Jump to content
BulForum.com

Big Brother 3

Teddy-King

Recommended Posts

Селянията е въпрос на гледна точка, приятелю! ;-)

А и само в България това е обидно

Мисля, че простотията е обидна навсякъде. А че в България е синоним на селяния, е явно има защо.

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Разбрахме вече, че тризначките скоро нема да излезнат. :D

Поне да номинират довечера две от тях, та едната да си отиде.

Не ме дразнят, но ми поомръзнаха.

И вчера ми се искаше да излезне Пеньо, ама Светлана с тия цигари, с грижите които НЕ полага за детето си, критики и пр. беше ясно,че ще фърчи

След като ще излезнат двама човека тази седмица ми е интересно какво ли ще стане ако номинират и съответно изберат някоя от тризначките. Дали ще излезнат и трите :pirate.

Май се размечтах :).

Интересни номинаций станаха , аз не съм превържаник на Пеньо , но и пък тризначките изключително ме дразнят, затова че се мислят за "голямата империя" .Дали ще предпочетът да изгонят тризначките -с един удар два заека , или пък тъпият пед*раст , това е ...

аз съм за вън за Пеньо .

според мен е време пеньо да си ходи и да се изкъпе на спокоствие вкъщи щото явно се притеснява от камерите и от съквартирантите да си покаже чурката

ami 6outo e za gubene na vreme,ne6to kato sapunkite :)))))))))

mhm,само дето не знам има ли хора,които си дават парите за смси :blink

и ако ся не ги изхвърлят тия 3те зли вещистици,brothera мноо ша се изложат :wacko:

Охооооо с един куршум 2 тъпи близначки! :woot :lol: :P

чуда са кое е по добре,пеньо и едната пача или направо две квачки да си ходат,сестра им да спече и да си тръгне по средата на седмицата,а после да изгонят пеньо :lol: :punk

тодор е пиянде :woot

Охооооо с един куршум 2 тъпи близначки! :woot :lol: :P

Предпочитам една тъпа близначка и пеню,другите ще ги изтарпа още една седмица някакси,ама ТОВА не.

Тошката рлз :Д

Вие па сте бати и малумниците, ако оставите Пеня и изгоните Любов и Вяра. По-хубаво едната тризначка и ТО отколкото да ми гоните Любов. Нема се разберем така! Тая седмица Пеня и Надежда, другата Паломита или отец Нафарфорий

bb-logo.jpg

bigPrHeadTxt.gif

145 000лв

Никой не може да ти даде това,

което Big Brother може да ти обещае!

Номинираните двойки за изгонване са:

Лилиmid_part8.jpgmid_part13.jpg Палома

Пеньо mid_part15.jpgmid_part11.jpg Надежда

Вяра mid_part9.jpgmid_part4.jpg Любов

За повече информация, посетете

http://bigbrother.bg

ако искате тук да пише нещо повече, кажете!

bb-logo-down.jpg

Дано този път да махнат Пеньо

Тошкото номер едно, бе.

:D

:beerchug :woot

Да се маха Пеньо. Само като го видя и ми се повдига. Направо :sick

На мен и друго ми прави впечатление. По-голяма част от аудиторията на този BB е от диви селяни. За да изгонят Борислав, после Лана, а в същото време да оставят тея крави и Пеньо :ghost

Да се маха Пеньо. Само като го видя и ми се повдига. Направо :sick

На мен и друго ми прави впечатление. По-голяма част от аудиторията на този BB е от диви селяни. За да изгонят Борислав, после Лана, а в същото време да оставят тея крави и Пеньо :ghost

e стига дееее,вие сриозно ли си мислите,че зрителите чрез смси ги гонят??? :blink:

малко от малко пък за 3,не ами 4 сезона тряааше да ви проблесне :wacko:

Мнооо изпростя тоя Брадър :( В началото беше голямо шоу а ся като чуя ония 3-те пачи, прости кукумявки, пуйки... и ми се досира! :lol: Мн изпростя :)

Тоя път вече ако не си отиде Пендьо та на. Пеньо и една от тризначките, една добра комбинация. :) Сигурно ще оберат 70-80% от вота.

Тоя път вече ако не си отиде Пендьо та на. Пеньо и една от тризначките, една добра комбинация. :) Сигурно ще оберат 70-80% от вота.

i az zalagam na tova 4e tozi pat 6te si tragnat penio i nadka :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...