Lucky Luciano Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Тея двете мисирки Любов и Вили не мога да ги гледам. То бива позиране бива, но това тяхното... Сега и свещи запалиха да им е*а мамата Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Всичките са селски пръчки, няма такъв финал. Миналата година оня ревливия ми беше по-интересен, поне не се караше с всеки. А Лео беше супер готин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Лиляна реагира най-адекватно при съобщаванетоим на новината. По лицето и се изписаха възмущение и състрадание и нищо повече, както на всеки нормален човек нямащ нищо общо със жертвите. А не като тая любов ми се разрева веднага, или оная дъртата дето се разциври сякаш са умряли дъщеря и и всичките и внуци едновременно, та чак си сваля цайсите да си бърше очите. То бива бива ама чак толкоз позьорство Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Любов е по-тъпа от гъза ми в профил. Взе да се плюнчи кво и нейните пумиарски сестри били спазвали офмайкоооооо с голи ръце бих ги убил.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Доообре бе ако някой може да ми обясни кой гласува за тия тризначки ще му стисна ръката.Започва да ми намирисва на нагласена работа,защотото за мен друго логично обяснение няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Доообре бе ако някой може да ми обясни кой гласува за тия тризначки ще му стисна ръката.Започва да ми намирисва на нагласена работа,защотото за мен друго логично обяснение няма Дето се казва Гутен таг! Още от ББ1 е ясно че всичко е нагласено и Сървайвър е нагласен и ББ и всяко едно реалити шоу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 http://ntv.bg/inquiry/inquiry.php?inq_id=30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 http://ntv.bg/inquiry/inquiry.php?inq_id=30 Това не може да е истина не мога да повярвам че има толкова хора които да харесват 3значките-какво да им харесваш?Ъкъла ли какво?Или безпочвеното самочувствие или скандалджийския им нрав... минуси мога да изброявам до утре но плюсове не се сещам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Доообре бе ако някой може да ми обясни кой гласува за тия тризначки ще му стисна ръката.Започва да ми намирисва на нагласена работа,защотото за мен друго логично обяснение няма Ами аз имам една теория... Повечето хора си го гледаме и си коментираме, но никой не може да ме накара да им пратя СМС. АЗ ДА ИМ ПЛАТЯ НАГРАДАТА? Заслужават ли? Остават профаните(поне в по-голямата си част), които възприемат ББ едва ли не като част от живота си и гласуват постоянно. Оттам идват нелогичните ситуации. Гласуват предимно хора, които са като тях(тризначките например) и се чувстват съпричастни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 11, 2006 Author Share Posted December 11, 2006 За момента с най-нисък вот са Боян и Лиляна. Ако вотът не се промени, един от тях ще е първият изгонен от къщата тази вечер. Според анкетата на НоваТВ, най-вероятният победител тази вечер ще бъде Любов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Който си мисли , че Биг Брадър не е нагласено и няма някакъв сценарии , който е изготвен още преди да почне самото предаване , значи е супер наивен и може и да пусне и смс-че даже . А относно тризначките , за които имам теория , че са били сиамки с един общ мозък та са им го разделили на три , за да не пукясат и по тоя начин да спестят на света много нерви , да , има доста хора , които ги харесват . Защо? Ами в тая държава колкото и кофти да звучи хората с IQ над средното (шшш какво е тва IQ 50 бре :D :D , че имат и някви претенции на всичкото отгоре ) остават все по-малко и по-малко и НЕ гледат такива манипулации . Знам , че надеждата умира последна , но нищо каматно няма да спечели тва "риалити" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Ай сифон бе Баси селянията, как е възможно това не знам. Или е нагласено или нормалните зрители гледат Survivor. Не мога да си обясня тези резултати Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Малеееее тва е невъзможно! Най-големите селянки останаха да се борят за 1во и 2ро място...Нито дъртата,нито русата кокошка заслужават да спечелят... Биг Брадър мирише!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Много зле, много зле ... От далеч си личи, че всичко си е наредено. Просто кой би гласувал за Вили ... ? Не, че нещо, ама пак така де ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 А кой би гласувал за оная грозна невротичка ?!?! Просто съм разочарован от хората ако не е наредено разбира се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Явно безпардонната простотия и селяния ще възтържествува отново Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 много ясно, че не е наредено, просто разумните хора, които биха гласували за лиляна не са толкова глупави, че да пускат смс. А за тия любов и дъртата гласуват селяците и пишлеметата по на 10-15 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Явно безпардонната простотия и селяния ще възтържествува отново Че това е единствената цел на това предаване- простотия и селения. Да гледат хората там и да се радват "Ахаха, ский ги кви са тъпи, аз съм къде-къде по-човек от тея балъци" и да не обръщат внимание на важните неща. В БГ всичко е на тоя принцип. Радвам се, че за 3те "сезона" не ми се събират повече от 4 часа гледане на това затъпяващо предаване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Аз се радвам , че Лиляна и Палома излязоха ! И леля Вили да спечели и Любов да спечели пак ще съм доволен . Тоя Пеньо много хубаво пее ахахх Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 11, 2006 Author Share Posted December 11, 2006 Временните резултати са 48% за Виолета и 52% за Любов! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Простатията и селенията в България uber allez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Простатията и селенията в България uber allez Да абе мани бе...аз съм направо..незнам..е бати боклуците.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Аз се радвам , че Лиляна и Палома излязоха ! И леля Вили да спечели и Любов да спечели пак ще съм доволен . Аз съм на същото мнение. Вече ми е все тая. "Лиляна ти с какво допринесе за живота в къщата" "Ами аз допринесох с .............................. (смях)" "Ясно, допринесла си" Егати резила. Хубаво поне, че не се изпусна да каже пред всички, че е интелигентна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 много ясно, че не е наредено, просто разумните хора, които биха гласували за лиляна не са толкова глупави, че да пускат смс. А за тия любов и дъртата гласуват селяците и пишлеметата по на 10-15 години Или просто разумните и интелигентните хора са гледали финала на Survivor и селяните са надделели в гласуването. Аз по друг начин не мога да си го обясня. Ще ми е интересно да видя резултатите от пийпълметрията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Аз съм на същото мнение. Вече ми е все тая. "Лиляна ти с какво допринесе за живота в къщата" "Ами аз допринесох с .............................. (смях)" "Ясно, допринесла си" Егати резила. Хубаво поне, че не се изпусна да каже пред всички, че е интелигентна. как да не изпусна каза си го , че е интелегентна но на ИЮ са се изложили ( пак хилеж ) тва не е за гледане нагласено си е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.