PSYCHOSIS Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Гледах само трейлъра и ми се струва, че хората, които са създали филма, не го вземат насериозно Сиреч искали са да направят нещо майтапчийско - с оглед на разните там цветущи лафове. Поне така ми се струва де. Иначе ще изчакам да се появи двдрип - не ми се дават 5 лв за кино. Между другото - мамицата им, билетите скоро не бяха ли 3 лв?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Между другото - мамицата им, билетите скоро не бяха ли 3 лв?? Да...сега са 4 лв. за под 16 години Поне във Фламинго така ми обяснясниха.Damn it :ph34r: Не стига,че печелят много,ами айде още повече сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Да...сега са 4 лв. за под 16 години Поне във Фламинго така ми обяснясниха.Damn it :ph34r: Не стига,че печелят много,ами айде още повече сега Нали не си забравила, че живеем в България? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 ай сиктир бе, 5лв ли са направили билетите някой ден ша ида и ша им кажа, че си гледам филмите вкъщи без пари (само да изгледам умирай трудно 4) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Ся идвам от киното. Филмчето е добро. Далеч е от майтапчийското... Не е много в духа на Маклейн, щот малко прекалиха..... Ноооо няма да издавам. ГЛЕДАЙТЕ ГО!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 И аз сега си идвам от киното(Фламинго) даже ми се стори,че засякох или afx или Curunir обаче ми беше неудобно да кажа-оооо ти не си ли Курунир от форума бе .Филма е невероятен-супер яки базици,супер як екшън -много много ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Лелеееееееееееееееееееееееееееееееее от кога не бях гледал толкова як филм.Екшън на всяка минута,бъзици,ЧИЧО УИЛИС!!!!Разцепих се.ТИЧАЙТЕ КЪМ КИНОТО!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 И аз го гледах вече! Не е лошо филмчето, на места има вкарана малко повече измишльотина ама нали на публиката й трябва зрелище. Лафовете и те не бяха лоши. Заслужава си 5-те лева, гледайте го! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 В нета има ли го щото нещо не мога да го намеря и как е качеството? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Супер як е филма.. Аххаах много се смях на сцената със изтребителя ахахаха помлях се чесТно! Баце Брус е номер 1 рабийш ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Филма е готин,трябва да се гледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Лелеееееееееееееееееееееееееееееееее от кога не бях гледал толкова як филм.Екшън на всяка минута,бъзици,ЧИЧО УИЛИС!!!!Разцепих се.ТИЧАЙТЕ КЪМ КИНОТО!!! Отидох на филма с нагласата "не ги правят вече като едно време, старо " , а си излезнах от залата ухилен до уши и с неясното желание да преследвам котки по улиците. Дай Хард 4.0 ме върна в детството ми, в което всеки филм с нинджи от кварталната видеотека беше надлежно изглеждан по 10-на пъти до степен да знам всички реплики ( Хай-яяя!!!!!! Това няма да ти се размине!) Не знам дали е от мен или от филма, но факт е, че се разцепих максимално. Старата школа все още има какво да покаже ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Total OWNING ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 олеееее тоя филм е супер здрав ще го гледам поне още 2 пъти на компа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Del ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 И 1-вия път ли си го гледал на компа или си бил до София... не гледах го отдавна обаче неможах да я намеря тази тема и съвсем забравих да пиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 не гледах го отдавна обаче неможах да я намеря тази тема и съвсем забравих да пиша Моя е грешката! Мислех си, че пиша в темата за "Transformers The Movie (2007)" и се учудих, че вече си го гледал Извинявай Link to comment Share on other sites More sharing options...
dahter4eto Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Бате Брус в момента снима четвъртата част на суперхитовата поредица "Умирай трудно". Филмът се очаква да излезе през 2007 година. Режисьор на четворката ще е Len Wiseman, който е автор и режисьор на Underworld и Underworld: Evolution Повече подробности за Die Hard 4 очаквайте скоро гледах го...ами готин е, ама нещо му липсва като че ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 гледах го...ами готин е, ама нещо му липсва като че ли За мен нищо не му липсва-много смях,диви изражения от Бат Уилис и много екшън .Абе филма е перфектен Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 филмчето си е супер, верно че един човек малко трудно да спасява всички , но все пак е филм , забавлението е на 100 % , който не го е гледал , да заповяда, смятам че няма да съжалява Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 който не го е гледал , да заповяда, смятам че няма да съжалява Само кажи къде да дойда .Безплатна храна ще има ли? Колкото до филма - не е лош, но аз си харесвам повече старите (old school) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 филма нещо ме разочарова, да брус уилис кърти, ама нещо филмчето е доста клиширано...с куп мн яки ефекти де Link to comment Share on other sites More sharing options...
abacab Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Филма си струва да се гледа на кино. Много смях има и също така има хубави заемки. Включили са паркур, и се показва колко сме зависими от технологията. И уилис ръси яки лафове, и пича дето го спасява и той ръси мноу смях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 На мен също ми хареса четвъртата част. Добре са я направили и едва ли някой ще скучае или заспи на филма (ако вобще е възможо да се заспи при толков взривове и стрелби) , но все пак повече ми харесаха по - стартите части , които някак са си класика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Евала! Такива трябва да са екшъните - малко комедия, малко фантасмагории, много тежкарско поведение и особено много бум-бам-тряс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.