OutSider Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Само да питам как да си сложа скилс долу че така и не разбрах Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomolino Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Ако питаш за това как да си вдигаш левъла на основното умение което си избрал (defence mastery;earth mastery и т.н.) като натиснеш "S" най долу вляво има един бутон с голям кръст.Освен че ти вдига статуса на умението ти дава и допълнителни точки,примерно +3 to life или пък 12% regenerate energy....и все в тоя дух.Надявам се че за това си питал и че съм успял да ти помогна Еми забравих да питам одеве,сори! гледам май има сетови предмети точно както в някои други RPG-та отделно са тия в зелените надписи отделно тия charm-ове дето можеш да ги сокваш в преедмети...някой вече направи ли си сет от charms и ако да как става....щото се побърква да ми дава от костенурките техните руни ама не мога да слагам повече от една ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 1) Mount .mds in DT42) Turn on RMPS emulation only 3) Use Pr0t.St0p to hide the virtual drive(s) 4) Titan Quest.exe -> Right click -> Properties -> Compatibility [x] Win98/ME [x] Disable Visual Themes [x] Turn off advanced text services for this program 5) asr.exe -> Titan Quest.exe работи на доста хора az imam o6te problem napravih tva Titan Quest.exe -> Right click -> Properties -> Compatibility [x] Win98/ME [x] Disable Visual Themes [x] Turn off advanced text services for this program, Mount .mds in DT4,Mount .mds in DT4,oba4e to go i sq problema kato az sum sus alcohol 120% neznam dali e ot tova no kato klikna na hide i mi pi6e 4e nqma ni6to za haidvane a puk deamon toolsa ne mi trugva kato iskam da go pusna mi pi6e 4e trqbva da izklu4a nqkuv kernel debbuger are mn se molq na absolutno vsi4ki ot toq forum koito mogat da mi pomognat da mi pomognat ina4e 6te izora ko4inata hi4 ne mi e do osmivki ama az takuv se osmihvam... :( :( oba4e poneje sum tuppp i moje ne6to da ne sum napravil kakto trqbva ako moje nqkoi raboti da mi gi snima6 i da gi postne6 tuka 6te sum ti o6te ama mn ama... ale 6te sum ti blagodaren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomolino Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 махни алкохола сложи си демона поне 4.00 ( аз съм с него) и като ти иска kernel debuger му даваш yes и после си правиш нещата както ги е описал jeduah.аз така направих и вече съм 13 левъл....пожелавам ти успех щото играта кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Ако ти се занимава, свали си версията на Reloaded. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 http://play.evrocom.net:4/incoming/afd/untitled.JPG махни алкохола сложи си демона поне 4.00 ( аз съм с него) и като ти иска kernel debuger му даваш yes и после си правиш нещата както ги е описал jeduah.аз така направих и вече съм 13 левъл....пожелавам ти успех щото играта кефи hubavo le 4ovek kade vijda6 yes ?? http://play.evrocom.net:4/incoming/afd/untitled.JPGhubavo le 4ovek kade vijda6 yes ?? Ако ти се занимава, свали си версията на Reloaded. ako mi se tegli6e 6tqh li da zadavam tolkova malumni vaprosi ako be6e 1cd 6tqh ama 1dvd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Накрая ще се окаже, че си изразходил повече време във въпроси как да я подкараш, вместо да я свалиш, дори на 1 двд да е. Виж в www.gamecopyworld.com дали не можеш да си свалиш крака отделно. karaman, с каква видео карта я играеш? При мен нямат сенки единиците и много ме дразни това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Аз съм с Х1300, засега играта върви по-гладко от бебешко дупе Казвам засега, защото снощи ч почнах, още нямам светлинки около героя си и разни големи ъндеди около мен Което веднага ме подсеща да питам - спътниците ти взимат ли ти от експириънса? Щото лича изглежда да е спуер як, ама ако се разпределя хп-то...няма да го бъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 az ne sum s RELOADED i mnogo mi bugva postoqnno nqkoi moje li da mi dade link samo kum cracka za da ne q svalqm na novo pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudunkov Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Един въпрос кой е макс левела? