MyH4o Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Titan Quest Genre: Action / RPG Developer: Iron Lore Publisher: THQ Minimum System Requirements: •Windows® 2000 or XP •1.8 Ghz Intel Pentium IV or equivalent or AMD Athlon XP or equivalent •512 MB RAM •5 GB free hard drive space •64 MB NVIDIA GeForce 3 or equivalent or ATI Radeon 8500 series with Pixel Shader 1.1 support or equivalent •DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card •8x or faster CD-ROM drive •Keyboard, Mouse Screenshots Играта се очаква да е едно от най-добрите RPG заглавия на годината.Да видим Туториъл как да си сменим модела на героя Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Графиката наистина е на ниво. Играта изглежда интересна и като гледам от скрийновете високите изисквания наистина ще си заслужават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 в gamez.com.tw пише че изисква 1.5 процесор а тук-1.8 кое е правилното за да знам да пробвам ли да я подкарам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 ale na men ne6to kato zema da igraq igraq ili kum 5 min ili 30 i me izkarva i mi pi6e onova za dont send help pls ina4e igrata e mn qka ne6to kato diablo samo 4e mn po qka grafika i.. ale po e qka:) i to mnogooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 и аз имам същия проблем като на afd Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 От тея pixel shaders получавам обриви вече. ЗАщо си взех МХ карта на времето и аз незнам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 i sq kvo tei 6te q igraq bahti huu le maina tc ne moje li pone po nqkav na4in da se opravi ina4e sum 5 level Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomolino Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 хора гледам сте я подкарали играта....искам да питам как го направихте това.Значи аз съм с демон туулс 3.47 и си я инсталирах но в момента в който исках да я подкарам и ми вика нещо си емулатион детект...гледам има един файл ама какво да правя с него плс хелп че играта ме кефи от снимките и искам да я цъкам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 na mene problemut mi e sledniq podkarvam igrata obache kato igraq okolo 5-6-7 minuti i me izhvarlq ne mi pishe error no prosto si me izhvurlq kvo e tva ne znam nqkvi idei za opravqne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 хора гледам сте я подкарали играта....искам да питам как го направихте това.Значи аз съм с демон туулс 3.47 и си я инсталирах но в момента в който исках да я подкарам и ми вика нещо си емулатион детект...гледам има един файл ама какво да правя с него плс хелп че играта ме кефи от снимките и искам да я цъкам! От доста време има даемон 4... мисля че е време и ти да си го свалиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomolino Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 а де и аз тва питам...аре ве хора някой дето я е подкарал със или без проблеми...само кажете как я инсталирахте...то инсталацията е лесна ама като дам play и ми дава онова дето вика че засекло някакъв емулатион бла-бла....хора помощ дайте и ние да я играем Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 а де и аз тва питам...аре ве хора някой дето я е подкарал със или без проблеми...само кажете как я инсталирахте...то инсталацията е лесна ама като дам play и ми дава онова дето вика че засекло някакъв емулатион бла-бла....хора помощ дайте и ние да я играем tegli6 eto toq rar i vutre trabva da ima edno asr.exe otvarq6 go sled tova otvarq6 titan quest.exe i si gotov pone pri men vurvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapatop Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 с коя версия на демон тулс работите. аз съм с 4.0.3 и въобще не ебава! SecuRom Loader. Има го в twto където е и играта. Зареждаш с най-новия d-tools, стартираш loadera и посочваш exe-to,Или правиш shortcut до loadera и поставяш накрая -r "D:\games\Titan Quest\Titan Quest.exe" (или там където ти е играта). Иначе и аз имам проблем с бъгове през 5 минути. Май е някъв бъг ама то напоследък пачовете са на мода така, че скоро може да очакваме един. EDIT : Трябва да пиша по бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 iskam samo da kaja ako nqkoi nameri nachin da napravi ili da svali krak ili tam kvoto i da e da pishe tuk i da kaje kak se opravq toq bug s dropeneto ot igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomolino Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 верно така стана с тоя лоадер....