Jump to content
BulForum.com

Big Brother 3

Teddy-King

Recommended Posts

Снощи се спуках от смях. Тоя Пацо ме разсипа и пак отиде да отмъщава на к*рвите и педалите. :D

Абе тоя с тея гащи две седмици ще се вмирише :lol:

споко бе,нали ще се къпе-тогава ще си ги изпере.

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Тва бай брадар 3 е си е...о майката. Не знаех че може да съществуват такива индивиди. Не ми побира акъла как може да им дават ефир на тея клоуни, направих грешката днес да го гледам която със сигурност няма да повторя. Тея са Срам и Позор за Роднините си

xaxaxaxaaa, тая дияна се има явно за некав еталон за интелигентност :lol:

Тя за всичко е така :)

Най-смешно ми стана като разбрах, че Панайот учи и работи като социален работник...да отпуска помощи и тем подобни :D

Тя за всичко е така :)

Какво за всичко е така, тая говори че другите са неосъзнати, а то май по-неосъзнат човек от нея няма, бати дебелата кифла! Чудя се само от къде изкара такова самочувствие :confused супер миндил, а като вкара смеха и се чудиш :blink: прасе ли квичи какво става!

КОЙ ще изгонят тая вечер?

Аз си мисля,че ще е Дияна.

Щото българите сме такива - възмущаваме се на простащините и олигофрениите, обаче в същото време сме големи сеирджии.

Чао чао Пацко :) ...

Пеньо сигурно се размазва от кеф , че повече няма да гледа мутрата на Пацо . Пожелавам успех на Пацко в националния отбор и да бележи много голове ...

Не е сигурно още!Бай Брадър му даде пак някакъв плик и не се знае кво има вътре...Ще разберем след рекламите! :lol:

ФК"ЕЛЕГАНТ" ОЛЕ ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!ФК"ЕЛЕГАНТ" ОЛЕ ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Новите номинирани са Гаро , Дияна и Борислав .

Хареса ми как ББ сплаши Пеньо , че Пацо може да се върне в къщата ... сигурно му причерня ... :)

Време е Гаро да си ходи. :D

закво са изгонили пацата уе , ебати хората вече не ми е интересен тоя бб 3

Изгониха го защото :

1. Беше номиниран от съквартирантите .

2. Зрителите гласуваха той да напусне къщата с около 70% вот .

Май хората са разбрали , че със селяния и простотия до никъде няма да се стигне и ... чао чао Пацо . А и нали ще прави кариера във ФК "Елегант" ... icon_blob1.gif

Иначе на мен ми беше все едно дали ще остане или ще си тръгне .

Що са номинирали Борислав? Струваше ми се крокто момчето. :D

ami da ti kaja sigurno sa go nominirali za6toto pove4eto vijdat v nego nai-golqma konkurenciq v borbata za golqmata nagrada :D ,koqto ve4e ne e tolkova golqma de :D ina4e az se nadqvam toq pat da izleti ot ka6tata taq pa4a diana! :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...