Infected Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Ako ima zaribeni na taq igra moje da si svalqt programata HAMACHI ot saita www.hamachi.cc koqto simulira LAN mreja i shte moje da q igraem kato installnete programkata se joinvate: Room: BGWORMS Pass: BGWORMS Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 eee най-накрая нещо дето да те развесели ! ей сега си качвам "червейчетата" само кажи с кой патч ! т.е. коя версия ти е играта ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Имам проблем с играта ... свалих я от gamez (по-точно проблема може да идва от компютъра , но незнам защо само тази игра ми дава грешка) ... Слагам играта (като изпулнявам всичко от *.nfo фаела и като се пробвам да е пусна ... Warning: no default soundbank found check ! След това цъкам ОК и играта тръгва , но вече като идва момента да зареди карта ми дава ... Dont send error ... пише , че проблема е в wwp.exe . Е преди съм нямал такъв проблем с тая игра . Разгледах се из google и видях в една тема на някъф си форум , че това ставало , като липсват фаелове и най-вече при crack-вани версий ! Някой да знае как да си падкарам играта ... ? Междудр. пробвах да си сваля патча от оригиналния сайт и пак получавам тази грешка ! Може ли да ми помогнете с тая игра . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Аз съм навит. Кажи кога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted June 28, 2006 Author Share Posted June 28, 2006 sledobqd obiknovenno sum online i moje da igraem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Аз ся ще влезна в Hamachi и очаквам някой да се появи. Ако не ви отговоря веднага изчакайте малко. Аз от време на време ще проверявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Ех, преди и аз джътках ама сега... Ще си я сложа и пиша като съм на линия Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 1, 2006 Share Posted July 1, 2006 sledobqd obiknovenno sum online i moje da igraem хмз ако може да ъплоаднеш твойта версия на играта , която вече трябва да е кракната , защото аз имам проблем след кракването . Или другия вариант е ако , някой има worm world party на диск , някоя друга кракната версия ! Хмз след инсталацията да се слага крак . Оправих си я ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.