Jump to content
BulForum.com

Titan Quest

MyH4o

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Ако питаш за това как да си вдигаш левъла на основното умение което си избрал (defence mastery;earth mastery и т.н.) като натиснеш "S" най долу вляво има един бутон с голям кръст.Освен че ти вдига статуса на умението ти дава и допълнителни точки,примерно +3 to life или пък 12% regenerate energy....и все в тоя дух.Надявам се че за това си питал и че съм успял да ти помогна :)

Еми забравих да питам одеве,сори!

гледам май има сетови предмети точно както в някои други RPG-та отделно са тия в зелените надписи отделно тия charm-ове дето можеш да ги сокваш в преедмети...някой вече направи ли си сет от charms и ако да как става....щото се побърква да ми дава от костенурките техните руни ама не мога да слагам повече от една ?

1) Mount .mds in DT4

2) Turn on RMPS emulation only

3) Use Pr0t.St0p to hide the virtual drive(s)

4) Titan Quest.exe -> Right click -> Properties -> Compatibility [x] Win98/ME [x] Disable Visual Themes [x] Turn off advanced text services for this program

5) asr.exe -> Titan Quest.exe

работи на доста хора :)

az imam o6te problem :( napravih tva Titan Quest.exe -> Right click -> Properties -> Compatibility [x] Win98/ME [x] Disable Visual Themes [x] Turn off advanced text services for this program,

Mount .mds in DT4,Mount .mds in DT4,oba4e to go i sq problema kato az sum sus alcohol 120% neznam dali e ot tova no kato klikna na hide i mi pi6e 4e nqma ni6to za haidvane a puk deamon toolsa ne mi trugva :( kato iskam da go pusna mi pi6e 4e trqbva da izklu4a nqkuv kernel debbuger :( are mn se molq na absolutno vsi4ki ot toq forum :) koito mogat da mi pomognat da mi pomognat :) ina4e 6te izora ko4inata :) hi4 ne mi e do osmivki ama az takuv se osmihvam... :( :( :( :(

oba4e poneje sum tuppp i moje ne6to da ne sum napravil kakto trqbva ako moje nqkoi raboti da mi gi snima6 i da gi postne6 tuka 6te sum ti o6te ama mn ama... ale 6te sum ti blagodaren.

махни алкохола сложи си демона поне 4.00 ( аз съм с него) и като ти иска kernel debuger му даваш yes и после си правиш нещата както ги е описал jeduah.аз така направих и вече съм 13 левъл....пожелавам ти успех щото играта кефи

http://play.evrocom.net:4/incoming/afd/untitled.JPG

махни алкохола сложи си демона поне 4.00 ( аз съм с него) и като ти иска kernel debuger му даваш yes и после си правиш нещата както ги е описал jeduah.аз така направих и вече съм 13 левъл....пожелавам ти успех щото играта кефи

hubavo le 4ovek kade vijda6 yes ??

http://play.evrocom.net:4/incoming/afd/untitled.JPG

hubavo le 4ovek kade vijda6 yes ??

Ако ти се занимава, свали си версията на Reloaded.

ako mi se tegli6e 6tqh li da zadavam tolkova malumni vaprosi :) ako be6e 1cd 6tqh ama 1dvd.. :(

Накрая ще се окаже, че си изразходил повече време във въпроси как да я подкараш, вместо да я свалиш, дори на 1 двд да е. Виж в www.gamecopyworld.com дали не можеш да си свалиш крака отделно.

karaman, с каква видео карта я играеш? При мен нямат сенки единиците и много ме дразни това...

Аз съм с Х1300, засега играта върви по-гладко от бебешко дупе :)

Казвам засега, защото снощи ч почнах, още нямам светлинки около героя си и разни големи ъндеди около мен :P

Което веднага ме подсеща да питам - спътниците ти взимат ли ти от експириънса? Щото лича изглежда да е спуер як, ама ако се разпределя хп-то...няма да го бъде.

Един въпрос кой е макс левела?

NVidia 6600

и на HIGH и на LOW details съм я тествал, версията има леки накъсвания, дължащи се на зареждането на картите. Ако сте забелязали преминаването от карта на карта е плавно, дори и тъмниците.

predi da napravq tova deto jaduah e kazal s exe-to da promena neshta tam me mqtashe obache mi vurveshe na medium sichko bes da mi bug-va i lag-va a kato go napraih ne me dropva ama trqq igraq na low i postoqnno ima nai razlichni bugove kato na kartata bug na inventara staa prozrachen i takiva nai razlichni i zatva mi trqq ot nqkade samo CRACKA za da ne svalqm na novo igrata pls nqkoi samo kraka da dade

az si izteglih i reoloded versiqta ot gamesa i sum s krak i pak me dropva

И на мен така :angry: :angry: :angry: :angry1 :angry1

Значи, когато играя играта ми спира нета :(

Ужасно е :(

Иначе вече я превъртях на normal, сега се пробвам на epic.