благодаря на тези които се отзоваха....но и при мен се получава същата простотия с изхвърлянето от играта,верно ще чакаме пач да излезне щото от тези 20 минути които играх верно играта обещава да е интересна пък и графиката,мамка му и баси яката графика ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 бахти инсталирах,пуснах я и ми насича.мамка му няма да мога да я играя поне докато не ъпгрейдна а ми изглежда доста добра-има си история,графиката е супер,музичка.толкова съжалявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Говори се, че проблемът с крашването (масов е по света) е от защитата. Пробвайте комбинация от asr.exe и прикачения тук pr0t.st0p, уж върви нормално така. Все пак сейввайте по-често докато излезе крак, или пач ако проблемът е наистина от бъг в играта. Pr0t.St0p.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeduah Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 1) Mount .mds in DT4 2) Turn on RMPS emulation only 3) Use Pr0t.St0p to hide the virtual drive(s) 4) Titan Quest.exe -> Right click -> Properties -> Compatibility [x] Win98/ME [x] Disable Visual Themes [x] Turn off advanced text services for this program 5) asr.exe -> Titan Quest.exe работи на доста хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkwon Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Вярно ли че тая игра може да се играе кооперативка по нета? И има ли класове в нея? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 1) Mount .mds in DT42) Turn on RMPS emulation only 3) Use Pr0t.St0p to hide the virtual drive(s) 4) Titan Quest.exe -> Right click -> Properties -> Compatibility [x] Win98/ME [x] Disable Visual Themes [x] Turn off advanced text services for this program 5) asr.exe -> Titan Quest.exe работи на доста хора Bravo igrata varvi bez problem ve4e.Pone pri men e taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomolino Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Вечна светлина да грее над пътя ти Jeduah!Да не угасва никога звездата що те води из дебрите на кракерското изкуство и да дадеш малко радост и на нас бедните и незнаещите Сериозно сега,играта тръгна без проблем,вече съм 8 левъл и играта страшно увлича!И така сега след като успяхме да се справим с играенето нега сега започнем въпросите около самата игра.Първия ми въпрос който се сещам,и все още не мога да схвана има ли някакво разделение на класове както при диаблото примерно или това просто е воин който се изучава в някои магически класове,или казано другояче някой направи ли си вече герой с 350 кръв и 800 мана и да маже само с магии? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Diablo с pixel shader-и. Доста... интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Diablo с pixel shader-и. Доста... интересно yup. Учудващо, дори простичките игри увличат Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 Вечна светлина да грее над пътя ти Jeduah!Да не угасва никога звездата що те води из дебрите на кракерското изкуство и да дадеш малко радост и на нас бедните и незнаещитеСериозно сега,играта тръгна без проблем,вече съм 8 левъл и играта страшно увлича!И така сега след като успяхме да се справим с играенето нега сега започнем въпросите около самата игра.Първия ми въпрос който се сещам,и все още не мога да схвана има ли някакво разделение на класове както при диаблото примерно или това просто е воин който се изучава в някои магически класове,или казано другояче някой направи ли си вече герой с 350 кръв и 800 мана и да маже само с магии? za geroi s mana ne znam ama sled 8mi level ti dava 2ri klas da izberesh s 1 duma mojesh da si biqch i otdelno nekav drug klas az lichno izbrah DEFENCE shtoto ne sam kachil nito 1 inteligence i nqma da ima smisal da digam magiosnik igrata e nai dobroto RPG zaedno s diablo tolkova me zaribi che kato e vratna s toq geroi she q vratna i s pone oshte 2ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapatop Posted June 26, 2006 Share Posted June 26, 2006 1) Mount .mds in DT42) Turn on RMPS emulation only 3) Use Pr0t.St0p to hide the virtual drive(s) 4) Titan Quest.exe -> Right click -> Properties -> Compatibility [x] Win98/ME [x] Disable Visual Themes [x] Turn off advanced text services for this program 5) asr.exe -> Titan Quest.exe работи на доста хора Вече не им трябва : http://www.nforce.nl/index.php?nfoid=105367 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.