Blitz^^ Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Както обещах по-рано но не помня на кой, официално обявявам че ме е СРАМ че съм българин! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Еми честито на 3-главия змей ... да си ги харчи със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Както обещах по-рано но не помня на кой, официално обявявам че ме е СРАМ че съм българин! Мен ме е срам че може да имам такива сънародници като победителката!Ужас Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Браво! Браво! Браво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 знаех си че тя ще ги вземе всичко е нагласено Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Еее тая Вили много забавна била ... баси самочувствието ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Всичко е нагласено !!!!!!!!! Никой от който познавам ама НИКОЙ не харесва любов.... кажете ми кой е гласувал за нея.... яко са въртяли свирки тризначките преди шоутоооо... анални изживявания с разпорващ характер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Всичко е нагласено !!!!!!!!!Никой от който познавам ама НИКОЙ не харесва любов.... кажете ми кой е гласувал за нея.... яко са въртяли свирки тризначките преди шоутоооо... анални изживявания с разпорващ характер... Ахахах и кво си мислиш,че приятелите ти кат не я харесват,означава че другите не я обичат.Като не я харесват що не гласуваха за Вили?Аз също не харесвам любоФ,ама кво да напрая гласувах за Вили,но уви...А сега като гледам първия пост на се вижда,че любоФ има най-много гласове,друг е въпроса кой е пуснал смс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Излагаха ни много яко тия мошенници.Подиграват се с хората,и ние ще влизаме в ЕС-ако тва ни е лицето за пред европа-мен лично ще ме е срам да кажа че тия са от моята родина !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 'Любов, можеш да напуснеш къщата' 'През вратата ли?' ... баси достойния победител Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 'Любов, можеш да напуснеш къщата''През вратата ли?' ... баси достойния победител Я не се ебавай ами престави си се покатери на някой дърво и излезне или пък да не уцели вратата Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 'Любов, можеш да напуснеш къщата''През вратата ли?' ... баси достойния победител Вярно ли така каза? Лелее пращи от акъл това момиче. Този път един по интелигентен нямаше бахти слабоумните вкараха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Хайде да се дигнем на бунт .Само че не се сещам как Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 в къщата ги бяха вкарали от тъп по-тъп и накрая спечели най-тъпия/те. тея тризначки не стига, че бяха грозни патки с някво голямо самочувствие, ами сега са грозни патки с много пари и ужасно голямо самочувствие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Хайде да се дигнем на бунт .Само че не се сещам как Като се спре гласуването -=> спират приходите ( или по-голямата част от тях ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 'Любов, можеш да напуснеш къщата''През вратата ли?' ... баси достойния победител Ахахахах, той Ники Кънчев как й го зачука, като каза, че може и през прозореца да излезе, само където в къщата нямало прозорци. Тая като изцепи това за вратата, почти паднах от стола от смях... Толкова е проста, че няма думи. Както каза dunata - баси достойния победител Въпросът на "достойната победителка" ми припомни един въпрос на една моя бивша особено "интелигентна" съученичка. С един съученик седим в едно малко междучасие на прозореца на третия етаж на ФЕГ. Идва тази въпросната съученичка, започна да ни бута и каза:"Чакайте да сляза..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Или просто разумните и интелигентните хора са гледали финала на Survivor и селяните са надделели в гласуването. Аз по друг начин не мога да си го обясня. Ще ми е интересно да видя резултатите от пийпълметрията. Аз ги пропуснах и 2-те, нещо все freaks стигнаха финала и не ми допаднаха и 2-те шоута. Ахмед в едното, Любов и Виолета в другото. ББ беше обаче много по-безличен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Абе тая селска пръчка си е куха лейка от всякъде... 112312% нагласено----------------------- Ма се чудя закво решиха на тая шундра да ги дадат парите.... Нямам псувня("бисер") от иначе толкова богатия ми речник ,която да изрази възмущението ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Ааа не ... в т'ва 'Голямата Уста' ... някъв пич казал, че ония можели да обиколят Екватора докато вървели в къщата и една от 3-те 'Екватора, на полюса' ... IQ - 50 ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Go-Ross1 Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 знаех си че тя ще ги вземе всичко е нагласено sa seti6 daje se dose6tam kfa e pri4inata da zeme parite ma ai nqq da e kazvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Абе я по-добре заключвайте темата...