lil_stenly Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 От няколко дни имам един гаден проблем ... използвам windows xp pro с вграден sp2 (използвам го от много време) сложих го на чисто преди месец и нещо ! Та проблема идва от reg.exe , което се намира в system32 папката ! Когато пусна игра , филм или нещо друго незнам по каква причина по някое време се появява dos прозорче с title C:\windows\system32\reg.exe пише ... Registration was compleated sucessfully ! и след това изчезва . проблема е там , че го проверих с всички възможни програми ... не е вирус ... не е нещо вредно или поне никоя не го засече като такова . гадното е , че като играя и като се появи ми минимизира играта ! има ли някакъв начин това да се оправи ... с изтриване не става ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Пробвай да видиш в регистъра HKEY_CURRENT_USER\Console има fullscreen, което трябва да ти е 0 (disabled) Друго: Пускаш командпромпта даваш на пропъртис и даваш на уиндоу моуд, после като дадеш ОК и те пита нещо така ли да е за всички бъдещи прозорци даваш "да" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 27, 2006 Author Share Posted June 27, 2006 хмз не става по твоя начин ... ти си ми дал настройки за размера на прозорците ... а на мен не ми е това проблема ... искам да накарам това рег.ехе да НЕ извършва тая функция , която съм писал по-горе (незнам защо е започнало да прави така , но мен ме интересува как да го спра) ... това е проблемчето . Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 хмз не става по твоя начин ... ти си ми дал настройки за размера на прозорците ... а на мен не ми е това проблема ... искам да накарам това рег.ехе да НЕ извършва тая функция , която съм писал по-горе (незнам защо е започнало да прави така , но мен ме интересува как да го спра) ... това е проблемчето . При мен правеше правеше същия проблем както си го описал - пак така излизаше някъв прозорец докато Viual Studio компилираше, при инсталиране на програми, бе горе-долу квото и да реша да правя, но за малко и не можех да разбера какво беше, и после изчезваше но мн дразнеше защото само се сменяше резолюцията и в монитора щракаха релетата. После бутнах тая настройчица в regedit-a и стана така, че процеса пак си се включва, но в background-a и просто не се вижда. Съжалявам , че това при тебе не помага, аз лично това с регистъра го намерих с мн ровене в разни форуми - съветвам те и ти да пробваш, както знаеш все някой преди тебе е имал такъв проблем. П.П. Почти със сигурност е в регистрите нещо, пробвай и със ъпдейт на уиндоуса, може и някой сървис да ти се е включил без да ти трябва, но с триене на файла разбира се няма да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 28, 2006 Author Share Posted June 28, 2006 ам има ли някакъв начин да върна сървиса на дефалт настройки (систем рестор няма да стане) ... други предложения ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Щракни с десен бутон върху този рег фаил едит и ни покажи какво има вътре Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 iztrii go ili go preimenuvai akopravi problemi - ima si programa, Unlocker Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 30, 2006 Author Share Posted September 30, 2006 Description: Registry Console Tool Copyright: © Microsoft Corporation. All rights reserved. Company: Microsoft Corporation File version: 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) Product name: Microsoft® Windows® Operating System И попринцип този фаел не прави нищо ! Но , изведнъж провежда някакъв процес , който по дефалт не би трябвало да става , затова се чуда от къде се получава цялата работа ! Това reg.exe извършва някаква операция , коята е записана в регистрите на виндолса и днес търсих из гуугле , но се оказа , че възможностите за такова съобщение са ужасно много ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.