Jump to content
BulForum.com

Бръждене

Recommended Posts

Значи чудих се около 5 мин дали тази тема е за този раздел и реших тук да я пусна.. :blink:

Така компютъра съм си го свързал с уредбата (AIWA) и сичко ок..обаче напоследък дясната тонколона почна да бръжди..и то как !? Местейки скрола на мишката :blink: :blink: на някой песни също ? Някой да има обяснение за това..абсолютно не мога да разбера скрола кво общо има с тонколоната.. :wacko:

Изключи line in и оut.

Виж си кабела...

Барниках отзад 22904820 пъти и се появява пак тва не е винаги но е доста често :blink:

Както каза CyberHill изключи Line In. Даваш долу на Volume Control-a и там си има сектор Line In, даваш му Mute и би трябвало да спре :)

Както каза CyberHill изключи Line In. Даваш долу на Volume Control-a и там си има сектор Line In, даваш му Mute и би трябвало да спре :)

И провери кабела!

Не спира ! :angry1 По дяволите още повече почна с този кабел съм от 2 години не е пипан цялото това време мамка му не може да е от кабела според мен е нещо от жичките където се вкарват самите тонколони към уредбата много бяха разръфани..аз стопих там малко калай правих са на "заварчик" и уж успях но само шибаната дясна тонколона бръжди освен нови кабели за самите тонколони да си взема.. :angry:

edit: Мамка му..аве имам чувстрото че само на определени звуци бръжди..на различни песни пробрах във winampa :(

Брех и аз имах този проблем със бръмченето до преди малко докато не прочетох темата.Изключих микрофона и line in и спря.Апък си мислех че ми е развалена звуковата карта.

Брех и аз имах този проблем със бръмченето до преди малко докато не прочетох темата.Изключих микрофона и line in и спря.Апък си мислех че ми е развалена звуковата карта.

Тоест и 2-те да са mute ?

едит: пак не спира и то само на дясната ще се побъркам чесно..Пробвах да махна кабела и да си пусна диск на уредбата нарочно на 1 и съща песен..е няма го този проблем когато не е свързана с компютъра.. :(

Ами може единия канал на звуковата карта да не е в ред нещо.Тя каква ти е между другото.

Какво ти е дъното ? ;)

1.Realtek AC97 Audio :blink:

2. Gigabyte

ми хубуу че ти е гигадръв

ама дай подробности

Ам какви какво точно тряя да дам..не разбирам от дъна :(

Ам какви какво точно тряя да дам..не разбирам от дъна :(

Я преди това опитай друго - отвори пак миксера и започни да изключваш един по един изходите - изключваш CD-аудио-> пробваш дали бръжди....ако да, включваш го и изключваш Midi....и така докато ги изредиш всичките. Btw, сигурен ли си, че не си си прецакал от нещо друго само дясната колона на системата ти? :bgrin:

...

Мерси брато ще пробвам дано стане. Но си мисля че не е прецакана колоната защото щеше да се покаже и когато пуснах диск на уредбата това бръждене.. :huh:

Тва се дискутираше много в някъв форум ма не помня кой беше :blink: (потърси и тук може да беше). Та проблемът ти може да е че са се доближили жиците на мишката и на изхода на звуковата карта - пробвай да ги раздалечиш малко. Не знам до колко разбираш от жичкаджийство, но тоя проблем и аз го имах по едно време и го оправих като пуснах един дебел кабел(жълтозелен, както му е реда) маса за всичката звукова техника из къщи - ПС, усилвател, радио, че и твто(нищо, че някои от тях се връзват през шукото) и стана :rolleyes: .

Извинявам се че ще пусна 1 след друго мнение но..просто вече незнам какво да правя..установих че бръжденето идва от самия компютър защото махнах кабела за уредбата и направо сложих този на слушалките и се оказа че ОТНОВО ДЯСНАТА страна бръжди по дяволите..пробвах с тампонче да го почистя вчера бърниках и взе че се оправи. Обаче днес като ставам отново същата боза и съм бесен..когато вкарам кабела на уредбата ето какво ми се появява... http://picvalley.net/show.php?2006/07/01/7...893981a7c06.jpg КАКВО да правя помогнете ми това бръждене е отвратително.. :angry: :(

едит: мерси абате ще пробвам..

