frodo Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 супер нагласена работа.как яките пички ще ги изгонят първи?може да са тъпи и ограничени ама народа иска зрелище демек цици и дупи.бб режисира всичко,добре че до ся не съм пускал смсчета да им пълня гушките.този сезон не знам как са ги избирали,сигурно по тъпотия,ама ако можеше никой да не спечели,бб да земе парите и да каже че не ги заслужават и ще ги дадат на следващите съквартиранти Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Е че тая пръчка няма дупе и цици ли? Ако така гледаш - много логично си е тя да спечели. Защото това е идеала на средностатистическия български мъЖ: - да е руса - да е цицеста - да е тъпа - да готви - да чисти Само дето много говорят тричките, ама то това се лекува - като ги вземе някой да ги претрепва по три пъти на ден ще забравят просто да кудкудякат и ще си отварят устата само когато ги питат или когато трябва да лапат месото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Е че тая пръчка няма дупе и цици ли? Ако така гледаш - много логично си е тя да спечели. Защото това е идеала на средностатистическия български мъЖ: - да е руса - да е цицеста - да е тъпа - да готви - да чисти Само дето много говорят тричките, ама то това се лекува - като ги вземе някой да ги претрепва по три пъти на ден ще забравят просто да кудкудякат и ще си отварят устата само когато ги питат или когато трябва да лапат месото... Що пък да ги бий ? ( Не , че боя вреди на тия бая тупалки трябва да хвърлиш докато тебе почне да те боли ) Като не са трите или двете на едно и са много кротки или поне не куткудякът толкова много . Както казаха по горе Триглавия змей спечели Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 woox - няма горна граница в IQ теста - така че не ми разправяй колко било максимално възможното отчитане... това ти твърдение (че има горна граница) ми казва до колко си запознат с IQ теста... замълчи просто. Aз не съм твърдял, че съм много запознат с теста. Просто на единия тест ми изпратиха детайлен анализ на отговорите ми и максимума беше 160. Затова и казвам. Не съм си измислил цифрата просто ей така. Решавах един тест който беше много много по-сложен. Той беше за хора с IQ над 130, но 2 пъти ми даде грешка тогава когато трябваше да ми покаже резултатите. Предполагам, че там резултатите са над 160. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 дааа,това между пацата и тая дияна го забелязах като ги даваха всичките там седнали.пацата просто е голям и не прощава на никоя,даже на никой Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Коя е тая дето го е захапала?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Шшшшш вчера напрао щях да се побъркам майна Как може тая пача да вземе шибаната награда! Още не мога да се съвзема!По хубаво баба Вила да ги бе взела няааше да ме е яд... Бива ли такова нещо ???? Преди ки финали имаше а ся... супер смешен...т.е не го гледах до край...само гледах най-лудите моменти на бабата и кат дадоха оная шибана пуйка руса смених канала... Гласа на "Биг Брадър" беше някак доста мрачен...все едно и той се ядосва че простата овца е взела мангизите!А публиката как я освиркваше само... Мноооо ме е ядддд Нека играта се преиграе!!!!!!! А тая дето смуче джуката на Пацата е Диана! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 УжасТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Пълни кретени бяха всичките от ББ3. А парите взе най-малоумната Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Още подобни снимки има ли ? Или там когато Пацо заля Пеньо Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 пацата закво е залял пенио бе ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Още подобни снимки има ли ? Или там когато Пацо заля Пеньо Ааа верно ли ве? Т'ва съм го изпуснал, дайте снимки или разкажете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Ааа верно ли ве? Т'ва съм го изпуснал, дайте снимки или разкажете Точно накрая когато всички бяха на сцената , даже и Кънчев каза "Нз дали видяхте това драги зрители , но Пацата току що заля Пеньо" Държеше някакво малко шише или метална кутийка ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 Още подобни снимки има ли ? а, гледам, че са я качили вече.... А на това му викам аз голяма любов: Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Още снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 а, гледам, че са я качили вече.... А на това му викам аз голяма любов: хахах,обаче от биг брадър доста добре го бяха направили-когато даваха моментите на Лиляна и пуснаха мафиотската музика на Кръстникът,напрао ме разби Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Само дава фира Ред Булец..баси...по тъп Брадър нямаше до ся..мислех че двойката беше тъп..ама за ся най-много ВИП-а ми хареса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 ЦЪК още една Доста работа е имал фотошопа Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Тоя дето ги е обработвал, не само им е закрил косурите, ами направо им е сменил физиономиите. Срам за такова престижно издание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 ЦЪКоще една Доста работа е имал фотошопа на втората снимка 2те изобщо няма нищо общо с реалността,сякаш телата не огроварят на главите.Иначе хубави снимки,стига да отговаряха на истината,те тия в бб3 станаха такива буренца и сега някви супер тела Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 И след Фотошоп пак са си грозни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 много са грозни милите имаше една приказка "булката беше грозна, но за сметка на това тъпа" та и при тях малко така се получава Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 с тоя грим направо се уплаших Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.