LifeFeel Posted November 17, 2003 Share Posted November 17, 2003 Благодаря ви, че ви има - вас всчики приятели, които дойдохте на рождения ми ден (и някои които не успяха да дойдат) с вас последните 3 месеца живота е съвсем по-различен - много по-хубав Благодаря Ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 17, 2003 Share Posted November 17, 2003 Радвам се да го чуя, но и ти имаш заслуга за това. С тебе компанията стана още по весела И се радвам че се познаваме защото винаги е добре да познаваш свестни хора които не се плашат от трудностите, а ги преодоляват с усмивка. Надявам се още много години да сме приятели Мисля че другите от групата на Шаро ще се съгласят с мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 17, 2003 Share Posted November 17, 2003 Радвам се да го чуя, но и ти имаш заслуга за това. С тебе компанията стана още по весела И се радвам че се познаваме защото винаги е добре да познаваш свестни хора които не се плашат от трудностите, а ги преодоляват с усмивка. Надявам се още много години да сме приятели Мисля че другите от групата на Шаро ще се съгласят с мене Напълно се съгласявам с теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 17, 2003 Share Posted November 17, 2003 За съжаление не те познавам, но и аз се радвам че ме има Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 17, 2003 Share Posted November 17, 2003 Dam...lichi si che shte e edno dulgo i krasivo priqtelstvo za koeto i az sam mnogo radosten.Vinagi napred s usmivka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 18, 2003 Share Posted November 18, 2003 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) коментарите са излишни но все пак ще кажа нещо... ей колко е часа и сега пак от гости на LifeFeel се връщам ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted November 18, 2003 Share Posted November 18, 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted November 19, 2003 Share Posted November 19, 2003 Ludi ste vsichki deistvitelno kompaniqta koqto se subirame si kuponqasvame ludo dano taka da bude i zanapred! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.