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 NVidia 6600и на HIGH и на LOW details съм я тествал, версията има леки накъсвания, дължащи се на зареждането на картите. Ако сте забелязали преминаването от карта на карта е плавно, дори и тъмниците. predi da napravq tova deto jaduah e kazal s exe-to da promena neshta tam me mqtashe obache mi vurveshe na medium sichko bes da mi bug-va i lag-va a kato go napraih ne me dropva ama trqq igraq na low i postoqnno ima nai razlichni bugove kato na kartata bug na inventara staa prozrachen i takiva nai razlichni i zatva mi trqq ot nqkade samo CRACKA za da ne svalqm na novo igrata pls nqkoi samo kraka da dade Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 az si izteglih i reoloded versiqta ot gamesa i sum s krak i pak me dropva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudunkov Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 az si izteglih i reoloded versiqta ot gamesa i sum s krak i pak me dropva И на мен така Значи, когато играя играта ми спира нета Ужасно е Иначе вече я превъртях на normal, сега се пробвам на epic. Играта е много красива, ако имаше повече куестове щеше да е 10/10 М-да, определено ще я цъкам и на epic Нова екипировка (виолетов цвят) Някой знае ли максималният level? Как не ти дава донд`сенд каквото и да правя се ми излиза инсталирал съм рилоудета сложил съм крака стигна до 3-4 лвл и постояно донт`сенд като направа нов герой не го дава ама като стигна и със него към 3-4 левел пак почва.Зареди и донт`сенд! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Което веднага ме подсеща да питам - спътниците ти взимат ли ти от експириънса? Щото лича изглежда да е спуер як, ама ако се разпределя хп-то...няма да го бъде. Ако правилно съм забелязал не, дори да не участваш пряко в битката пак на теб ти дава експириънса За хората, имащи проблеми с крашване на играта: Burn in a120, burn with rmps checked, install DT4 with vdrives disabled, and enable rmps emulation in DT4. alternative option is mounting the image with Daemon-Tools with securom loader. Наистина бачка безпроблемно, дори няма лекия лаг, който се усеща при емулация и при крака. Работи и на DVD-RW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Добре, защо не ми се поевяват сенките под единиците? Пробвах всички настройки и пак нищо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Ако правилно съм забелязал не, дори да не участваш пряко в битката пак на теб ти дава експириънса За хората, имащи проблеми с крашване на играта: Burn in a120, burn with rmps checked, install DT4 with vdrives disabled, and enable rmps emulation in DT4. alternative option is mounting the image with Daemon-Tools with securom loader. Наистина бачка безпроблемно, дори няма лекия лаг, който се усеща при емулация и при крака. Работи и на DVD-RW. veseo tva deto ti kazvash az go napravih oshte kato si drapnah igrata obache stava li da mi obqsnish na bulgarski tochno kvo trqq se napravi daje s a120 sum BURN 1 DVD samo za det ne e RW s RMPS obache kogato go napravq ot DVD a ne ot DTools mi dava che detektva emulaciq a pak kogato igraq s pr0tst0p securom7 i prepravqneto na nqkoi funkcii na EXE-to mi lagva ot vreme na vreme lagva qko puk v drugoto vreme 60fps pone i mi izchezva inventara stava 1 takuv bql mapa sushto mi izchezva ponqkoga osobeno kato vlizam v teleporti za tva te molq kaji tva tochno kak stava ma na BG i na angliiski go razbiram ama mi go obqsni kato na amatior shtoto sam si takuv po kompiutrite :| P.S. Az pochti vrutnah igrata na normal s geroi mejdu biqch i rogue digal sum go na bleeding super qk e a puk koito se chudi kuv geroi da si napravi dobra kombinaciq e 1vi geroi takuv sas bow a kato stane 8mi level da si go naprai ROGUE ima 1 magiq deto dava 225% dmg i 225%pierce na 1vi level s bow napravo carete im pada polvinata krav Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 След двудневно чакане настъпи момента. Сега ще я инсталирам. Карамане, айде направо кооператив, че не ми се джътка сингъл EDIT: Ей дайте тоя securerom loader. В папката на играта го няма, а оня ден го имаше.. ОМГ КАКВО СТАВА?! Пуснах я по default и едвам се забелязваше, че насича. Смених от 1024/760 на 800/600 и като рестартирах играта едвам вървеше. Не можех да ходя от лаг. Някой може ли да ми каже какво става всъщност? Заедно с лага и звука се прецака. Като говорят и накъсват и музиката се прецаква. Айде де, дайте едно acr.