RIP Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Идеи къде е side quest-a в Greece - Goods Abandoned? Само той ми остана и от инат искам да го мина . EDIT: Намерих си го . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 На мен играта зверски ми доскуча и я затрих. Върнах се към добрата стара DISCIPLES 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 язък, че толкова 4аках да ми е донесат ... на screens изглеждаше по-добре ... още с пускането и ми заприлича на Д2 с 3д .. никво разнообразие от страна на героите .. или male или female ... повечето рпг-та се харесват заради различния looking на героите, което тук липсва ... може и да има някъв сюжет или смисъл за игра ама щом още с пускането не ме грабна .. гг .. или може би не ми е харесала защото съм свикнал с графиката на Л2 и GW .. и тази ми се струва няква мижава .. знам ли всеки с вкусовете си .. важното е 4е на RIP му харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Объркал си жанровете, нещо! spored mene DISCIPLES mqsa poveche na HEROES samo za deto gadiniti sa super izrodi kat im dadesh zoom Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Объркал си жанровете, нещо! Хе, че аз по никакъв начин не съм намекнал, че са един и същ жанр Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilione Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 niakoi da ia igrae na GeForce MX 440? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.