Jump to content
BulForum.com

Big Brother 3

Teddy-King

Recommended Posts

като я дадоха тая пушачка, каква злоба и ярост имаше в погледа, тя не можеше да повярва, че са я номинирали, нали каза на мъжа си, че смята да остава до края. Сигурно си мисли, че всички вънка я съжалява и няма да я изхвърлят заради бебето. Но съм 100 процента сигурен, че тя излиза тоя път, а дано следващия път да е пенчо гнусния

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply
Да излиза гадната пушачка , която рови в кофите вместо да си гледа детето и това е .

:punk И аз съм за нея или Пеня :bgrin: И двамата ме дразнат адски много. Лилито и тризначките рулз!!! :punk :woot :love

За мен повече от гаден е ПенЮ:-))) Пушачката да седи засега, но оная маймуна ПенЮ направо не го трая. Отврат..., и звезда щял да става...

плейбой трябва доста да са изпаднали да и предложат на тая кифла да се снима.тая седмица дано да излезе тва същество пеню.вече супер позьорство вкарва и дразни.а някой беше писъл че лилито се пуска за пари...еми сигурно ама едва ли е за 50 кинта и не на всеки който има пари.тя си е материално момиче и това си търси.няма защо да бъде винена за това.всеки си има някакви цели в живота и нейната е да се ожени за паралия и да си клати краката по цял ден в салоните за красота

Tiq trite kokosharki selski rusi pruchki ako gi vidq nqkude po putq shte gi ritam dokut ne omrat :angry1

Ще те черпя 1 каса бира! Спрях да гледам Брадъра заради тези фъшкийки..бахти селските урунгели..а Пената..ще го яде някъде..Ся само Лилянка, Павката и Тошко ме кефят..

Детектора рулз ! :)

*Тошко е в предаването заради $$$ и отношението му към религията е тактика за играта .

*Пеньо е имал контакт с МЪЖЕ и се възприема като жена .

*Лиляна е правила секс в къщата .

:)

мислех,че пеньо е пасивен :bgrin:

а лилито ги усеща нещата,пробва да излъже детектора ама трудно става,се пак не е специален агент от мосад...бях почти сигурен,че тва с борислав е просто забежка

Ооо, я раздуйте какво е станало на детектора, че бях по работа и чак сега се прибирам :)

ами задаваха има различни въпроси.пеньо го питаха дали е имал сексуални контакти с мъже-каза не и се оказа лъжа,после го питаха дали е пасивен в тези контакти и той трябваше да каже че няма контакти ама той пак каза не-истина,значи е активен.лилито я питаха дали е влюбена в борислав,тя каза да,ама излезе лъжа.попа се оказа,че е вътре заради парите и използва вярата като средство да си постигне целите.тризначките ги питаха дали обичат повече някоя от сестрите си и беше така.виолета каза че няма приятел в къщата.питаха палома дали е правила секс за пари-не,истина.в общи линии е тва.пеньо и попа искат пак да са явяват пред детектора ама ша видим кво ша стане

Светлана от Биг Брадър искала да се снима за Плейбой

http://life.dir.bg/2006/11/08/news910126.html

Е то едно е да искаш, друго е да те искат...

OMG :blink: А не може ли Лиляна или тризначките :rolleyes: И леля Вили не е за изпускане :lol: -където барнеш все е цица :lol:

Евала ! Изгониха съществото , което унищожава всички цигари ! Време беше да си събира багажа и да хваща дивия .

Еее да му е*а майката. Тоя плужек още е в къщата. Тя и Светлана максимално ме ядосва, ама можеше да остане до другата седмица, а Пеня ще смърди там още 7 дена. Айй другата седмица вече да заминава, подръка с отец Нафарфорий

Забелязахте ли процентите на сестрите? Хората определено ги харесват! И има защо. Най-вече за малките градове- чувстват ги много близки. Те са най-земните момичета в предаването. А и ... честно казано, една от причините някои хора да ги мразят, е начина по който говорят. Същото, което мен примерно ме кефи.

Забелязахте ли процентите на сестрите? Хората определено ги харесват! И има защо. Най-вече за малките градове- чувстват ги много близки. Те са най-земните момичета в предаването. А и ... честно казано, една от причините някои хора да ги мразят, е начина по който говорят. Същото, което мен примерно ме кефи.

:punk Все едно четях мойте думи :punk Подкрепям!!! Тризначките рулллззз! Особено Любов :wub: :woot :love

Прав си, селянията е актуална винаги особено по малките градове. Една от причините (основната) ББ да се харесва, а Стар Академи да няма почва у нас.

:punk Все едно четях мойте думи :punk Подкрепям!!! Тризначките рулллззз! Особено Любов :wub: :woot :love

рулз мрулз ,ама ако имаш една такава у вас ще те питам.д*й*а селянките прости д*й*а.колкото пъти го пусна това предаване , толкова пъти съм меко казано отвратен от тия проскубани перхидролени свини.тая малката Паломчето да печели и това е :D

Паломчето да печели и това е

Ба си... от известно време си мисля... Ами ако спечели "лелята"? Много интересно ще бъде! А тя има реални шансове- хората я харесват, а и ще стане шоу!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...