VooDooMaN Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Селянията е въпрос на гледна точка, приятелю! ;-)А и само в България това е обидно Мисля, че простотията е обидна навсякъде. А че в България е синоним на селяния, е явно има защо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 trizna4kite imat tri pati pove4e 6ans ot vseki drug da vzemat "golqmata nagrada" e tva ne e 4estno sprqmo ostanalite Nadqvam se sledva6tata sedmica da izleti penio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Разбрахме вече, че тризначките скоро нема да излезнат. Поне да номинират довечера две от тях, та едната да си отиде. Не ме дразнят, но ми поомръзнаха. И вчера ми се искаше да излезне Пеньо, ама Светлана с тия цигари, с грижите които НЕ полага за детето си, критики и пр. беше ясно,че ще фърчи Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 следващата седмица с тая мисия най добър приятел ще е доста интересно на гласуването кой да излезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 След като ще излезнат двама човека тази седмица ми е интересно какво ли ще стане ако номинират и съответно изберат някоя от тризначките. Дали ще излезнат и трите . Май се размечтах . Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 interesno kak 6e se grupirat 3te po 2ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
golemiqq Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Интересни номинаций станаха , аз не съм превържаник на Пеньо , но и пък тризначките изключително ме дразнят, затова че се мислят за "голямата империя" .Дали ще предпочетът да изгонят тризначките -с един удар два заека , или пък тъпият пед*раст , това е ... аз съм за вън за Пеньо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 be samo da ne izgonqt lilqna i paloma 4e ostavat vse jenski tipaji koito me draznqt ne 4e sum im fen na tqh 2te ama se pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 според мен е време пеньо да си ходи и да се изкъпе на спокоствие вкъщи щото явно се притеснява от камерите и от съквартирантите да си покаже чурката Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliana_plovdiv Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 ami 6outo e za gubene na vreme,ne6to kato sapunkite ))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 ami 6outo e za gubene na vreme,ne6to kato sapunkite ))))))) mhm,само дето не знам има ли хора,които си дават парите за смси :blink и ако ся не ги изхвърлят тия 3те зли вещистици,brothera мноо ша се изложат Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 mhm,само дето не знам има ли хора,които си дават парите за смси :blink еми поне цялата рода на номинирания Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Охооооо с един куршум 2 тъпи близначки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Охооооо с един куршум 2 тъпи близначки! чуда са кое е по добре,пеньо и едната пача или направо две квачки да си ходат,сестра им да спече и да си тръгне по средата на седмицата,а после да изгонят пеньо тодор е пиянде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Охооооо с един куршум 2 тъпи близначки! Предпочитам една тъпа близначка и пеню,другите ще ги изтарпа още една седмица някакси,ама ТОВА не. Тошката рлз :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Вие па сте бати и малумниците, ако оставите Пеня и изгоните Любов и Вяра. По-хубаво едната тризначка и ТО отколкото да ми гоните Любов. Нема се разберем така! Тая седмица Пеня и Надежда, другата Паломита или отец Нафарфорий Link to comment Share on other sites More sharing options...
varvarina Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 145 000лв Никой не може да ти даде това, което Big Brother може да ти обещае! Номинираните двойки за изгонване са: Лили Палома Пеньо Надежда Вяра Любов За повече информация, посетете http://bigbrother.bg ако искате тук да пише нещо повече, кажете! Дано този път да махнат Пеньо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Тошкото номер едно, бе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Да се маха Пеньо. Само като го видя и ми се повдига. Направо На мен и друго ми прави впечатление. По-голяма част от аудиторията на този BB е от диви селяни. За да изгонят Борислав, после Лана, а в същото време да оставят тея крави и Пеньо Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Да се маха Пеньо. Само като го видя и ми се повдига. Направо На мен и друго ми прави впечатление. По-голяма част от аудиторията на този BB е от диви селяни. За да изгонят Борислав, после Лана, а в същото време да оставят тея крави и Пеньо e стига дееее,вие сриозно ли си мислите,че зрителите чрез смси ги гонят??? малко от малко пък за 3,не ами 4 сезона тряааше да ви проблесне Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Мнооо изпростя тоя Брадър В началото беше голямо шоу а ся като чуя ония 3-те пачи, прости кукумявки, пуйки... и ми се досира! Мн изпростя Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Тоя път вече ако не си отиде Пендьо та на. Пеньо и една от тризначките, една добра комбинация. Сигурно ще оберат 70-80% от вота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 freak show Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Тоя път вече ако не си отиде Пендьо та на. Пеньо и една от тризначките, една добра комбинация. Сигурно ще оберат 70-80% от вота. i az zalagam na tova 4e tozi pat 6te si tragnat penio i nadka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 пеньо вън... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.