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Е се едно не може да натиснеш Host Server... Как да убия оня големия минотавър (chieftan) в началото на Спарта? Той идва само до дървото и се връща. Не мога да го вкарам в селото да го пречукат . Аз съм 5 лвл и от 3 удара ма пречуква, а аз нищо не му правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudunkov Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Е се едно не може да натиснеш Host Server... Как да убия оня големия минотавър (chieftan) в началото на Спарта? Той идва само до дървото и се връща. Не мога да го вкарам в селото да го пречукат . Аз съм 5 лвл и от 3 удара ма пречуква, а аз нищо не му правя Как подкара играта ве мамаму стара Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Как подкара играта ве мамаму стара Ами... 1. Инсталирах играта в D:\TitanQuest 2. Преименувах exe-то на D:\TitanQuest\Titan Quest1.exe и сложих на негово място крака от диска I:\Crack\Titan Quest.exe 3. Пуснах Pr0t.St0p v1.0.exe и натиснах Hide. После още един път, за да съм сигурен и да се покаже Nothing To Hide!, значи работи . 4. Пускам си играта от D:\TitanQuest\Titan Quest.exe (крака) и си го играя. Без да давам тея Properties, Compability и там онея глупости, щото ми прецакват играта. ИСКАМ ЪПГРЕЙД НА МАШИНАТААА... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudunkov Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Ами...1. Инсталирах играта в D:\TitanQuest 2. Преименувах exe-то на D:\TitanQuest\Titan Quest1.exe и сложих на негово място крака от диска I:\Crack\Titan Quest.exe 3. Пуснах Pr0t.St0p v1.0.exe и натиснах Hide. После още един път, за да съм сигурен и да се покаже Nothing To Hide!, значи работи . 4. Пускам си играта от D:\TitanQuest\Titan Quest.exe (крака) и си го играя. Без да давам тея Properties, Compability и там онея глупости, щото ми прецакват играта. ИСКАМ ЪПГРЕЙД НА МАШИНАТААА... Едно ГОЛЯМОО ГОЛЯМОО БЛАГОДАРЯ! I will bless you! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomolino Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 мисля че за да се играе кооператив било то в домашна мрежа или с hamachi,трябва да се направи нещо като собствен куест,в смисъл карта от editor-a ама как точно става все още си е загадка за мен....нещо не са го направили този едитор като хората...а като си спомня едно време за Heroes III какви карти правех не е истина... dudunkov искаш да кажеш че само преименуваш ехе-то с една единичка отзад и спира да те изхвърля ли?за лага не ме интересува играя е на мах и пак ми върви гладко искам само да спре да ме дропва през 1 час! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Хехе, кентавъра го смачках като изпих само 1 колба. Ама явно зависи от героя, аз съм Warrior, тогава бях 6ти левъл, с два боздугана с onslaught. Общо взето всички нормални единици падат от едно намигване, а разните му там спешъл глупаци се тропясват след няколко шамара Това при положение, че шансът да удря и с двете оръжия засега е само 20%. Подозирам, че няма да имам нужда от помощници с този герой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Хехе, кентавъра го смачках като изпих само 1 колба. Ама явно зависи от героя, аз съм Warrior, тогава бях 6ти левъл, с два боздугана с onslaught. Общо взето всички нормални единици падат от едно намигване, а разните му там спешъл глупаци се тропясват след няколко шамара Това при положение, че шансът да удря и с двете оръжия засега е само 20%. Подозирам, че няма да имам нужда от помощници с този герой. ne budi tolkova siguren i az si vikam taka az sum Warrior samoche ne za mechove 1va specialnost warrior na onaq magiq deto puska 1 flag na zemqta i maha 50% ot dmg na protivnika ti i drugi shturotii sashto vrutkata sam kachil na max i onaq nai parvata magiq nai dolo v lqvo deto dava po barzo da biesh a 2ra specialnost sam kachil Rogue parvata kolonka magii sichkite sa mi na max super sam dovolen ot damage i drugite neshta no mnogo burzo umiram na EPIC trudnost tva e neshto kato diabloto NIGHTMARE mnogo burzo mra osobeno ot CASTERS lelele ebat mi maikata tiq magiosnici taka che igrai po defanzivno shtoto v nachaloto e lesno ama kato stignesh do Aziq tam pri kitaiskata stena i po natataka lelele ebaha mi maikata osobeno kum kraq na aziq sa nai trudni a za igra v mreja az tursih iz neta napraveni custom karti no ne namerih tursete v google za custom karti deto drugi hora sa gi napravili zasega moje da nema shtoto e nova igrata ma natataka she izlezat i shte e qko da zaribqme v mreja iskam da kaja za taq kobilata deto vikash che si bil 5ti level znachi trqbva da si pone 7mi ne burzai s igrata i questovete nema ti izbegat bii si gadinite i ako ne ti omruzva izpalnqvai i side quests Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Няма ли някакъв по-бърз начин да си стигна до селото, примерно телепорт или нещо такова? Писна ми да бягам като откачен по 5 минути... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.