте снимки или разкажете :)

Ааа верно ли ве? Т'ва съм го изпуснал, дайте снимки или разкажете :)

Точно накрая когато всички бяха на сцената , даже и Кънчев каза "Нз дали видяхте това драги зрители , но Пацата току що заля Пеньо"

Държеше някакво малко шише или метална кутийка ...

Още подобни снимки има ли ?

a_3d053.jpg

а, гледам, че са я качили вече....

А на това му викам аз голяма любов:

a_3d054.jpg

a_3d053.jpg

а, гледам, че са я качили вече....

А на това му викам аз голяма любов:

a_3d054.jpg

хахах,обаче от биг брадър доста добре го бяха направили-когато даваха моментите на Лиляна и пуснаха мафиотската музика на Кръстникът,напрао ме разби :lol:

Само дава фира Ред Булец..баси...по тъп Брадър нямаше до ся..мислех че двойката беше тъп..ама за ся най-много ВИП-а ми хареса... :angry:

Тоя дето ги е обработвал, не само им е закрил косурите, ами направо им е сменил физиономиите. Срам за такова престижно издание.

ЦЪК

още една

Доста работа е имал фотошопа

на втората снимка 2те изобщо няма нищо общо с реалността,сякаш телата не огроварят на главите.Иначе хубави снимки,стига да отговаряха на истината,те тия в бб3 станаха такива буренца и сега някви супер тела :blink:

много са грозни милите :( имаше една приказка "булката беше грозна, но за сметка на това тъпа" та и при тях малко така се получава :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...