Jump to content
BulForum.com

Big Brother 3

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply
Една от трите : 'Лиляна не е глупава, ама е тъпа' ...
xaxaxaxa

Пена: небесни картофи :bgrin:

"Успех Пена" хаахахахаах

ПЕНАТА е аутт! Ликувай народе..мале ще си отворя нещо да пийна честно така се превъзбудих..е бати противния..само да ми падне в Пловдив..айде ако не го набием ще го насерем от подигравки

ПЕНАТА е аутт! Ликувай народе..мале ще си отворя нещо да пийна честно така се превъзбудих..е бати противния..само да ми падне в Пловдив..айде ако не го набием ще го насерем от подигравки

предпочитам боя :)Не мога да трая ТО-то.

Снощи Азис много странно гледаше..

:blink:

май му беше скучно.

какво стана с въпросите на детектора на лъжата?нали падрето щеше пак да се подлага?

пoдложи се и всичко пак се оказа лъжа!съответно по неговите приказки-тряаа си хои!по мои заключения за тва не изгониха тъпите тризначки,шото тодор ша си ходи сам,и ша им остане време,дано само не дадат парите на тях,шот ша ме откажат да го гледам на цляо

!!баси,всички знаем че е нагласено,ама чак пък толкова,сценаристите се оливат :angry:

поне пената е вън,барабар с едната от трите глави :bgrin:

a ся ,ако може някой да обади кво стана снощи и кво им беше необикновеното на номинациите?? :bgrin:

a ся ,ако може някой да обади кво стана снощи и кво им беше необикновеното на номинациите?? :bgrin:

ами номинираха се лице в лице. който номинира трябваше да целуне 2 пъти този който номинира с 2 точки и 1 път с една :wacko:

номинациите бяха супер яки.тва да кажеш на някой в лицето защо не го харесваш си е доста грубо :bgrin:въпреки че някой от доводите май не бяха много на място.предчувствам,че сега ще има много скандали за най малкото нещо.ся ша е интересно дали квачките ша продължат да си заминават една по една.мене павката определено повече ме кефи.най якото е,че пеньо най накрая си замина,а това че никой не го чакаше говори само по себе си

Защо са номинирали Павел, поради какви причини? :blink:

Любов излиза, това е ясно. Предното гласуване беше показателно. В две от номинациите имаше тризначки и събраха доста голям процент.

Любов излиза, това е ясно. Предното гласуване беше показателно. В две от номинациите имаше тризначки и събраха доста голям процент.

Според мен вота беше повече за Пеньо от колкото за една от тризначките . Лиляна и Палома бяха също с около 40% , докато другите две тризначки събраха около 15-18% ... ама нищо не се знае :)

Много подразни как се присмяха на останалите когато им казаха, че ще могат да гласуват отделно. Почустваха се победителки явно. Дано да изгонят Любов. Ще ми е интересно как ще се почуства последната....

Айде да помоля някой от модераторите или админите да сложи една анкета за гласуване в темичката :)

Лично предпочитам Павката да остане, като е само 1 от 3-те ще се скрие някъде и ще чака да я изгонят ... т.е. няма да мрънка => аз съм щастлив :)

IQ теста бая ги изпоти :) Не очаквах Виолета и 2-те тризначки да са на едно ниво , но ... всичко е възможно . Добре , че поне Палома е с резултат за средно ниво на интелигентност .

50 точки ? Еми то така става де ... 50+50+50 става един мозък ... 3 в 1 ;)

Цитирам: Ще работим за интелигентността си.

Те така и не разбраха че IQ-то е нещо което го имаш, а не нещо, което се придобива.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...