То няма какво да се коментира вече!Селяния до шия!Аз такива прости хора като тризначките не съм срещал...На тях май общото АйКю им е 50... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 sa seti6 daje se dose6tam kfa e pri4inata da zeme parite ma ai nqq da e kazvam Kaжи я де за какво каза , че я знаеш тогава А колко си сигурен в това което казваш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 IQ 50-Такова нещо няма!!! "Никарагуанчанин" на 12 години ще има по-високо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Като гледах после моментите в къщата на баба вили ми стана супер весело трябваше тя да спечели ама.. тъпото победи //off а някой знае ли музиката когато Любов вдигна чека или изобщо дето я пускаха в студиото там? как се казва тва парче Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 IQ stands for intelligence quotient. Supposedly, it is a score that tells one how ”bright” a person is compared to other people. The average IQ is by definition 100; scores above 100 indicate a higher than average IQ and scores below 100 indicate a lower that average IQ. Theoretically, scores can range any amount below or above 100, but in practice they do not meaningfully go much below 50 or above 150. Half of the population have IQ’s of between 90 and 110, while 25% have higher IQ’s and 25% have lower IQ’s: Descriptive Classifications of Intelligence Quotients IQ Description % of Population 130+ Very superior 2.2% 120-129 Superior 6.7% 110-119 High average 16.1% 90-109 Average 50% 80-89 Low average 16.1% 70-79 Borderline 6.7% Below 70 Extremely low 2.2%w Apparently, the IQ gives a good indication of the occupational group that a person will end up in, though not of course the specific occupation. In their book, Know Your Child’s IQ, Glen Wilson and Diana Grylls outline occupations typical of various IQ levels: 140 Top Civil Servants; Professors and Research Scientists. 130 Physicians and Surgeons; Lawyers; Engineers (Civil and Mechanical) 120 School Teachers; Pharmacists; Accountants; Nurses; Stenographers; Managers. 110 Foremen; Clerks; Telephone Operators; Salesmen; Policemen; Electricians. 100+ Machine Operators; Shopkeepers; Butchers; Welders; Sheet Metal Workers. 100- Warehousemen; Carpenters; Cooks and Bakers; Small Farmers; Truck and Van Drivers. 90 Laborers; Gardeners; Upholsterers; Farmhands; Miners; Factory Packers and Sorters. IQ Expressed in Percentiles IQ is often expressed in percentiles, which is not the same as percentage scores, and a common reason for the misunderstanding of IQ test scores. Percentage refers to the number of items which a child answers correctly compared to the total number of items presented. If a child answers 25 questions correctly on a 50 question test he would earn a percentage score of 50. If he answers 40 questions on the same test his percentage score would be 80. Percentile, however, refers to the number of other test takers’ scores that an individual’s score equals or exceeds. If a child answered 25 questions and did better than 50% of the children taking the test he would score at the 50th percentile. However, if he answered 40 questions on the 50 item test and everyone else answered more than he did, he would fall at a very low percentile — even though he answered 80% of the questions correctly. On most standardized tests, an IQ of 100 is at the 50th percentile. Most of our IQ tests are standardized with a mean score of 100 and a standard deviation of 15. What that means is that the following IQ scores will be roughly equivalent to the following percentiles: IQ Percentile 65 01 70 02 75 05 80 09 85 16 90 25 95 37 100 50 105 63 110 75 115 84 120 91 125 95 130 98 135 99 An IQ of 120 therefore implies that the testee is brighter than about 91% of the population, while 130 puts a person ahead of 98% of people. A person with an IQ of 80 is brighter than only 9% of people, and only a few score less than 60. Всъщност резултата на трите е 50 общо - но понеже коефициент под 60 е практически невъзможен (на 100 човека един има коефициент 60 - под 60 започват половин/четвъркинка/осминка човеците и неодушевените предмети) - са им го зачели за всяка една като сбор от резултата на трите + този на баба Вили (като нейния сигурно е 2/3 от общия сбор). Селскостопанските работници средно имат коефициент 90 - тези трите и за копане на полето нямат акъл. Сигурно ако им кажеш вземи мотиката и копай ще попитат - ама за дръжката ли да я хвана?! woox - няма горна граница в IQ теста - така че не ми разправяй колко било максимално възможното отчитане... това ти твърдение (че има горна граница) ми казва до колко си запознат с IQ теста... замълчи просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.