Играта е много красива, ако имаше повече куестове щеше да е 10/10 :(

М-да, определено ще я цъкам и на epic

Нова екипировка (виолетов цвят)

:)

Някой знае ли максималният level?

Как не ти дава донд`сенд каквото и да правя се ми излиза инсталирал съм рилоудета сложил съм крака стигна до 3-4 лвл и постояно донт`сенд като направа нов герой не го дава ама като стигна и със него към 3-4 левел пак почва.Зареди и донт`сенд! :cry :cry :cry

Което веднага ме подсеща да питам - спътниците ти взимат ли ти от експириънса? Щото лича изглежда да е спуер як, ама ако се разпределя хп-то...няма да го бъде.

Ако правилно съм забелязал не, дори да не участваш пряко в битката пак на теб ти дава експириънса :)

За хората, имащи проблеми с крашване на играта:

Burn in a120, burn with rmps checked, install DT4 with 
  vdrives disabled, and enable rmps emulation in DT4.
  alternative option is mounting the image with Daemon-Tools
  with securom loader.

Наистина бачка безпроблемно, дори няма лекия лаг, който се усеща при емулация и при крака. Работи и на DVD-RW.

Ако правилно съм забелязал не, дори да не участваш пряко в битката пак на теб ти дава експириънса :)

За хората, имащи проблеми с крашване на играта:

Burn in a120, burn with rmps checked, install DT4 with 
  vdrives disabled, and enable rmps emulation in DT4.
  alternative option is mounting the image with Daemon-Tools
  with securom loader.

Наистина бачка безпроблемно, дори няма лекия лаг, който се усеща при емулация и при крака. Работи и на DVD-RW.

veseo tva deto ti kazvash az go napravih oshte kato si drapnah igrata obache stava li da mi obqsnish na bulgarski tochno kvo trqq se napravi daje s a120 sum BURN 1 DVD samo za det ne e RW s RMPS obache kogato go napravq ot DVD a ne ot DTools mi dava che detektva emulaciq a pak kogato igraq s pr0tst0p securom7 i prepravqneto na nqkoi funkcii na EXE-to mi lagva ot vreme na vreme lagva qko puk v drugoto vreme 60fps pone i mi izchezva inventara stava 1 takuv bql mapa sushto mi izchezva ponqkoga osobeno kato vlizam v teleporti za tva te molq kaji tva tochno kak stava ma na BG i na angliiski go razbiram ama mi go obqsni kato na amatior shtoto sam si takuv po kompiutrite :|

P.S. Az pochti vrutnah igrata na normal s geroi mejdu biqch i rogue digal sum go na bleeding super qk e a puk koito se chudi kuv geroi da si napravi dobra kombinaciq e 1vi geroi takuv sas bow a kato stane 8mi level da si go naprai ROGUE ima 1 magiq deto dava 225% dmg i 225%pierce na 1vi level s bow napravo carete im pada polvinata krav :)

След двудневно чакане настъпи момента. Сега ще я инсталирам. Карамане, айде направо кооператив, че не ми се джътка сингъл :)

EDIT:

tq.jpg

Ей дайте тоя securerom loader. В папката на играта го няма, а оня ден го имаше..

ОМГ КАКВО СТАВА?! Пуснах я по default и едвам се забелязваше, че насича. Смених от 1024/760 на 800/600 и като рестартирах играта едвам вървеше. Не можех да ходя от лаг. Някой може ли да ми каже какво става всъщност? Заедно с лага и звука се прецака. Като говорят и накъсват и музиката се прецаква.

Айде де, дайте едно acr.exe

Е се едно не може да натиснеш Host Server... Как да убия оня големия минотавър (chieftan) в началото на Спарта? Той идва само до дървото и се връща. Не мога да го вкарам в селото да го пречукат :D. Аз съм 5 лвл и от 3 удара ма пречуква, а аз нищо не му правя :(

Е се едно не може да натиснеш Host Server... Как да убия оня големия минотавър (chieftan) в началото на Спарта? Той идва само до дървото и се връща. Не мога да го вкарам в селото да го пречукат :D. Аз съм 5 лвл и от 3 удара ма пречуква, а аз нищо не му правя :(

Как подкара играта ве мамаму стара :bgrin: :bgrin: :bgrin:

Как подкара играта ве мамаму стара :bgrin: :bgrin: :bgrin:

Ами...

