Stenli Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 тея 2те са ебати наркоманките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 тея 2те са ебати наркоманките Мхм, чудно как Мъро не е минал да им подхвърли малко "стока", та да мирясат за няколко дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Незнам какво мислите,но тея тризначките верно са тъпи ама тая Лиляна бахти курвичката смешна само срами родния ни град Плюс това била от някакво село багаташката компаньонка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Незнам какво мислите,но тея тризначките верно са тъпи ама тая Лиляна бахти курвичката смешна само срами родния ни град Плюс това била от някакво село багаташката компаньонка... Що бе, мен ме кефи Лилката В началото малко преиграваше. Но след известно време започна да се държи естествено и ми харесва Борислав излезе с 65% Аз очаквах да е сред финалистите, а то какво стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Що бе, мен ме кефи Лилката В началото малко преиграваше. Но след известно време започна да се държи естествено и ми харесва Борислав излезе с 65% Това пък ако съм го очаквал Е то и мен ме кефи ама не съм привържаник на платената любов А за Борислав, този път хората няма да напрвят грешката да изгонят всички жени и да гледат само кочове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Хахаха кефя се , че Бобко го няма Сега ще ми е много интересно какво ще прави Лилито без него , кой знае ... може и да иска да се махне от къщурката на ББ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 Няма лошо в платената любов по принцип, но това е шоу, а не еротичен телефон примерно. Не мога да не си призная, че тризначките ми правят шоу! Каквито и да са те, те имат участие! Борислав минаваше между шамарите, а такива хора са само пълнеж в къщата. ...а ако някой ми каже коя е мелодията от филмчето за Борислав, което пуснаха след неговото изгонване... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Някой да ми каже коя е тази мелодията, на която представят Best of Боби? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 не мога да разбера какво е шоуто което правят трите квачки освен да грачат с отвратителните си гласове Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Тризначкитр Rullezzz! А Любов ше я Мноо се радвам, че оня шоп го изгониха и то с 30% разлика не мога да разбера какво е шоуто което правят трите Ше ти кажем само едно, което ме разбива максимално от всякъде: Дйека са ти пръстенитееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Простотията, селянията и завистта надделяха за пореден път! Нямам думи-изгониха единствения пич. Ебати дребнавите душици!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Простотията, селянията и завистта надделяха за пореден път! Нямам думи-изгониха единствения пич. Ебати дребнавите душици!!! и кво му е толкова пичовското на борислав? не защитавам тризначките и те не са цвете за мирисане, ама тоя борислав пък кво толкова е направил? tedy, от къде разбираш колко кинти са им останали :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
golemiqq Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Ей , тоя борислав го изгониха , яд ме е но няма значение . Много ме изкефи какво каза когато го попитаха кои са му фаворитите -> Пеньо , какво ли искаше да каже ? Може би и той обърна резбата ... А бе що Пенята да не земи големите пари да си оправи дзурлата , пук и да го съжаляват само , а Вие гласувайте за него .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 и кво му е толкова пичовското на борислав? не защитавам тризначките и те не са цвете за мирисане, ама тоя борислав пък кво толкова е направил? Именно-не се е изложил!Ще ти кажа що е по-свестен от останалите!Не е мухльо, не е завистлив, не е арогантен, не е невзрачна душица, дето се крие по кьошетата, не е изопачено-набожен, не е ревнив до болка,не е гей, не е метър и 20, не може да се оплаче от липса на култура, целеустремен е, спортист е (ще рече, че знае що е дисциплина), говори разбираемо И изглежда доста добре! И как, ама много ми е интересно как разбрахте, че Лилито е пачавра, курва, магистралка, парясница и тнт?!? Я кажете сега, всечки вие, дето казвате така, колко от вас са правили групов секс или са участвали в оргия с нея?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Всъщност е арогантен, за което ме кефи, понеже и аз бих се държал така с повечето понеже просто са олигофрени. Само ми е чудно как някои смятат, че е пълнеж в къщата, като например оня Павел изобщо не може да се разбере, че е там. Или пък оня Боян...