Jump to content
BulForum.com

Big Brother 3

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Охх усещам как на онези 2-те самочувствието ще удари небето ... че са изгонили павел , а не Любов .

До сега на мен не ми пречеха ама вече искам да ги гонят .

ОФФФФФФФФФФФФ

аре тая вечер да пращат двете гадни кокошки на номинация.

Честно ви казвам, толкова много ме дразнят, че снощи като изгониха Павката (отделно,че ми е и познат)

се изядох от яд.

Щях да се пръсна. :woot

СЕЛОТО СЕ ОКАЗА ТЪКМО В ГРАДА!

Току що Любов доказа, че са 3 мозъка в 1 със сестрите и. Тя смяташе сестра си за част от себе си и изобщо не я счита за друг човек. ЕДИТ: останаха само 85000 лева

ne moga da si predstavq 4e izgoniha pavkata vmesto onaq tap4aka liubov :bgrin: po4vam da si mislq 4e vse pak zritelite ne re6avat koi da izleze ot ka6tata :bgrin: i vse pak Borislav mai namekna ne6to takova v edno interviu 4e ne vsi4ko zavisi ot vota na zritelite :laughing:

Поздрав за всички :)

=>... :) ...<=

Ееее,край... :wacko: Предупреждавайте следващия път като давате такива линкове,защото обикновено обичам да спя спокойно... ;)

Конкретно за тези номинации-надявам се Палома да остане,по-сипматична ми е от Джаба и Кокошкота.Все пак ми се струва ,че наградата ще бъде взета от една от тризначките(колкото и да не ми се иска) :(

A какво разбрах за Лилянчето само. :) Нейния приятел я чака само да излезе и й се е заканил да я остриже нула номер. GSM-a за 4000 лв. не го е купила тя а й е подарък от него и работи във фризьорски салон (но не разбрах точно като каква), който е на приятеля й (така че ножици много :bgrin: ) и сега в момента не бачка. Така че не е толкова богата за колкото се представя. Просто познава богати хора. ;)

Забелязахте ли какво каза Вяра когато си тръгваше "Защо ме оставяте сама " . Това когато го чух и щях да падна от стола . Не трябва да я оставяме да и вкараме и някой слон или магаре

много смешно ми стана колко учудена беше, че гонят нея :lol: "кой, аз?!?" направо не можеше да повярва, че тя е изгонената :lol: :lol: :lol:

По-добре така отколкото "Аз си знаех, очаквах го" и да се хили като зелка (както правят всички останали).

И аз все пак не разбрах как стана тая врътка от 42/48 - 53/40. Да не са били гласували 1000 човека, че като се пуснат още малко гласове, да се обърне така драстично вота...

Вчера сестра ми гледаше тая тъпотия, а аз нямаше какво друго да правя и седнах с нея да погледаме малко :P . Това е уникална работа. Ники Кънчев сам си записваше резултатите, а не му ги казваха. Имам чувството, че той сам решава кой ще излезне :P . Как през цялата седмица са гласували хората, а накрая за 15 минути над 10% промяна. Това просто е невъзможно според мене. Общо взето от малкото, което съм гледал като че ли никой не заслужава наградата. Всичките са едни гадни и подли същества, че нямам думи просто.

просто наистина много малко хора гласуват през седмицата, всички препочитат да изчакат лайфа и тогава да си гласуват, имат предостатъчно време. Така че всичко е възможно, според мен около 80 процента от гласовете се дават на лайфа и само 20 през седмицата. А това, че ники кънчев сам сие записвал резултатите, толкова ли не се сети, че има слушалка в ухото, в която режисьорите му казват резултата

просто наистина много малко хора гласуват през седмицата, всички препочитат да изчакат лайфа и тогава да си гласуват, имат предостатъчно време. Така че всичко е възможно, според мен около 80 процента от гласовете се дават на лайфа и само 20 през седмицата. А това, че ники кънчев сам сие записвал резултатите, толкова ли не се сети, че има слушалка в ухото, в която режисьорите му казват резултата

Ти наистина ли си вярваш на тва :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...