tankis Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 От тоя форум има ли такива? Аз съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Хех... щом си такъв и при положение, че си сериозен... заповядай в нашата секта http://forums.f-e-n.net/viewtopic.php?t=92904 Трета тема в трети форум... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefirpenkov Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 От тоя форум има ли такива? Аз съм. Само ,че ако искаш да си член на сектата,трябва да си обърнеш внимание на външния си вид и да заприличаш на тези двамата ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Аахахаха.... че какво им е на тези двамата тук :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefirpenkov Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Аахахаха.... че какво им е на тези двамата тук :D Добре са си ,просто ги дадох за пример нищо лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Единия съм го виждал някъде! Аз също съм фен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Добре са си ,просто ги дадох за пример нищо лошо А, добре... значи да се чувствам поласкан Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefirpenkov Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 А, добре... значи да се чувствам поласкан Ами да ,ама не разбрах защо толкова ти е смешно по иконите ? просто не вдявам де Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Заклета фенка съм на всичко което ми калява психиката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggo Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 Заклет фен съм на ужасите и психо филмите Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Ами да ,ама не разбрах защо толкова ти е смешно по иконите ? просто не вдявам де Ми да речем, че нито те познавам, нито те знам какъв си, а ти пускаш снимка, на която ме има и мене... Е как да не ми стане смешно А сега по темата... tankis, само бройката ли събираш или... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Оле яко хорър аз не знам що ама и сънищата са ми такива. Последния път сънувах, че точно до хирургиите има макдоналдс и са намалили мн цените. Ядох мн и после разбрах, че който умре в хирургиите го използват да праат храната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Оле яко хорър аз не знам що ама и сънищата са ми такива. Последния път сънувах, че точно до хирургиите има макдоналдс и са намалили мн цените. Ядох мн и после разбрах, че който умре в хирургиите го използват да праат храната. [off]Брато ти май доста си попредали с horror-ите .[off]Иначе по темата-последно време гледам предимно хоръри щото повечето са доста различни и там може доста да си развие фантазията режисиора пък и вече Холивуд ни показва почти само едно и също Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Оле яко хорър аз не знам що ама и сънищата са ми такива. Последния път сънувах, че точно до хирургиите има макдоналдс и са намалили мн цените. Ядох мн и после разбрах, че който умре в хирургиите го използват да праат храната. BRUTAL . Е поне наяде ли се в съня си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeVoLvEr Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 И аз съм последовател на всичко що се зове gore/horror/thriller. Важното е високия адреналин и психологическата атака! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Ми всъщност да и имаше освен тва и 1 мн яка пичка в съня ми и аз като отидох в кенефа той беше от сорта на порутена тухлена сграда отделно от макдоналдс и там видях, че пичката коли разни пичове ама се сабудих. Язък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.