Смени си разклонителя , пробвай да вържеш всичко към един разклонител. Възможно е компютъра и уредбата да са в различни токови кръгове или разклонителя ти да вкарва брум. Проблема ти е това или крайния вариант захранването също може да прави мизерии. Не опира до настройки или там подобни. По принцип катозабраниш LineIn трябва да спрат всякакви брумове ако има такива и всичко друго ти е ОК !!! Имал съм подобен проблем едно време като пусках ТВ аута си , оказа се че ТВ-то и компютъра ми са вързани към 2 разли4ни контакта с разклонител и след като ги вързах към един всичко се оправи. :punk

Смени си разклонителя , пробвай да вържеш всичко към един разклонител. Възможно е компютъра и уредбата да са в различни токови кръгове или разклонителя ти да вкарва брум. Проблема ти е това или крайния вариант захранването също може да прави мизерии. Не опира до настройки или там подобни. По принцип катозабраниш LineIn трябва да спрат всякакви брумове ако има такива и всичко друго ти е ОК !!! Имал съм подобен проблем едно време като пусках ТВ аута си , оказа се че ТВ-то и компютъра ми са вързани към 2 разли4ни контакта с разклонител и след като ги вързах към един всичко се оправи. :punk

Не стана! Моля ви дайте други предложения дали е в буксата на смия компютър..дали е от аудио картата но не мисля ?? :( Просто незнам кво да мисля вече защото не е от уредбата пробвах я както казах със диск и грам шум няма и то на 2 еднакви песни на които 1-та ми бръжди на пц-то а другата не...

я виж тази тема, аз имам подобен проблем, само че при мен няма нужда да мърдам мишката..и аз много се мъчих да го оправя, но така и не успявам все още... :allien

я виж тази тема, аз имам подобен проблем, само че при мен няма нужда да мърдам мишката..и аз много се мъчих да го оправя, но така и не успявам все още... :allien

Аз не съм правил такива ъпдейти за които ти пишеш...но да ти кажа не само от мишката..обаче и Winamp и медиа плеъра и останалтие приложения утре ще пробвам с нов кабел само той ми е спасението защото забелезах че като откача кабела и го доближа до задната част на компютъра там метално ли е е кво е..почва страшно да бръжди.. :( Иначе мерси..

edit: Yorikkk прав си но..нямам друга надежда.. :( Не ми се носи на ремонт пц-то..ама ако тряя и до там ще стигне..

установих че бръжденето идва от самия компютър защото махнах кабела за уредбата и направо сложих този на слушалките и се оказа че ОТНОВО ДЯСНАТА страна бръжди по дяволите..пробвах с тампонче да го почистя вчера бърниках и взе че се оправи. Обаче днес като ставам отново същата боза и съм бесен..когато вкарам кабела на уредбата ето какво ми се появява... http://picvalley.net/show.php?2006/07/01/7...893981a7c06.jpg КАКВО да правя помогнете ми това бръждене е отвратително.. :angry: :(
утре ще пробвам с нов кабел само той ми е спасението защото забелезах че като откача кабела и го доближа до задната част на компютъра там метално ли е е кво е..почва страшно да бръжди.. :( Иначе мерси..

е нали, когато е на слушалки пак прави същия проблем...едва ли е от кабела, аз бих търсил пробема вътре в компа...но все пак не пречи да пробваш...пиши после какво е станало... :)

Май ще се размина с кабела..мисля че е безмислено..значи снощи реших да си сваля нови драйвери за картата и като по чудо..се изгуби това бръждене..но забелязах че долу в настройките на звука..са ми променени аз бях дал всичко на макс и дали може би от там се е получило !?Сега гледам само леко да местя Volume..да не се прецака пак нещо..дано всичко продължи така..@Yorikkk надявам се съм ти бил от полза.. :rolleyes:

Абе хора-въпроса ми е малко off ама реших да не пускам нова тема само за един въпрос

Та скоро ми е рожденния ден и сядам да преслушам уредбата(Panasonik от модела с 50+1 диска не знам точно как е)и установявам,че ми дъни само баса без да има звук :blink: .Каде мога да я закарам да я видят и да я оправят и евентуално колко пара ша е?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...