Jump to content
BulForum.com

Big Brother 3

Teddy-King

Recommended Posts

Тея двете мисирки Любов и Вили не мога да ги гледам. То бива позиране бива, но това тяхното... Сега и свещи запалиха да им е*а мамата :angry1

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Всичките са селски пръчки, няма такъв финал.

Миналата година оня ревливия ми беше по-интересен, поне не се караше с всеки. А Лео беше супер готин.

Лиляна реагира най-адекватно при съобщаванетоим на новината. По лицето и се изписаха възмущение и състрадание и нищо повече, както на всеки нормален човек нямащ нищо общо със жертвите. А не като тая любов ми се разрева веднага, или оная дъртата дето се разциври сякаш са умряли дъщеря и и всичките и внуци едновременно, та чак си сваля цайсите да си бърше очите. То бива бива ама чак толкоз позьорство

Любов е по-тъпа от гъза ми в профил. Взе да се плюнчи кво и нейните пумиарски сестри били спазвали офмайкоооооо с голи ръце бих ги убил.. :angry1

Доообре бе ако някой може да ми обясни кой гласува за тия тризначки ще му стисна ръката.Започва да ми намирисва на нагласена работа,защотото за мен друго логично обяснение няма :confused

Доообре бе ако някой може да ми обясни кой гласува за тия тризначки ще му стисна ръката.Започва да ми намирисва на нагласена работа,защотото за мен друго логично обяснение няма :confused

Дето се казва Гутен таг! Още от ББ1 е ясно че всичко е нагласено и Сървайвър е нагласен и ББ и всяко едно реалити шоу.

Това не може да е истина :angry1 не мога да повярвам че има толкова хора които да харесват 3значките-какво да им харесваш?Ъкъла ли какво?Или безпочвеното самочувствие или скандалджийския им нрав... минуси мога да изброявам до утре но плюсове не се сещам.

Ами аз имам една теория...

Повечето хора си го гледаме и си коментираме, но никой не може да ме накара да им пратя СМС. АЗ ДА ИМ ПЛАТЯ НАГРАДАТА? Заслужават ли? Остават профаните(поне в по-голямата си част), които възприемат ББ едва ли не като част от живота си и гласуват постоянно. Оттам идват нелогичните ситуации. Гласуват предимно хора, които са като тях(тризначките например) и се чувстват съпричастни.

За момента с най-нисък вот са Боян и Лиляна. Ако вотът не се промени, един от тях ще е първият изгонен от къщата тази вечер.

Според анкетата на НоваТВ, най-вероятният победител тази вечер ще бъде Любов.

Който си мисли , че Биг Брадър не е нагласено и няма някакъв сценарии , който е изготвен още преди да почне самото предаване , значи е супер наивен и може и да пусне и смс-че даже . А относно тризначките , за които имам теория , че са били сиамки с един общ мозък та са им го разделили на три , за да не пукясат и по тоя начин да спестят на света много нерви , да , има доста хора , които ги харесват . Защо? Ами в тая държава колкото и кофти да звучи хората с IQ над средното (шшш какво е тва IQ 50 бре :D :D :D :D , че имат и някви претенции на всичкото отгоре ) остават все по-малко и по-малко и НЕ гледат такива манипулации . Знам , че надеждата умира последна , но нищо каматно няма да спечели тва "риалити" ...

Ай сифон бе :angry1 Баси селянията, как е възможно това не знам. Или е нагласено или нормалните зрители гледат Survivor. Не мога да си обясня тези резултати :angry1

Малеееее тва е невъзможно! :sick

Най-големите селянки останаха да се борят за 1во и 2ро място...Нито дъртата,нито русата кокошка заслужават да спечелят... :angry1

Биг Брадър мирише!!! :sick

Много зле, много зле ... От далеч си личи, че всичко си е наредено. Просто кой би гласувал за Вили ... ? Не, че нещо, ама пак така де ...

А кой би гласувал за оная грозна невротичка ?!?! Просто съм разочарован от хората ако не е наредено разбира се.

много ясно, че не е наредено, просто разумните хора, които биха гласували за лиляна не са толкова глупави, че да пускат смс. А за тия любов и дъртата гласуват селяците и пишлеметата по на 10-15 години

Явно безпардонната простотия и селяния ще възтържествува отново :sick

Че това е единствената цел на това предаване- простотия и селения. Да гледат хората там и да се радват "Ахаха, ский ги кви са тъпи, аз съм къде-къде по-човек от тея балъци" и да не обръщат внимание на важните неща. В БГ всичко е на тоя принцип. Радвам се, че за 3те "сезона" не ми се събират повече от 4 часа гледане на това затъпяващо предаване.

Аз се радвам , че Лиляна и Палома излязоха ! :)

И леля Вили да спечели и Любов да спечели пак ще съм доволен .

Тоя Пеньо много хубаво пее :) ахахх

Аз се радвам , че Лиляна и Палома излязоха ! :)

И леля Вили да спечели и Любов да спечели пак ще съм доволен .

Аз съм на същото мнение. Вече ми е все тая.

"Лиляна ти с какво допринесе за живота в къщата"

"Ами аз допринесох с .............................. (смях)"

"Ясно, допринесла си"

Егати резила. Хубаво поне, че не се изпусна да каже пред всички, че е интелигентна.

много ясно, че не е наредено, просто разумните хора, които биха гласували за лиляна не са толкова глупави, че да пускат смс. А за тия любов и дъртата гласуват селяците и пишлеметата по на 10-15 години

Или просто разумните и интелигентните хора са гледали финала на Survivor и селяните са надделели в гласуването. Аз по друг начин не мога да си го обясня. Ще ми е интересно да видя резултатите от пийпълметрията.

Аз съм на същото мнение. Вече ми е все тая.

"Лиляна ти с какво допринесе за живота в къщата"

"Ами аз допринесох с .............................. (смях)"

"Ясно, допринесла си"

Егати резила. Хубаво поне, че не се изпусна да каже пред всички, че е интелигентна.

как да не изпусна каза си го , че е интелегентна но на ИЮ са се изложили ( пак хилеж ) тва не е за гледане нагласено си е .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...