Jump to content
BulForum.com

Big Brother 3

Teddy-King

Recommended Posts

нищо, изобщо не е плющял, какво пускаш слухове

А тогава какво правеха под чаршафите тогава ... ?

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply
мляскаха се и оная му ближеше гърдите, нищо повече

ОК , извинявам се за неправилната информация ! :ghost

Тая Светлана е пълен батал! По-глупаво мислене не съм срещал досега, бахти и излагацията!
Е ти пък да не мислиш, че на нея сега и е лесно ? Въпросът е, че е толкова отчаяна, чака ВВ да и оправи живота ...

Стига бе, не я съдете.

Аз снощи като зяпах жал ми стана.

Tя ако спечели ще е толкова наредено, че нямам думи. Дай да вкараме една бременна и да спечели. Колко сами майки има с доста по-зла участ, а такава, която сама си е подредила нещата не заслужава съчувствие, камо ли да спечели!

Е, чак пък да спечели.

Тия вафли сме ги яли с оня Миро от втория сезон - награждаване от жал май май се беше получило тогава. :D

... ония ...

... пише се оня. тъй като и аз правех тази грешка, но упорито ме поправяха, най-накрая изглежда съм научил как се пише, щом ми направи впечатление.

по-добре научен, отколкото недоучен :P

надявам се няма да се засегнеш от забележката :)

offtopic

да,да, така е.

Просто съм се объркала от "тия" (вафли)

тия-ония

мерси, сега ще го поправя :P

Най-накрая Гаро излезе.

Спечелих си 10 лв. от бас.

Не са много, но ми покриват цигарките и кафето за следващите два дена, тъй че браво на Гаро.

Направи нещо полезно с излизането си. :D

п.п-Защото оно Ники Кънчев на няколко пъти спомена,че резултатите отново са 50 на 50 и според баща ми - пак е така, защото продуцентите го държали вътре нарочно, за да лапат парички от смс-ите с/у него. На мен пък ми дойде на акъла да вържем бас за една десятка, че ще излезне

и така.. :D

п.п2- ако всеки път си печеля десетичка ще гледам редовно даже и нова+ :woot :woot :woot :woot

Направо съм отчаян превърна се в мега простотия..педали медали...ПЕНЬОВЦи...а тризначките са "апотеоза на женската простотия" вътре..както най-хубаво се изказа Крум Савов :angry1 Добре че Гаро се омете..само срами ПЛОВДИВ!

дам,доста тъпичък бб тая година.имам чувството,че нарочно са избрали от пловдив да участват гей и тъпа мутреса,за да може софианци да викат-вижте ги в пловдив само гейши и проституки.

а и тва с равните смс-и нещо не го вярвам.плоска инсценировка да се накарат хорат да пратат в последния момент още 2-3.

абе стига бе.тия прости,истерични,кудкудякащи квачки те кефят :blink: като ги слушам как говорят искам да си измъкна ръката и да замеря телевизора :bgrin: то борислав е малко надут пуяк ама ми е интересно ако излезе една от тризначките/да се надяваме да не стане така трите да са на финал/какво ще правят другите две щото е явно че просто не могат една без друга

Аз нямам някакви определени пристрастия ама предпочитам да се махне Бобко . Не съм го видял да свърши нещо полезно освен да яде , да спи , да се заяжда и да се занимава с Лиляна (която е лигава и ме дразни) , а ако се махне ще видим Лилянчето какво ще прави тогава ...

Мен пък супер много ме кефи как говорят тризначките. Кефи ме, че каквото им е на сърцето това им е и на устата. Не цепят басма на никой, искрени са и непринудени, трудолюбиви а Любов е супер яка. Най-много тя ми харесва от тризначките. Може някой да каже, че си приличат, ама не е точно така. Любов е супер сладка и цици големи има :P Айде оня ръб от София да се маха, че не мога да го понасям. Баси тъпия шоп, честно. Както каза пича по-горе НАДУТ ПУЯК който нищо не прави освен да яде , да спи , да се заяжда и да се занимава с Лиляна (която е лигава и ме дразни) , а ако се махне ще видим Лилянчето какво ще прави тогава ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...