Jump to content
BulForum.com

Worms World Party

Infected

Recommended Posts

eee най-накрая нещо дето да те развесели :) ! ей сега си качвам "червейчетата" само кажи с кой патч ! т.е. коя версия ти е играта !

Имам проблем с играта ... свалих я от gamez (по-точно проблема може да идва от компютъра , но незнам защо само тази игра ми дава грешка) ... Слагам играта (като изпулнявам всичко от *.nfo фаела и като се пробвам да е пусна ... Warning: no default soundbank found check ! След това цъкам ОК и играта тръгва , но вече като идва момента да зареди карта ми дава ... Dont send error ... пише , че проблема е в wwp.exe .

Е преди съм нямал такъв проблем с тая игра . Разгледах се из google и видях в една тема на някъф си форум , че това ставало , като липсват фаелове и най-вече при crack-вани версий !

Някой да знае как да си падкарам играта ... ? Междудр. пробвах да си сваля патча от оригиналния сайт и пак получавам тази грешка ! Може ли да ми помогнете с тая игра .

Аз ся ще влезна в Hamachi и очаквам някой да се появи. Ако не ви отговоря веднага изчакайте малко. Аз от време на време ще проверявам.

sledobqd obiknovenno sum online i moje da igraem ;)

хмз ако може да ъплоаднеш твойта версия на играта , която вече трябва да е кракната , защото аз имам проблем след кракването . Или другия вариант е ако , някой има worm world party на диск , някоя друга кракната версия ! Хмз след инсталацията да се слага крак . :)

Оправих си я ! :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...