UzITo Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Как може близначките да седят още ей това немога да проумея !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Охх усещам как на онези 2-те самочувствието ще удари небето ... че са изгонили павел , а не Любов . До сега на мен не ми пречеха ама вече искам да ги гонят . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 ОФФФФФФФФФФФФ аре тая вечер да пращат двете гадни кокошки на номинация. Честно ви казвам, толкова много ме дразнят, че снощи като изгониха Павката (отделно,че ми е и познат) се изядох от яд. Щях да се пръсна. СЕЛОТО СЕ ОКАЗА ТЪКМО В ГРАДА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 То не че Павката беше най-големия гражданин де. Не че изобщо имаше някой в тоя брадър дето да е тамън, ама карай. Да свършва тая помия вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Току що Любов доказа, че са 3 мозъка в 1 със сестрите и. Тя смяташе сестра си за част от себе си и изобщо не я счита за друг човек. ЕДИТ: останаха само 85000 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Кои са номинираните ? И пак да помоля някой да сложи една анкета в темичката Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Палома, Вяра и дъртата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Ще изгонят леля Вили.Парите(ако все още ги ма) ще ги спечели Попа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Поздрав за всички =>... ...<= Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 ne moga da si predstavq 4e izgoniha pavkata vmesto onaq tap4aka liubov po4vam da si mislq 4e vse pak zritelite ne re6avat koi da izleze ot ka6tata i vse pak Borislav mai namekna ne6to takova v edno interviu 4e ne vsi4ko zavisi ot vota na zritelite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Дайте му една Пещерска на Тошко, че не може да си оправи приказата Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Поздрав за всички =>... ...<= Ееее,край... Предупреждавайте следващия път като давате такива линкове,защото обикновено обичам да спя спокойно... Конкретно за тези номинации-надявам се Палома да остане,по-сипматична ми е от Джаба и Кокошкота.Все пак ми се струва ,че наградата ще бъде взета от една от тризначките(колкото и да не ми се иска) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Aз искам тая безлична Палома да си отива и след нея да си тръгне и Лилянчето, че не я понасям вече. Толкова е проста... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 mn got oba4e 4e onova ne6to penio hi4 ne se pi6e za nego pone az ne sum vidql toi o4akva6e sveta da mu e v tunkite pru4ki koito ima na vmesto kraka no dobre 4e nikoi ne go haresva 4e ako ima6e fenove nz ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 A какво разбрах за Лилянчето само. Нейния приятел я чака само да излезе и й се е заканил да я остриже нула номер. GSM-a за 4000 лв. не го е купила тя а й е подарък от него и работи във фризьорски салон (но не разбрах точно като каква), който е на приятеля й (така че ножици много ) и сега в момента не бачка. Така че не е толкова богата за колкото се представя. Просто познава богати хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Е то тва, че тя не е богата беше ясно от самото начало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Айде ... още една от тризначките е аут Чао , чао Вяра . Link to comment Share on other sites More sharing options...
golemiqq Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Забелязахте ли какво каза Вяра когато си тръгваше "Защо ме оставяте сама " . Това когато го чух и щях да падна от стола . Не трябва да я оставяме да и вкараме и някой слон или магаре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 5, 2006 Author Share Posted December 5, 2006 Любов го каза, Вяра си е навънка при сестра си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Любов го каза, Вяра си е навънка при сестра си. Те били 5 деца майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 много смешно ми стана колко учудена беше, че гонят нея "кой, аз?!?" направо не можеше да повярва, че тя е изгонената Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 много смешно ми стана колко учудена беше, че гонят нея "кой, аз?!?" направо не можеше да повярва, че тя е изгонената По-добре така отколкото "Аз си знаех, очаквах го" и да се хили като зелка (както правят всички останали). И аз все пак не разбрах как стана тая врътка от 42/48 - 53/40. Да не са били гласували 1000 човека, че като се пуснат още малко гласове, да се обърне така драстично вота... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Вчера сестра ми гледаше тая тъпотия, а аз нямаше какво друго да правя и седнах с нея да погледаме малко . Това е уникална работа. Ники Кънчев сам си записваше резултатите, а не му ги казваха. Имам чувството, че той сам решава кой ще излезне . Как през цялата седмица са гласували хората, а накрая за 15 минути над 10% промяна. Това просто е невъзможно според мене. Общо взето от малкото, което съм гледал като че ли никой не заслужава наградата. Всичките са едни гадни и подли същества, че нямам думи просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 просто наистина много малко хора гласуват през седмицата, всички препочитат да изчакат лайфа и тогава да си гласуват, имат предостатъчно време. Така че всичко е възможно, според мен около 80 процента от гласовете се дават на лайфа и само 20 през седмицата. А това, че ники кънчев сам сие записвал резултатите, толкова ли не се сети, че има слушалка в ухото, в която режисьорите му казват резултата Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 просто наистина много малко хора гласуват през седмицата, всички препочитат да изчакат лайфа и тогава да си гласуват, имат предостатъчно време. Така че всичко е възможно, според мен около 80 процента от гласовете се дават на лайфа и само 20 през седмицата. А това, че ники кънчев сам сие записвал резултатите, толкова ли не се сети, че има слушалка в ухото, в която режисьорите му казват резултата Ти наистина ли си вярваш на тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.