1. Инсталирах играта в D:\TitanQuest

2. Преименувах exe-то на D:\TitanQuest\Titan Quest1.exe и сложих на негово място крака от диска I:\Crack\Titan Quest.exe

3. Пуснах Pr0t.St0p v1.0.exe и натиснах Hide. После още един път, за да съм сигурен и да се покаже Nothing To Hide!, значи работи :).

4. Пускам си играта от D:\TitanQuest\Titan Quest.exe (крака) и си го играя. Без да давам тея Properties, Compability и там онея глупости, щото ми прецакват играта.

ИСКАМ ЪПГРЕЙД НА МАШИНАТААА... :pirate :laughing:

Ами...

1. Инсталирах играта в D:\TitanQuest

2. Преименувах exe-то на D:\TitanQuest\Titan Quest1.exe и сложих на негово място крака от диска I:\Crack\Titan Quest.exe

3. Пуснах Pr0t.St0p v1.0.exe и натиснах Hide. После още един път, за да съм сигурен и да се покаже Nothing To Hide!, значи работи :).

4. Пускам си играта от D:\TitanQuest\Titan Quest.exe (крака) и си го играя. Без да давам тея Properties, Compability и там онея глупости, щото ми прецакват играта.

ИСКАМ ЪПГРЕЙД НА МАШИНАТААА... :pirate :laughing:

Едно ГОЛЯМОО ГОЛЯМОО БЛАГОДАРЯ! :) :) I will bless you! :tongue :tongue :)

мисля че за да се играе кооператив било то в домашна мрежа или с hamachi,трябва да се направи нещо като собствен куест,в смисъл карта от editor-a ама как точно става все още си е загадка за мен....нещо не са го направили този едитор като хората...а като си спомня едно време за Heroes III какви карти правех не е истина... :)

dudunkov искаш да кажеш че само преименуваш ехе-то с една единичка отзад и спира да те изхвърля ли?за лага не ме интересува играя е на мах и пак ми върви гладко искам само да спре да ме дропва през 1 час!

Хехе, кентавъра го смачках като изпих само 1 колба. Ама явно зависи от героя, аз съм Warrior, тогава бях 6ти левъл, с два боздугана с onslaught. Общо взето всички нормални единици падат от едно намигване, а разните му там спешъл глупаци се тропясват след няколко шамара :) Това при положение, че шансът да удря и с двете оръжия засега е само 20%. Подозирам, че няма да имам нужда от помощници с този герой.

Хехе, кентавъра го смачках като изпих само 1 колба. Ама явно зависи от героя, аз съм Warrior, тогава бях 6ти левъл, с два боздугана с onslaught. Общо взето всички нормални единици падат от едно намигване, а разните му там спешъл глупаци се тропясват след няколко шамара :) Това при положение, че шансът да удря и с двете оръжия засега е само 20%. Подозирам, че няма да имам нужда от помощници с този герой.

ne budi tolkova siguren i az si vikam taka az sum Warrior samoche ne za mechove 1va specialnost warrior na onaq magiq deto puska 1 flag na zemqta i maha 50% ot dmg na protivnika ti i drugi shturotii sashto vrutkata sam kachil na max i onaq nai parvata magiq nai dolo v lqvo deto dava po barzo da biesh a 2ra specialnost sam kachil Rogue parvata kolonka magii sichkite sa mi na max super sam dovolen ot damage i drugite neshta no mnogo burzo umiram na EPIC trudnost tva e neshto kato diabloto NIGHTMARE mnogo burzo mra osobeno ot CASTERS lelele ebat mi maikata tiq magiosnici taka che igrai po defanzivno shtoto v nachaloto e lesno ama kato stignesh do Aziq tam pri kitaiskata stena i po natataka lelele ebaha mi maikata osobeno kum kraq na aziq sa nai trudni

a za igra v mreja az tursih iz neta napraveni custom karti no ne namerih tursete v google za custom karti deto drugi hora sa gi napravili zasega moje da nema shtoto e nova igrata ma natataka she izlezat i shte e qko da zaribqme v mreja

iskam da kaja za taq kobilata deto vikash che si bil 5ti level znachi trqbva da si pone 7mi ne burzai s igrata i questovete nema ti izbegat bii si gadinite i ako ne ti omruzva izpalnqvai i side quests

Няма ли някакъв по-бърз начин да си стигна до селото, примерно телепорт или нещо такова? Писна ми да бягам като откачен по 5 минути...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...