добре, че са мисиите, та се виждат кои хора са останали. Като цяло се разбих от смях как оня извратения полудя като му сложиха змия на врата. Супер много смеееех едит: Много се очакваше от лелката, пък тя нищо не прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 И как, ама много ми е интересно как разбрахте, че Лилито е пачавра, курва, магистралка, парясница и тнт?!? Я кажете сега, всечки вие, дето казвате така, колко от вас са правили групов секс или са участвали в оргия с нея?!? Лилянка е бивше (а може би и в момента ) пловдивско курве с тарифка 50лв/тек. Aз ако не се бъркам беше онази същата флъфи дето всеки втори мъж дето мине покрай нея я сваля. Разбирам, че да се пускаш на всеки с по-лъскава кола за теб не е курвалък, ама кво да се прави, не всичко сме толкоз широко скроени като теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 не мога да разбера какво е шоуто което правят трите квачки освен да грачат с отвратителните си гласове Заради тея кокошки спрях да гледам ББ, адски дразнители са ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Радвам се,че Борислав излезе - няма да седи повече при тези кукуригалници. Майтапа на страна, обаче аз много се изненадах. Но това е- на хората им се гледа сеир. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Лилянка е бивше (а може би и в момента ) пловдивско курве с тарифка 50лв/тек. Aз ако не се бъркам беше онази същата флъфи дето всеки втори мъж дето мине покрай нея я сваля. Разбирам, че да се пускаш на всеки с по-лъскава кола за теб не е курвалък, ама кво да се прави, не всичко сме толкоз широко скроени като теб. Оооооо прощавай, ти явно си от многото, дето са били с нея а или поне си седял пред дома и да броиш на колко мъже с лъскави коли се е пускала!Само да те поправя-тя си има достатъчно пари та да не се пуска на някви идиотчета за по 50 лв-явно си бил с някое Айше за 50 лв! Айде стига сте говорили наизуст-не е правилно!Че е простовата-така е, ама че е курва не се знае! И стига сте лепяли на всяко по-добре изглеждащо и по-лъскаво облечено момиче етикета "курва"!Това че не ви забелязва не я прави такава!Ама те хората са го казали-гроздето, дето никога няма да го стигнеш автоматично става кисело! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Лиляна не ми прилича на такава дето се пуска за 50 лева. Тя е по-друг тип, прави го за материални ценности, не задължително пари. Естествено това мнение съм си го създал единствено и само от нейните приказки в ББ. Просто е доста грозно ей така да назовава някоя жена "курва", това в повечето случаи е признак на завист, на нищо друго. Аз лично нямам никакво отношение към нея, не ме интересува и толкоз, няма нужда да и слагам каквито и да било етикети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Нагласена работа отвсякъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 OK , да кажем , че не е курва ! Но не може да излизаш пред цяла България с клип , в който казваш , че най-важното е приятелите и да са богати , да я глезят , да имат $$$ , да и подаряват коли и какво ли още не ... За характера и навиците и няма да споменавам нищо , всички ги виждате по ТВ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Оооооо прощавай, ти явно си от многото, дето са били с нея а или поне си седял пред дома и да броиш на колко мъже с лъскави коли се е пускала!Само да те поправя-тя си има достатъчно пари та да не се пуска на някви идиотчета за по 50 лв-явно си бил с някое Айше за 50 лв!Айде стига сте говорили наизуст-не е правилно!Че е простовата-така е, ама че е курва не се знае! И стига сте лепяли на всяко по-добре изглеждащо и по-лъскаво облечено момиче етикета "курва"!Това че не ви забелязва не я прави такава!Ама те хората са го казали-гроздето, дето никога няма да го стигнеш автоматично става кисело! Да кажем, че имам малко повече информация от теб за нея.Че към настоящия момент надали се лъже за петдесетолевки спор няма. Ама като я гледате такава - всички 1:1 ли вярвате какво говори ? Пък и 50 лв да не са малко пари, аз разбирам да е няква красавица, ами то няква лъскава помакиня ... Сигурно по 100-200 лв трябва да взима? То и други интересни нещица се познайват за нея, ама ще си премълча, нито ми се впуска в спорове, нито имам мерак да се правя на интересен. Пък и никой не е пророк в собственото си село. А и флъфчо, имал съм къде къде по-хубави гаджета от нея, може би се скъсвам да завиждам, а ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 И стига сте лепяли на всяко по-добре изглеждащо и по-лъскаво облечено момиче етикета "курва"!Това че не ви забелязва не я прави такава!Ама те хората са го казали-гроздето, дето никога няма да го стигнеш автоматично става кисело! защо винаги търсите проблема в другия? едва ли ние просто ей така ще кажем, че някоя е к-ва или ще използваме друг подобен синоним. потърсете причината в себе си, а след това критикувайте другите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 5 номинирани яко яко . Лиляна , Пеньо , Светлана и 2 от близначките . Да излиза гадната пушачка , която рови в кофите вместо да си гледа детето и това е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.