Jump to content
BulForum.com

как се прави система за заплащане

LaN

Recommended Posts

Едни познати ,имайки ме за компютърно гуру :blink: (въпреки всичките ми отричания,яко щете вярвайте :blink: ) ми зададоха преди 2 дена този въпрос : " имаме си страница ,как да направим така ,че в нея да може да се пазарува с карти и чекове ? " .С други думи : искат да си сложат в нея система за плащане. Само дето аз от такива работи (както и от правенето на страници междувпрочем) ...... и идея си нямам как стават. Някой запознат с материала ? Сетих се че преди време съм мяркал тук такава тема ,но сигурно поради умората и късният час не успях да я намеря.Както и да е ,всеки запознат с материята може да се изкаже по въпроса :) От това което ми обясниха : идеята е да се пазарува в тази страница извън БГ :blink: ,как става тая хава ?

първото което ми идва на ум е да направиш линк към e-pay,но за да работиш с тях трябва да им платиш кинти за регистрация.Второто е да сложиш т.н.р "Кошница",в която човек ще "пазарува" и просто ще прати поръчката на и-мейла на "собственика" на сайта и ще се уточняват в последствие как да си разменят стоките/парите-това за теб е по-изгодния вариант.

Има много варианти за това, но зависи какво точно се продава. Пиши ми ако искаш един ПМ с повече инфо, занимавал съм се с такива неща доста.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...