Jump to content
BulForum.com

Big Brother 3

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

тъкмо седнах да хапна и се загледах в голямата уста и по точно в една от тризначките която явно са я изгонили (незнма коя не гледа шоуто) и съм изумен колко е проста......

Малелеее, аз снощи просто гледах - без да слушам, и се чудех тая баба Вили какво толкова се кьори над разни работи.. то каква била хавата- тест за интелигентност.

Не е ли по-правилно да минат през такъв тест преди да влезнат в шоуто?

Поне да не им се смеят хората :woot

Айди някой който го следи да разясни за какво става въпрос . Колко е прага за минимум майче имало награда ако изкарат определен брой точки разни такива .

Аз още не мога да го проумея тва...Под 55 точки се смята,че човек е бавно развиващ се или екстремно тъп!OMFG!После разправяйте колко били "готини и умни" тризначките... :sick

абе незнам колко са точките но помна че в 9ти или 10ти клас ни правиха такива врътки и дори с не особено задълбочено мислене изкарах някъде към 148 или нещо такова ми се върти из главата как е възможно нормален човек да изкара 50 точки.... :wacko:

ами доколкото каза ники кънчев теста бил предимно с някакви фигури.решавал съм такива-трябва да сложиш фигурата която пасва и винаги има някаква логика,понякога се изисква да можеш да си ги представиш в друго положение,но общо взето не са много трудни поне не и за нормален човек.съквартирантите според мен не са се замислили по дълбоко,а са бързали да ги решат и то там са дошли грешките.

абе незнам колко са точките но помна че в 9ти или 10ти клас ни правиха такива врътки и дори с не особено задълбочено мислене изкарах някъде към 148 или нещо такова ми се върти из главата как е възможно нормален човек да изкара 50 точки.... :wacko:

Ти ще се изкараш гении, над 140 са гениите, 100 е средно ниво. Аз си спомням преди няколко години бяха пуснали по бнт такъв изпит и тогава получих 105 коефициент на интелигентност. Но тези тестове по-скоро измерват логиката.

Бааахти простите пачи :sick

Представяте ли си една от тези кухи лейки в къщата Ви? Аз бих я заключил, хвърлил ключа и я запалил... :bgrin:

Сега случайно мернах избрания материал по нова - тия двете започват да изпростяват все повече и повече... :ph34r: ...то разбираш ли било от възрастта щото били на 21 години, ама като станели на 24 щели да имат най-малко 180 на теста...ха..ха... :laughing: ...и още - те "не били интелигентни, но в замяна на това били много умни..."...просто нямам коментар... :blink:

Абе това е КАРТИНЕН ТЕСТ. Това е част от тест. Един стандартен тест от Менса включва математика, езикознание, картитен тест, логически тест, който отчасти се препокрива с математиката и май че е само тва. Аз например мога да изкарам на картинния 50 на другите 150. Това не е никакъв критерий за IQ, но те просто са си натурално тъпи. Не ни трябва тест за да го разберем.

Снощи в голямата уста цитирам оная тъпата пача надя ли ква беше:

-Ние 3-те сме много забележителни ( иска да каже че забелязвали всякакви детайли ).

На всичко отговаряше с "Не е вярно!" и друга причина да ги харесват освен че са 3 не изтъкна. Та е тва е да си тъп.

видяхте ли как пената ей ся си призна всичко при Венета?! :lol:

детектора лъжел,ама не днеска,и с мъже и с жени,всичко под ножа :lol: :laughing:

тоя пич има чувството , че половината неща си ги измисляше на момента, както историята с момчето, абе само лъжеше

Да, с което става все по-противен. То бива лъжа-две, но от както му дадоха тази мисия да се прави на жена не е спирал да лъже, включително и сега в Горещо

Ти ще се изкараш гении, над 140 са гениите, 100 е средно ниво. Аз си спомням преди няколко години бяха пуснали по бнт такъв изпит и тогава получих 105 коефициент на интелигентност. Но тези тестове по-скоро измерват логиката.

както казах беше преди доста години и тази цифра ми е останала в главата възможно е и да се бъркам

защото определено не се смятам за гений :D

Честно казано не знам дали това 55 е реално. Тестовете за интелигентност са най-разнообразни и не всички са с еднаква горна граница. Като прочетох новините за ББ, набързо Google-нах и направих първия срещнат IQ тест, на който попаднах - www.iqtest.com. 38 текстови въпроса, без много мислене направих 130. На комбинирания с картинки и всякакви неща съм правил почти 140. Ето една интересна статистика за IQ-то на американските президенти:

The study determined the following IQs of each president as accurate to within five percentage points:

147 Franklin D. Roosevelt (D)

132 Harry Truman (D)

122 Dwight D. Eisenhower ®

174 John F. Kennedy (D)

126 Lyndon B. Johnson (D)

155 Richard M. Nixon ®

121 Gerald Ford ®

175 James E. Carter (D)

105 Ronald Reagan ®

098 George HW Bush ®

182 William J. Clinton (D)

091 George W. Bush ®

http://urbanlegends.about.com/library/bliq-bush.htm

За мен Джордж Буш е завършен идиот. Все пак - 91. Или в ББ са събрали цвета на тъпаците в България (много възможно), или оценяването им не е реално.

Няма да го гледам повече тва тъпо предаване!Майка им проста селяндурки руси!!! :angry1

Баааахти идиотщината!!! Няма такава простотия. Как може да изгонят Павел и да оставят тая полуидиотка (да не кажа цялата истина, като във вица) Любов в къщата. Направо нямам думи :huh:

та... с какво толкова ви впечатли Павел?

лично мен павел с нищо не ме е впечатлил. просто тея тризначки ме подразниха много с високомерието си, а това мен лично ме дразни страшно много - самочувствие без покритие

Мен вече никой с нищо не ме впечатлява. Ама защо цяла България я мрази тая Лиляна не мога да разбера. Мен пък много ме кефи. Сигурно не им се иска Пловдив отново да спечели. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...