The Black Dragon Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Като гръм от ясно небе ми дойде тая новина. Рамбо и рап някак си не ми се връзва... до сега. Слай ще е режисьор и продуцент на най-новият си филм Notorious, който трябва да излезе 2007/2008 година. Странното е, че филма не е обявен за документален, а за Crime / Drama / Thriller . В главните роли освен Слай, който ще играе Russel Poole са и имената на Пъф Деди, Фейт Евънс, Снуп Дог, Ноториус B.I.G. и 2Pac. Последните двама също ще участват, като главни герои но с архивни кадри Освен Notorious, Слай завърши поредната си част за легендарния боксьор Роки. Филмът ще излезе есента на 2006 и в момента снима 4-та част на хитовия Рамбо , която се очаква да се появи през 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Лудница! Филмът и супер бозав да откъм режисура и изпълнение ми тряят само лицата на най-големите в световния рап!Ся друг въпрос е как с документални кадри се прави "не документален" филм ... ама ще видим.Надявам се да е пълна изрудия Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Мешена скара + шопска салата + руска салата + кйопаво + имамбайлда = на бозата според мен . Такъв филм просто не виждам много песимистично съм настроен дано ме опровергаят mobo 10q Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Мешена скара + шопска салата + руска салата + кйопаво + имамбайлда = на бозата според мен . Такъв филм просто не виждам много песимистично съм настроен дано ме опровергаят е как да не те поправя и да не ти кажа, че се пише "кьопоолу". една от любимите ми "български" думи е все пак а тоя филм е некъф нескопосан опит на ПР-а на слайчо да събуди интереса към него, по повод Рамбо 44.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.